İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bilmiyorum şuan bunu buldu bu tam olarak ne oluyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
bilmiyorum şuan bunu buldu bu tam olarak ne oluyor

Daha once sorulmustu ;

GDR2'nin paketleri.
Final sürüm sonu 78 ile biten.

NSU'dan yüklenen romların sonu da 78 ile bitiyor. Bilgiler kısmında IS(işletim sistemi) sürümü olarak yer alır.

Firmware sürümü ise Nokia'nın güncellemesi (Amber).

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Daha once sorulmustu ;

GDR2'nin paketleri.
Final sürüm sonu 78 ile biten.

NSU'dan yüklenen romların sonu da 78 ile bitiyor. Bilgiler kısmında IS(işletim sistemi) sürümü olarak yer alır.

Firmware sürümü ise Nokia'nın güncellemesi (Amber).
hım yani boşuna sevindim neyse bekliyelim çıkar 1 haftya haralde amber falan bekliyek biraz

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
14 ağustosta yayınlanacağı söylenen güncellemeye dün ulaşabildim. bayramdan beri nternet imkanım yoktu. dün güncellemeyi yaptım. 490 mb yükleme yaptı. ama telefon yine aynı. live tile özellikleri dahi yine verimli çalışmıyor. bu güncelleme ile yeni bişey varmı? belki forumda konuşulmuştur ama dediğim bayramdan beri bakamadım foruma da. kısaca hangi özellikler yenilendi bilgi verebilirmisiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
14 ağustosta yayınlanacağı söylenen güncellemeye dün ulaşabildim. bayramdan beri nternet imkanım yoktu. dün güncellemeyi yaptım. 490 mb yükleme yaptı. ama telefon yine aynı. live tile özellikleri dahi yine verimli çalışmıyor. bu güncelleme ile yeni bişey varmı? belki forumda konuşulmuştur ama dediğim bayramdan beri bakamadım foruma da. kısaca hangi özellikler yenilendi bilgi verebilirmisiniz?

•FM Radio
•Flip to silence
•Lumia Renk Paleti
•Nokia Glance Screen
•Çift tıkla uyandırma
•CardDav ve CalDav

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
+ DataSense

narnia16

narnia16

Üye
+ Bir şeyler daha vardı sanki :allalla:

Şaka şaka bu kadar :d:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
teşekkürler.

fm radyo müzik bölümünün içinde. uygulama listesinde yok ve ana ekrana kısayol olarak atılmıyor.

çift tıklayarak uyandırmayı da buldum.

lumia renk paleti dediğiniz ana ekranın renk doygunluğu ve renk sıcaklığını ayarlayan iki çubuk var. o sanırım. ayarlar bölümünde ekran+dokunmanın içinde.

Arama ve Sms engellemeyi de gördüm.

Nokia Glance Screen nedir ve nerde bulurum?

CardDav ve Caldav nedir? nerde bulurum?

Data Senseyi nerden görebilirim?

narnia16

narnia16

Üye
teşekkürler.

fm radyo müzik bölümünün içinde. uygulama listesinde yok ve ana ekrana kısayol olarak atılmıyor.

çift tıklayarak uyandırmayı da buldum.

lumia renk paleti dediğiniz ana ekranın renk doygunluğu ve renk sıcaklığını ayarlayan iki çubuk var. o sanırım. ayarlar bölümünde ekran+dokunmanın içinde.

Arama ve Sms engellemeyi de gördüm.

Nokia Glance Screen nedir ve nerde bulurum?

CardDav ve Caldav nedir? nerde bulurum?

Data Senseyi nerden görebilirim?

Nokia Glance Screen'i ekran+dokunma kısmında bulabilirsiniz ayarlardan. Tuşlar kilitliyken saat vb. şeyleri gösteriyor.

CardDav ve CalDav eğer telefonda tanımlı Gmail hesabınız varsa o hesaptaki kişi ve takvim entegrasyonunu sağlıyor.

Data Sense de bütün uygulamaların olduğu listede olması lazım.

Henüz güncellemeyi yapmadığım için yanlış bilgi vermiş olabilirim. Bir sorun olursa elbet yardım edecek birileri çıkar :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
OTA üzerinden gelen güncellemede DataSense henüz gelmedi yanlış bilmiyorsam.

benersin06

Üye
ARkadaşlar bu 720 ye yokmu güncelleme radyo vs.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
güncellemeden sonra nokia melodisinde de değişiklik var. daha stereo daha derinden bir tonu var. daha güzel olmuş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Finlandiya'daki hayvanat bahçelerinden birinde bir maymunun elinde Pembe Lumia 800 olduğunu gören ziyaretçiler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Önceleri bunun bir kamera şakası ya da reklam olduğu zannedilse de, hayvanat bahçesi müdürü böyle bir şey olmadığını belirtti.

Görünen o ki ziyaretçilerden birinin düşürdüğü pembe Lumia 800'ü alan maymun hemen telefonu kullanmaya ve fotoğraflar çekmeye başlamış :kıskıs:

Lakin şarjı bittiğinde tekrar nasıl şarj edeceği merak konusu :kop2:

Muhtemelen üstüne çıkıp tepinmeye ya da ağzına alıp çiğnemeye başlayacaktır.

Bu arada telefonun sahibi hâlâ bulunamamış :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve ÖEY
PureFood

PureFood

Üye
Nokia Pro cam ne dehşetmiş yav, özellikle geceleri iyi iş çıkarıyor, normal kamerayı unuttum bile

dakamon

dakamon

Üye
O değilde arakdaşlar bu sözlük sitelerinde (itü,ekşi,inci) Nokia ya millet ne bilenmiş ne giydiriyorlar lafları :) Genelde teknik servisler ve nokia shoplardan bide fiyatlardan yakınanlar var. Bazı yazılanlara hak vermemek elde değil :) Bence her nokia kullanıcısının o sitelerde nokia konu başlıklarının altında yazılanları biraz okuması lazım :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi giydirmeleri ben çocukça bulurum, diyorum ki bu tarz insanlar aşırı tarafçı olduklarından henüz gerçek insan olgunluğunda olamamışlardır. Sanki diğer modellerin üreticisi kendisi gibi konuşurlar.

"Bakın benim aldığım telefon senin aldığından daha üstün. Bunu ben aldım, ben doğru seçim yaptım, sen yanlış seçim yaptın. Ben özelliklerden anlıyorum sen anlamıyorsun. Benim beğendiğim senin beğendiğinden üstün. Ben senden akıllı olduğum için bunu seçtim. Hatta bu telefonu ben ürettim. Senin ürettiğin o telefon bi ..ka yaramaz. Sen geri zekalısın" hahaha :d::kop:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar, belkide sürekli forumun windowsphone kısmında takılıyorum diye alıştım bilemiyorum ama forumun diğer sistemlerinin olduğu sayfalarına kısa bir ziyaret yaptım. Gerek Android, gerek Ios. Bana en derlitoplu ve anlaşılır bölüm burası geldi. :) Dediğim gibi belki de diğer bölümlerde pek bulunmuyorum ondandır. Bir keresinde de arkadaşımın Android telefonu için bir şeyler araştırmıştık. Bilgiye ulaşmamız pek mümkün olmamıştı. Çok karışık gelmişti. Forumun windowsphone kullanıcılar kulübü üyesi olarak emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmek istedim ;)

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar mobile.twitter.com daki resimler bende gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı

şu şekil
https://skydrive.live.com/redir?resid=1B7B0FCC95A80FAD!120&authkey=!AP9K0lz2EIJdaOg&v=3

Üst Alt