İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
simfree lumia925 kanada'da 715 kanada doları fiyattan satişa cikti. Türk lirasiyla 1280TL'ye geliyor. Bu da Lumia925'in ulkemizde Lumia920'den daha ucuz fiyata satişa cikma ihtimalini guclendiriyor.

16gb diyor Bi sıkıntı var

ÖEY

ÖEY

Üye
Sıkıntı yok. Cihaz 16gb olarak global çıkış yapacak. Fakat sadece Vodafone firmasına özel 32gblık bir versiyonu da olacak:)

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar düzgün bir ofis programı önerin lütfen

efeler12

efeler12

Üye
16gb hafıza çok az kart desteği de yokmuş bence alınmaz.

YkPkY

YkPkY

Üye
o yüzden ucuz

IVI-Elia

Üye
androidde var ya cihazın toplam kullanımını sayan sayaç böyle kodlarla wpda Bi şey var mı? Ya da başka Bi şekilde cihazın kullanım sürecini öğrenebilir miyim?

bymechul06

bymechul06

Üye
Merhaba Arakdaşlar Kolay Gelsin Hepinize
Benim bi sorunum var Whatsapp dan gelen ses kayıtları nereye kaydediyor bi türlü çözemedim
bu arada benide lumia 820 listesine eklermizin Nokia Lumia 820 Black
Şimdiden Teşekkürler..

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
arkadaşlar bir sorum var ekran parlaklığı otomatikte bazen ekran renkleri kayıyor bu neden oluyor?

Dtn

Üye
Güneş altında bakarken bende de oluyor, muhtemelen güneşte okunulabilirlikten kaynaklıdır. çok çirkin oluyor ama, okunmasa daha iyi :angry:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar sonunda Siyah L920 ye bugün kavuştum,listeye ekleyebilirsiniz:)

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar sonunda Siyah L920 ye bugün kavuştum,listeye ekleyebilirsiniz:)
Hadi bakalım gözün aydın ve hayırlısı olsun :D İkinci el mi aldın yoksa sıfır mı?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bir sorum var ekran parlaklığı otomatikte bazen ekran renkleri kayıyor bu neden oluyor?
Işığa göre otomatik ayar yaptığından kaynaklı olabilir belki:) Ekran parlaklığını otomatikte bırakmayın bence daha fazla pil harcıyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
geçmiş olsun ;D

cloudcomp

Üye
Fiyat konusunda biraz sıkıntılı olduğum için ve nokianın sağlamlığını sevdiğim için lumia
bakıcam (galiba).
Lumia yı önerir misiniz? Nokialarda olan sorun (yavaşlama,kasma,rest atma gibi) hâlâ
varmı yada başka sorunlar? Kullanımı nasıl ? İşletim sistemi iyimi?

YkPkY

YkPkY

Üye
Fiyat konusunda biraz sıkıntılı olduğum için ve nokianın sağlamlığını sevdiğim için lumia
bakıcam (galiba).
Lumia yı önerir misiniz? Nokialarda olan sorun (yavaşlama,kasma,rest atma gibi) hâlâ
varmı yada başka sorunlar? Kullanımı nasıl ? İşletim sistemi iyimi?

5aydır yaşamadım öyle bir şey

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar sd karttaki dosyalara da bakabileceğimiz şöyle güzel bir ofis programı var mıdır

Üst Alt