İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırladım. Çarklar dönüyor. Hala dönüyor yani :D Ne zaman biter ya bu yaklaşık 50 dk geçti ama hala aynı

Oyun ve uygulamaların çokluğuna göre süre oldukça uzayabiliyor.

pirenuri

pirenuri

Üye

Oyun ve uygulamaların çokluğuna göre süre oldukça uzayabiliyor.

Evet 10 GB ı oyundu uygulama falandı zaten. Bi kaç arkadaşım yanlış bilgilendirdi de onun için yazıyım dedim teşekkürler

ÖEY

ÖEY

Üye
Özgür arkadaşım! Daha önce bende düşünmüştüm o tüm gövdeyi saran kılıfı ama arkadaşlar telefonun oval yapısı gereği tam oturmadığını söylemişlerdi..benim tavsiyem ekran için TTEC marka ekran jelatini ve CC-1043 arka kapak al çok rahat edersin..ben o şekilde kullanıyorum.
Sağ ol bir araştırayım o dediklerini:oke:

IVI-Elia

Üye
bu amberden sonra "ben" uygulamasında Facebook resmi gözüküyor ben Outlook resmimin gözükmesini istiyorum ne yapabilirim?ne dediysem olmadı

pirenuri

pirenuri

Üye
Ya arkadaş yaklaşık 8 saattir açılmadı telefon şimdi şarja taktım tekrar çarklar dönmeye devam ediyor. Sanırım servis yolu göründü

IVI-Elia

Üye
Ya arkadaş yaklaşık 8 saattir açılmadı telefon şimdi şarja taktım tekrar çarklar dönmeye devam ediyor. Sanırım servis yolu göründü

dediğim gibi sıfırlamadan önce cihazınızdaki silebilinen her uygulamayı silin Nokia uygulamalarını bile..

Bi de wp yazılım genel,bölümünde özgür abinin üst konusu var dead phone Flash diye ben hlobal roma geçmek için yaptım orayı incele kesin çözüm

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar Nokia yine Iphone'a sataştı :)

[video=youtube;PqfEE_X5cpQ]http://www.youtube.com/watch?v=PqfEE_X5cpQ[/video]

dakamon

dakamon

Üye
Bir soru sormak istiyorum 820 kullanıcısıyım. Veri bağlantısını hep açıkta tutsam arka planda uygulama çalıştırmasam gün içerisinde ara sıra facebook uygulamasına baksam bildirim varmı diye bide twetter a çok şarjım ve paketimden mb gidermi acaba? Yani kullanmadığım zamanlarda da kotamı yermi veri bağlantısı açıkta kalsa? Bilen biri varsa detaylı bi açıklama yaparsa sevinirim. Teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir soru sormak istiyorum 820 kullanıcısıyım. Veri bağlantısını hep açıkta tutsam arka planda uygulama çalıştırmasam gün içerisinde ara sıra facebook uygulamasına baksam bildirim varmı diye bide twetter a çok şarjım ve paketimden mb gidermi acaba? Yani kullanmadığım zamanlarda da kotamı yermi veri bağlantısı açıkta kalsa? Bilen biri varsa detaylı bi açıklama yaparsa sevinirim. Teşekkürler.

kullanmadigin zamanlarda paket veri gider ama cok az. Onu da mail,facebook,twitter gibi sosyal ag uygulamalarinin durum guncellemeleri veya hava durumu ve konum servisi uygulamalari kullanir.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Msj geldiği zaman yukarıda çıkmasını engelleyen Bi seçenek varmı bu güncellemeden sonra

Dtn

Üye
Herkese iyi bayramlar :bye2:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hepimize hayırlı bayramlar

narnia16

narnia16

Üye
Bayramınız mübarek olsun :sarıl:

- - - Eklendi - - -

Şekerler de geldi :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hayırlı bayramlar arkadaşlar ,

ÖEY

ÖEY

Üye
Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Herkese iyi bayramlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
simfree lumia925 kanada'da 715 kanada doları fiyattan satişa cikti. Türk lirasiyla 1280TL'ye geliyor. Bu da Lumia925'in ulkemizde Lumia920'den daha ucuz fiyata satişa cikma ihtimalini guclendiriyor.

Üst Alt