efeler12
Üye
simfree lumia925 kanada'da 715 kanada doları fiyattan satişa cikti. Türk lirasiyla 1280TL'ye geliyor. Bu da Lumia925'in ulkemizde Lumia920'den daha ucuz fiyata satişa cikma ihtimalini guclendiriyor.
16gb diyor Bi sıkıntı var
simfree lumia925 kanada'da 715 kanada doları fiyattan satişa cikti. Türk lirasiyla 1280TL'ye geliyor. Bu da Lumia925'in ulkemizde Lumia920'den daha ucuz fiyata satişa cikma ihtimalini guclendiriyor.
Arkadaşlar sonunda Siyah L920 ye bugün kavuştum,listeye ekleyebilirsiniz![]()

Hadi bakalım gözün aydın ve hayırlısı olsunArkadaşlar sonunda Siyah L920 ye bugün kavuştum,listeye ekleyebilirsiniz![]()
İkinci el mi aldın yoksa sıfır mı?Işığa göre otomatik ayar yaptığından kaynaklı olabilir belkiarkadaşlar bir sorum var ekran parlaklığı otomatikte bazen ekran renkleri kayıyor bu neden oluyor?
Ekran parlaklığını otomatikte bırakmayın bence daha fazla pil harcıyor.Arkadaşlar sonunda Siyah L920 ye bugün kavuştum,listeye ekleyebilirsiniz![]()

Fiyat konusunda biraz sıkıntılı olduğum için ve nokianın sağlamlığını sevdiğim için lumia
bakıcam (galiba).
Lumia yı önerir misiniz? Nokialarda olan sorun (yavaşlama,kasma,rest atma gibi) hâlâ
varmı yada başka sorunlar? Kullanımı nasıl ? İşletim sistemi iyimi?