İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.

Bildiğiniz üzere hafta içi(iş günleri) konu açamıyorum,haber yapamıyorum.

Eğer görsel önemli değil, bilgi ver derseniz haberler yapabilirim çünkü şirketteki güvenlik duvarından dolayı resim yükleyemiyorum.Bu konuda bölüm yüneticilerimiz görsel ekleyebilirler.

Bu şekilde haber yapmamı ister misiniz? :)

Görseli boş ver aratır buluruz sen haberi ver :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar amber güncellemesini yaptım yapalı mesajlar kısmında çevrim içi olmama rağmen Facebook çevrim içi olanları göremiyorum. Bağlanamadı yazıyor. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Nokia Shoplara verilen arızalı cihazların tamirini AYTEL yapıyormuş. KVK gibi değildir umarım.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar amber güncellemesini yaptım yapalı mesajlar kısmında çevrim içi olmama rağmen Facebook çevrim içi olanları göremiyorum. Bağlanamadı yazıyor. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı?

arkadaşlar pcde face ye girdim ve uygulamalar bölümündeki Windows Phone ile ilgili şeyleri kurcaladım ve düzeldi. Bilginiz olsun bu sorunu yaşayan başkaları varsa bu şekilde çözebilir. Hatta kurcaladıktan sonra bir mail geldi görünüşe göre wp den giriş yaptınız diye :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben facebook'a girince hesap ayarları--uygulamalar kısmında sadece nokia ve microsoft görüyorum. Onlarda da her şeye izin verdim zaten. Windows Phone diye ayrı bir kısım yok bende:hmmm

Dtn

Üye
920ye bilgisayara indirdiğim xapi yükleyebilir miyim? yoksa hafıza kartı olmadığı için olmaz mı?

Dtn

Üye
Yok hiç girmiyim ben onlara :D teşekkürler :)

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
L820 kullanıyorum geçenlerde Xbox oyunu indirme yapılması sonucu Xbox üyeliği açıldı iptal etmek istedim ama kullanılan e-posta hesabını kapatmak gerektiğini okudum Xbox hesabını nasıl iptal edebilirim ...

sezrar

sezrar

Üye
şubatta aldğım 820 mi satıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. 700lira verene vericem. Çok üzgünüm hiç ayrılmak istemiyorum ama başka çarem yok ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

PureFood

PureFood

Üye
Ahandaaaaaaaaaaa artık turkcell çıkışlı 920'm artık global oldu halka açıldı :D :D 1308.0001... şimdi sırada amber :D :D

- - - Eklendi - - -

şubatta aldğım 820 mi satıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. 700lira verene vericem. Çok üzgünüm hiç ayrılmak istemiyorum ama başka çarem yok ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

sahibinden'e ilan koyun derim, ben de aynı durumdan dolayı satıyorum ama sevdiğimden uğraşıyorum flaşlıyorum işte ne yapalım :D

hezarfencik

hezarfencik

Üye
Arkadaşlar fazladan konu açıp karışıklık yapmak istemedim sizin fikirlerinizi merak ediyorum.Söyleyeceklerimi Lumia 925 modelinin bu ay içerisinde (Sanıyorum Vodafone'da) Türkiye'de satışa sunulacağı bilgisinin doğru olduğunu varsayarak söylüyorum.

Sizce o telefonu mu beklemeliyim yoksa daha ileriye dönük olduğunu düşündüğüm daha sonra çıkacak (özellikle 2 GB RAM'li) modelleri mi beklemeliyim ? (Onların ne zaman çıkacağını da bilmiyorum ayrıca )

925'e hayranım resmen ama 920 ile neredeyse aynı donanıma sahip olması ve üstüne üstlük 16 GB depolama alanına sahip olması buna rağmen daha pahalı olacak olması beni düşündürüyor. (Kameraya eklenen lensin de özellikle benim için pek de önemi yok)

Ayrıca wp 9 /8.1 'in de 7den 8'e geçiş gibi sıfırdan olacağı dedikoduları dönüyordu önceden.Ya da 2 GB RAM'li telefonlar şimdikilerin güncelleme alabilmesinin önünü keser mi dersiniz ya da 1 GB'ye optimize edilmeyen uygulamalar görür müyüz yakın bir gelecekte ?

efeler12

efeler12

Üye
Arkadaşlar fazladan konu açıp karışıklık yapmak istemedim sizin fikirlerinizi merak ediyorum.Söyleyeceklerimi Lumia 925 modelinin bu ay içerisinde (Sanıyorum Vodafone'da) Türkiye'de satışa sunulacağı bilgisinin doğru olduğunu varsayarak söylüyorum.

Sizce o telefonu mu beklemeliyim yoksa daha ileriye dönük olduğunu düşündüğüm daha sonra çıkacak (özellikle 2 GB RAM'li) modelleri mi beklemeliyim ? (Onların ne zaman çıkacağını da bilmiyorum ayrıca )

925'e hayranım resmen ama 920 ile neredeyse aynı donanıma sahip olması ve üstüne üstlük 16 GB depolama alanına sahip olması buna rağmen daha pahalı olacak olması beni düşündürüyor. (Kameraya eklenen lensin de özellikle benim için pek de önemi yok)

Ayrıca wp 9 /8.1 'in de 7den 8'e geçiş gibi sıfırdan olacağı dedikoduları dönüyordu önceden.Ya da 2 GB RAM'li telefonlar şimdikilerin güncelleme alabilmesinin önünü keser mi dersiniz ya da 1 GB'ye optimize edilmeyen uygulamalar görür müyüz yakın bir gelecekte ?
925 aynı fiyata olur 920 almak daha mantıklı ama yok donanım diyorsan 1020 de alabilirsin ama donanıma gerek yok kameraya bağlı kamera istiyorsan 1020 alabilirsin ama 920'nin de 1020 kadar olmasa da kamerası çok iyi. Daha teknolojinin o kadar gelişmediğini düşünüyorum telefona 2 gb ram isteyen uygulama çıkaracaklarını düşünmüyorum ama bekleyip görücez

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Turkcell'in resmi facebook sayfasıdaki bildirime göre:
Merakla beklenen Nokia Lumia 925, çok yakında Turkcell’de!

biri Vodafone mu demişti? :kıskıs:

ÖEY

ÖEY

Üye
Turkcell'in resmi facebook sayfasıdaki bildirime göre:

biri Vodafone mu demişti? :kıskıs:

Bende demiştim ne olacak :D:D Valla benim arkadaşım orada çalışıyor ve ilk bizde çıkacak dedi. Hatta dün sordum daha stoklara gelmedi gecikme var bekliyoruz dedi. Onlara verilen şirket içi lansmanda 15-16 ağustos gibi satışa çıkaracağız denmiş ama sanırım bayram falan derken süre uzadı.

PureFood

PureFood

Üye
Aman almayın turkcell'den kimse almasın :D aynı konular olacak global rom falana dönmek isteyenler artacak :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
efeler12

efeler12

Üye
Harika bir şey öğrencilere Developer hesabı ücretsizmiş hemen kaydoldum eve gidince de unlockluycam :)

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar global romda kilit ekranında müzik çalıyor ne kıyak öyle küçük bi ses çok mutlu oldum :D türkcellde yoktu :D ulan diyorum nereden geliyor diye bu ses.

muratangin

Üye
ekle bkalaım lumia 620

Üst Alt