flutewoddy
Üye
Normal bence bana öyle vermiyorda takıyorum ilk başta tanımıyor
takıyorum takılı gözüküyor ama dosya alışverişi yapamıyorum
Normal bence bana öyle vermiyorda takıyorum ilk başta tanımıyor
Peki masaüstü uygulamasını indirdin mi oradan halletmeye çalış bi
indirdim uygulamayı açınca telefonu bağlayın diyor
orjinal kabloyu mu kullaniyorsun. Bir de usb portunu degiştirmeyi denedin mi?
Farklı bir bilgisayarda dene ya da farklı kabloyla sorun çözülür o zaman
Bence sorun büyük ihtimalle bilgisayarda. Nokia Suite i yükle. Onu yükleyince driver da yükleniyor. Öyle dene birde.
kimsenin bi fikri yok mu ?Mrb . Dun geceden beri telefonumda ara ara dokunmatik işlevini kaybediyor 10 defa falan oldu sadece mesajlar ve mağaza çalışıyor diğerlerini çalıştırmak için kapatın açmak zorunda kalıyorum . Neyin kilitlediğini bilmiyorum arka plan görevlerini kapattım hepsini . Dun mağazadan gelen here maps . Whatsapp güncellemeleri sonrası böyle oldu . . . Fikirleriniz için teşekkür ederim. L. 820
Ya şu insider için Türkçe gelme ihtimali var mı yani gönüllü olan var mı?Yanş baya iyi Bi uygulama.Ya da çalışma filan var mı?Benim,elimden gelse yaparım ama maalesef.Uyg. yppımcıs kabul ediyor mu
flash atmyı dene bakayım sorun çözülür belkikimsenin bi fikri yok mu ?
kimsenin bi fikri yok mu ?
Özgür abiye bu yönde baya talep gelmişti ama şu aralar yoğun olduğu için yapamayacağını söylemişti.Onunla irtibata geçerseniz belki yardımcı olabilir size.

merhaba arkadaşlar ben yeni lumia 720 aldım yalnız simdeki rehberi tele aktaramıyorum rehber gözüküyor ama içe aktaramıyorum aktif görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim