İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Peki masaüstü uygulamasını indirdin mi oradan halletmeye çalış bi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Farklı bir bilgisayarda dene ya da farklı kabloyla sorun çözülür o zaman

kursat99

kursat99

Üye
Bence sorun büyük ihtimalle bilgisayarda. Nokia Suite i yükle. Onu yükleyince driver da yükleniyor. Öyle dene birde.

blackcemre

Üye
Telefonumu daha 14 saat önce şarj etmiştim sabah kalktım bir baktımda pili bitmiş telefonun herşeyi kapalıydı wifi 3g gprs hiç kullanmamıştım arka plandaki uygulamalarıda kapatmıştım sizce neden olabilir?

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Mrb . Dun geceden beri telefonumda ara ara dokunmatik işlevini kaybediyor 10 defa falan oldu sadece mesajlar ve mağaza çalışıyor diğerlerini çalıştırmak için kapatın açmak zorunda kalıyorum . Neyin kilitlediğini bilmiyorum arka plan görevlerini kapattım hepsini . Dun mağazadan gelen here maps . Whatsapp güncellemeleri sonrası böyle oldu . . . Fikirleriniz için teşekkür ederim. L. 820

igordom

Üye
yaz kardeşim benide nokia lumia 620 siyah ama kırmızı kaplı :P

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Mrb . Dun geceden beri telefonumda ara ara dokunmatik işlevini kaybediyor 10 defa falan oldu sadece mesajlar ve mağaza çalışıyor diğerlerini çalıştırmak için kapatın açmak zorunda kalıyorum . Neyin kilitlediğini bilmiyorum arka plan görevlerini kapattım hepsini . Dun mağazadan gelen here maps . Whatsapp güncellemeleri sonrası böyle oldu . . . Fikirleriniz için teşekkür ederim. L. 820
kimsenin bi fikri yok mu ?

Lobin12

Lobin12

Üye
Nokia lumia 720 için Bi kılıf onerebilirmisiniz

kapak almak istemiyorum ekranıda koruyan bir kılıf arıyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

IVI-Elia

Üye
Ya şu insider için Türkçe gelme ihtimali var mı yani gönüllü olan var mı?Yanş baya iyi Bi uygulama.Ya da çalışma filan var mı?Benim,elimden gelse yaparım ama maalesef.Uyg. yppımcıs kabul ediyor mu

narnia16

narnia16

Üye
Ya şu insider için Türkçe gelme ihtimali var mı yani gönüllü olan var mı?Yanş baya iyi Bi uygulama.Ya da çalışma filan var mı?Benim,elimden gelse yaparım ama maalesef.Uyg. yppımcıs kabul ediyor mu

Özgür abiye bu yönde baya talep gelmişti ama şu aralar yoğun olduğu için yapamayacağını söylemişti.Onunla irtibata geçerseniz belki yardımcı olabilir size.

djnurhak

Üye
merhaba arkadaşlar ben yeni lumia 720 aldım yalnız simdeki rehberi tele aktaramıyorum rehber gözüküyor ama içe aktaramıyorum aktif görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim

serinaga

serinaga

Üye
kimsenin bi fikri yok mu ?

Whatsapp'ı kaldır, telefonu kapat-aç ve bak bakalım her şey normal mi ? Normale döndü ise Whatsapp'ı tekrar kur ...

- - - Eklendi - - -

Özgür abiye bu yönde baya talep gelmişti ama şu aralar yoğun olduğu için yapamayacağını söylemişti.Onunla irtibata geçerseniz belki yardımcı olabilir size.

ÖZGÜR kardeş talepler artmaya başladı hani diyorum araya bir sıkıştırıversen :islik

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşlar ben yeni lumia 720 aldım yalnız simdeki rehberi tele aktaramıyorum rehber gözüküyor ama içe aktaramıyorum aktif görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim

Maalesef Lumia telefonlar SIM Rehber kullanmıyorlar ve içe aktarma yok. Bu işlem için SIM kartınızı tekrar eski telefona takıp içe aktarımı orada yapın ve Lumia Telefonunuzdaki "Verilerimi Aktar" uygulaması aracılığı ile bluetooth bağlanarak eski telefonunuzdaki rehberi sorunsuzca Lumia telefonunuza aktarabilirsiniz ...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Insider a yavaş yavaş yeni diller ekleniyor ama Türkçe yok.
Bence Özgür abi el atmalı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Komik bir şey söylemek istiyorum. Explorer ile Twitter giriş yaptıktan sonra oturum kapatmak bir kabus oluyor. Geçmiş silmeden oturumu değiştirmenin başka yolunu bulan var mı acaba? :)

Üst Alt