yazılımla garanti niye bozulsun.
sırf bu anlayış yüzünden şuan sinir harbi yaşıyorum.
elimde E7 m vardı.ilan verdim.garantili kutulu sıfır çiziksiz.paraya ihtiyaç var bildiğiniz gibi sağlık sorunları içerisindeyim.
cuma günü ilan verdim,biri alıyorum dedi.kargoladım elazığa gönderdim.içindede kendi modladığım yazılım vardı.kıyak olsun dedim.beğenmezse orjinaline nokia suitle döner.sonra çocukla geyik yaparken bugün cihazın hackli olduğunu sana kıyak yaptığımı,istediğin uygulamayı hatasız yükleyebileceğini söyldim.vay söylemez olaydım.
yok efendim ben hackli cihaz istememde
yok garanti dışına çıktı o cihazda,
yok iki gün sonra susarda.
ne alaka dedim,nokia suite tak orjinal yazılımı çak,servise bile bu yazılımla versen yazılım güncelletmek istiyorum diye çakıp veriyolar.çok yaptım bütün cihazlarımda,ne sustular ne de garanti dışına çıktı.
yok efendim ben 2 yıl teknik serviste çalıştım biliyorum bu işi,N90ımı hacklerken susturdum n93ümü hacklarken susturdum.
o zman boşuna çalışmışın, ilk defa senden duydum garanti dışı kaldığını ,anlamıyorsun nokiadan dedim.inatla istemiyor
şimdi telim daha yolda p.tesi eline ulaşacakta iadesini yapacakda benim elime perşembe gelecekte ben satacam.
işte teknik servislerde böyle bilinçsiz tipler çalıştığından ortada sürünenler bizler oluyoruz.