İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
GRD2 güncelleştirmesi çıktığı zaman falsh atarak mı telefonu güncelleyeyim bide telefon garantili

skynet

Üye
GRD2 wifi üzerinden güncellenmiyor mu ?
:hmmm

blackcemre

Üye
Ben flash atsam mı?GDR 2'ye güncellerken.

YkPkY

YkPkY

Üye
flas atmak en sağlıklısı.
garantiyle alakasını kuramadım

serinaga

serinaga

Üye
Üretici 8.7 derse doğrudur.Yalnız o detay kaç zamandır ordaydı

İyide anlamadığım mağazalarda, literatürlerde, forumlarda hatta teknik yorumlarda hep 8 diye neden bahsediliyor acaba ? O zaman 920 ile aynı kamera ve lensi taşıyor mübarek, birde NOKIA Pureview güncellemesi verse oldu mu sana 920'nin aynı kamera ! Eee o zaman şeytan bunun neresinde ?

YkPkY

YkPkY

Üye
yazılımla garanti niye bozulsun.

sırf bu anlayış yüzünden şuan sinir harbi yaşıyorum.
elimde E7 m vardı.ilan verdim.garantili kutulu sıfır çiziksiz.paraya ihtiyaç var bildiğiniz gibi sağlık sorunları içerisindeyim.
cuma günü ilan verdim,biri alıyorum dedi.kargoladım elazığa gönderdim.içindede kendi modladığım yazılım vardı.kıyak olsun dedim.beğenmezse orjinaline nokia suitle döner.sonra çocukla geyik yaparken bugün cihazın hackli olduğunu sana kıyak yaptığımı,istediğin uygulamayı hatasız yükleyebileceğini söyldim.vay söylemez olaydım.
yok efendim ben hackli cihaz istememde
yok garanti dışına çıktı o cihazda,
yok iki gün sonra susarda.
ne alaka dedim,nokia suite tak orjinal yazılımı çak,servise bile bu yazılımla versen yazılım güncelletmek istiyorum diye çakıp veriyolar.çok yaptım bütün cihazlarımda,ne sustular ne de garanti dışına çıktı.
yok efendim ben 2 yıl teknik serviste çalıştım biliyorum bu işi,N90ımı hacklerken susturdum n93ümü hacklarken susturdum.
o zman boşuna çalışmışın, ilk defa senden duydum garanti dışı kaldığını ,anlamıyorsun nokiadan dedim.inatla istemiyor

şimdi telim daha yolda p.tesi eline ulaşacakta iadesini yapacakda benim elime perşembe gelecekte ben satacam.

işte teknik servislerde böyle bilinçsiz tipler çalıştığından ortada sürünenler bizler oluyoruz.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bozulmayacağını bende biliyorum :D
Arkadasın sorusu oydu :(

alasulumurat

alasulumurat

Üye
İyide anlamadığım mağazalarda, literatürlerde, forumlarda hatta teknik yorumlarda hep 8 diye neden bahsediliyor acaba ? O zaman 920 ile aynı kamera ve lensi taşıyor mübarek, birde NOKIA Pureview güncellemesi verse oldu mu sana 920'nin aynı kamera ! Eee o zaman şeytan bunun neresinde ?

güzel bir soru sorayım. Pureview desteği donanımsal bir destek mi yoksa yazılımsal bir şey mi? Bilen var mı? Eğer yazılımsal sa ki sanmıyorum. Tüm telefonlara gelebilir

blackcemre

Üye
yazılımla garanti niye bozulsun.

sırf bu anlayış yüzünden şuan sinir harbi yaşıyorum.
elimde E7 m vardı.ilan verdim.garantili kutulu sıfır çiziksiz.paraya ihtiyaç var bildiğiniz gibi sağlık sorunları içerisindeyim.
cuma günü ilan verdim,biri alıyorum dedi.kargoladım elazığa gönderdim.içindede kendi modladığım yazılım vardı.kıyak olsun dedim.beğenmezse orjinaline nokia suitle döner.sonra çocukla geyik yaparken bugün cihazın hackli olduğunu sana kıyak yaptığımı,istediğin uygulamayı hatasız yükleyebileceğini söyldim.vay söylemez olaydım.
yok efendim ben hackli cihaz istememde
yok garanti dışına çıktı o cihazda,
yok iki gün sonra susarda.
ne alaka dedim,nokia suite tak orjinal yazılımı çak,servise bile bu yazılımla versen yazılım güncelletmek istiyorum diye çakıp veriyolar.çok yaptım bütün cihazlarımda,ne sustular ne de garanti dışına çıktı.
yok efendim ben 2 yıl teknik serviste çalıştım biliyorum bu işi,N90ımı hacklerken susturdum n93ümü hacklarken susturdum.
o zman boşuna çalışmışın, ilk defa senden duydum garanti dışı kaldığını ,anlamıyorsun nokiadan dedim.inatla istemiyor

şimdi telim daha yolda p.tesi eline ulaşacakta iadesini yapacakda benim elime perşembe gelecekte ben satacam.

işte teknik servislerde böyle bilinçsiz tipler çalıştığından ortada sürünenler bizler oluyoruz.

Ne kadara sattınız?

YkPkY

YkPkY

Üye
400 kargo alıcıya ait,yanındada 2 sıır şeffaf kılıf orjinal beyaz deri kılıf 2 ekran koruyucu verdim ama gör.insan kıl olunca

- - - Eklendi - - -

satamadım

m542tf

m542tf

Üye
bende mağza şu hata kodunu veriyor
c101b000
nedeni nedir acaba

blackcemre

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İyide Gökçen ben alırken 8 sanıyordum ve 8 diye aldım, şimdi de resmi sitesinde 8,7 yazıyor ... İLGİNÇ ? Buyrun İnsider uygulaması ile karşılaştırma bilgileri nereden alıyor acaba ? Orada 8 yazıyor :bilmm

Var bir karışıklık abi, neyse biz yine sekiz bilelim :)

serinaga

serinaga

Üye

bildiğim kadarıyla sensor 8.7 ama 8 e izin veriyor. Eos gibi düşünün 41 mp sensor ama max 38 mp çekebiliyorsun

Şimdi anlaşıldı, kamera 8,7 Mp. ama Pureview olmadığından sanırım yazılımsal 8 Mp. çekim yapıyor ...

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar !!!! Telim ilk defa az önce dondu...fanatik mobil siteye girdim haber okuyordum ardından hiçbir tuş işlemedi,diğer telden çaldırıyorum çalıyor fakat telde hiçbir hareket yok bende reset attım kendine geldi kapandı açtım...şuan yapmam gereken başka bir şey varmı ???? Herşey yerli yerinde duruyor gibi görünüyor...

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bugün pc'den telefona film atmak için telefonu pc'ye bağladım ama bu hatayı aldım. Bugüne kadar normal çalışıyordu. Sizce sebebi ne olabilir ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Normal bence bana öyle vermiyorda takıyorum ilk başta tanımıyor

Üst Alt