İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Komik bir şey söylemek istiyorum. Explorer ile Twitter giriş yaptıktan sonra oturum kapatmak bir kabus oluyor. Geçmiş silmeden oturumu değiştirmenin başka yolunu bulan var mı acaba? :)

Çok kolay ..
profiline tıkla ve en altta,sağda sign out

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Çok kolay ..
profiline tıkla ve en altta,sağda sign out

sağolasın spam manyağı oldum da. Suspend durumdayım diğer hesabıma geçiş yapacağım :) Atatürkçü olmak zor bir iş orada. :)Çözemedim orasını :kop2:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

sağolasın spam manyağı oldum da. Suspend durumdayım diğer hesabıma geçiş yapacağım :) Atatürkçü olmak zor bir iş orada. :)Çözemedim orasını :kop2:

Yap yap , zordur hayırdır ne iş paylaşım yapıyorsun heralde :)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Whatsapp'ı kaldır, telefonu kapat-aç ve bak bakalım her şey normal mi ? Normale döndü ise Whatsapp'ı tekrar kur ...

- - - Eklendi - - -

Evet Sorun whatsapp tan kaynaklanıyo silip tekrar yükledim ama yine aynı sorun görüşmelerin çoğunu Whatsapp tan yapıyorum o olmadan da olmuyo :(

IVI-Elia

Üye

Özgür abiye bu yönde baya talep gelmişti ama şu aralar yoğun olduğu için yapamayacağını söylemişti.Onunla irtibata geçerseniz belki yardımcı olabilir size.

Şimdi özgür abiye de ne diyelim zaten sürekli çalışıyor ama eğer Türkçe olursa reklamsız surumu alabilirim.Bi de saati tile eklense filan inanılmaz olur..

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Abi bir çok kişi JDB for Facebook programını övüyor hadi dedim Bi deneyeyim, kurdum ve iğrenç bir ara yüz. Ayrıca hiç kullanışlı değil. Ben Facebook beta kullanıyorum çok ta memnunum. Merak eden arkadaşlar varsa eğer izlenimleri mi paylaşayım istedim. :)

charmingraul

charmingraul

Üye
arkadaşlar telefonumu hoparlörden ses gelmemesi sebebiyle kvk'ya versem tahminen ne kadarlık bir zaman dilimi içerisinde sorunumu hallederler en geç 3-4 güne cihazı almam gerekiyor ona göre garantiye vereceğim de yardımcı olabilirseniz sevinirim

YkPkY

YkPkY

Üye
1haftayı gözden çıkar,gerçi istanbuldaymışsın.920ye tek müdahele orda yapılıyor,4gün yoldan kar edersin parça değişecekse eğer

- - - Eklendi - - -

Abi bir çok kişi JDB for Facebook programını övüyor hadi dedim Bi deneyeyim, kurdum ve iğrenç bir ara yüz. Ayrıca hiç kullanışlı değil. Ben Facebook beta kullanıyorum çok ta memnunum. Merak eden arkadaşlar varsa eğer izlenimleri mi paylaşayım istedim. :)
senin kullandığın ücretsizidir.ben çok önce yüklediğim için bedavaya geldi.
o Facebook Türkçe olmadığı müddetçe kullanmam.tonla eksik var hala.jdp ona nazaran ihtiyaçlarımı gideriyor.kötünün kat be kat iyisi

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Whatsapp ta arkadaşım bana Bi video bide ses,kaydı attı ama bem bunları telefonuma nasıl kaydedicem kaydet yok :(:(:(

- - - Eklendi - - -

Whatsapp ta arkadaşım bana Bi video bide ses,kaydı attı ama bem bunları telefonuma nasıl kaydedicem kaydet yok :(:(:(

Dtn

Üye
Arkadaşlar şarjım 1 gün 23 saattir bitmedi :ehe interneti kapatayım dedim gerçekten baya farkediyormuş. ama kapattıysam da kullandım yine, whatsapptan mesajlaştım, şebekeden ya da wifiyle internette dolandım, konuşma yaptım, sms kullandım, 40-50 kadar foto çektim, oyun oynadım, download yaptım bikaç tane. ama telefonu kenara koyunca kapattım interneti ya da uyurken falan, ve normalde 24 saati çıkaramazken bu kullanımla, cumartesi 16dan beri şarj etmiyorum :) şu an %5 kaldı o da acil bişey olmaz da yoğun kullanmazsam bir saat daha gider herhalde belki biraz daha fazla :ehe
bu arada bir ara internette çok gezince baya ısındı telefon, ben ısınınca kendi kendine şarj yediğine inanıyorum, 15 dk geçti hala soğumamıştı kapatıp biraz bekleyip geri açtım.
not: foto koymak istedim ama neden anlamadım pil bilgilerinde sadece kalan tahmini süre yazıyor, o da 6 saat :ehe son şarj süresi yazmıyor :hmmm

stkzky

Üye
İyi günler bende L520 ile aranıza katılıyorum :) Benim sorum şu hafıza kartında ki bir müziği nasıl zil sesi yapacağım onu bulamadım ya :/ :))

ÖEY

ÖEY

Üye
Sevgili moderatörlerimize bir sorum var aslında konuyla ilgili bilgisi olan herkese Windows Phone - Bilgileri ve Sorunları Burada Paylaşalım Bu aralar yabancı kaynaklarda çok sayıda haber çıkıyor MS'in WP8 sisteminin geleceği ile ilgili planları hakkında. En son okuduğum haber açıkçası beni korkuttu ve üzdü. Bir rus blogcunun çok ciddi bir MS kaynağından öğrendiğini iddia ettiği bir şey.

Güya MS bir ekip oluşturmuş ve 2015 yılında WP ile Windows RT Tablet sürümlerini birleştirecekmiş ama bu yepyeni bir işletim sistemi yazarak olacakmış. Ve bu yeni işletim sistemi wp7 ile wp8 geçişi sırasında olduğu gibi yani wp8 sistemi kullanan cihazlara verilmeyecekmiş. MS'in güncelleme desteği süresini uzatmasının sebebi buymuş güya.

Yani eğer söylenenler doğruysa MS kendi söylediği lafı yalayıp yutmuş olacak çünkü wp8 ve sonrasındaki yeni gelecek sürümlerde wp7-wp8 değişimi sürecinde yaşananlar kesinlikle yaşanmayacak demişlerdi. MS bu iki platformu birleştirerek tek bir market oluşturup uygulama geliştiricilerin yaşadığı sıkıntıları da çözmüş olacakmış.

Sonuç olarak eğer bu iddialar doğru çıkarsa 2015 yılının sonlarında bizim cihazlar aynen çöp olacak. Ve MS yine kendi ayağına sıkmış olacak bence. WP7-WP8 geçişinde milyonlarca kullanıcıyı yarı yolda bıraktılar şimdi sıra bize geldi sanırım. Sizlerin yorumları nelerdir arkadaşlar.

Haberin linki:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
2015e kadar kim öle kim kala :D

blackcemre

Üye
Sonunu Symbian gibi ettiler.Keşke android alsayıdım ama yine Nokia'ya güvendim . Symbiam'danada bir yıl önce desteği kesiyor şerfsizler

- - - Eklendi - - -

Verdiğiniz linkin sayfasını kaldırmuşlar.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
İnterneti kapadım derken nasıl yani tüm sekmeleri kapanız mı öyle mi

efeler12

efeler12

Üye
İyi günler bende L520 ile aranıza katılıyorum :) Benim sorum şu hafıza kartında ki bir müziği nasıl zil sesi yapacağım onu bulamadım ya :/ :))
bi sıkıntı var ama nokia program yayınladı

• Beğen
Tepkiler: stkzky
YkPkY

YkPkY

Üye
Sevgili moderatörlerimize bir sorum var aslında konuyla ilgili bilgisi olan herkese Windows Phone - Bilgileri ve Sorunları Burada Paylaşalım Bu aralar yabancı kaynaklarda çok sayıda haber çıkıyor MS'in WP8 sisteminin geleceği ile ilgili planları hakkında. En son okuduğum haber açıkçası beni korkuttu ve üzdü. Bir rus blogcunun çok ciddi bir MS kaynağından öğrendiğini iddia ettiği bir şey.

Güya MS bir ekip oluşturmuş ve 2015 yılında WP ile Windows RT Tablet sürümlerini birleştirecekmiş ama bu yepyeni bir işletim sistemi yazarak olacakmış. Ve bu yeni işletim sistemi wp7 ile wp8 geçişi sırasında olduğu gibi yani wp8 sistemi kullanan cihazlara verilmeyecekmiş. MS'in güncelleme desteği süresini uzatmasının sebebi buymuş güya.

Yani eğer söylenenler doğruysa MS kendi söylediği lafı yalayıp yutmuş olacak çünkü wp8 ve sonrasındaki yeni gelecek sürümlerde wp7-wp8 değişimi sürecinde yaşananlar kesinlikle yaşanmayacak demişlerdi. MS bu iki platformu birleştirerek tek bir market oluşturup uygulama geliştiricilerin yaşadığı sıkıntıları da çözmüş olacakmış.

Sonuç olarak eğer bu iddialar doğru çıkarsa 2015 yılının sonlarında bizim cihazlar aynen çöp olacak. Ve MS yine kendi ayağına sıkmış olacak bence. WP7-WP8 geçişinde milyonlarca kullanıcıyı yarı yolda bıraktılar şimdi sıra bize geldi sanırım. Sizlerin yorumları nelerdir arkadaşlar.

Haberin linki:

ben şuan sabırla Blue yi bekliyorum.bi değişm olmazsa,12 yıllık Nokia fanatikliğmi bırakıyorum.eşime huawei p1 aldım android 4.0.
1 yüklü.Androidede açık kaynaklı yazılım olduğu için güvenim sıfır ama oyuncak gibi istediğimi kullanabilip yapabiliyorum.yuh dedim artık ve kullananlar karşısında bozulup kalıyorum bi çok konuda .yılarca direndiğim android beni utandırdı. Lumia beni çok yordu.hele ms'un hala güncelleme yapacak olması.takoz taşıyorum elimde desem yeridir.
utandırma artık,yoksa ikinizde kaybedeceksiniz

suyunsesi

suyunsesi

Üye

ben şuan sabırla Blue yi bekliyorum.bi değişm olmazsa,12 yıllık Nokia fanatikliğmi bırakıyorum.eşime huawei p1 aldım android 4.0.
1 yüklü.Androidede açık kaynaklı yazılım olduğu için güvenim sıfır ama oyuncak gibi istediğimi kullanabilip yapabiliyorum.yuh dedim artık ve kullananlar karşısında bozulup kalıyorum bi çok konuda .yılarca direndiğim android beni utandırdı. Lumia beni çok yordu.hele ms'un hala güncelleme yapacak olması.takoz taşıyorum elimde desem yeridir.
utandırma artık,yoksa ikinizde kaybedeceksiniz

Bence zaten çoktan bir çok kişiyi kaybettiler. Eksik telefonu tam telefon parasıyla sattıran işletim sistemi yüzünden kaybetti. Geciktikleri süre kadarda bir çok kullanıcıyı kaybetmeye devam ettiklerinden eminim. Sadece bizim gibi Nokiacılar biraz direnç gösteriyoruz. Bizimde sabrımızın sınırları var. Bizden sonra geriye sadece koyu fanatikleri kalacaktır, yada ellerindekini yeterli görenler. Ağzımıza emzik verilip susturuluyoruz gibi birşey oluyor bu güncellemeler.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve YkPkY
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Benim beklentim büyüktü.Eğer karşılanmazsa başka platforma katılabilirim.Sadece blueyu bekliyorum.Al bir iphone 4S veya 5 seni götürsün.Neden iphone dedim.Arkadasın 4Sini götürdük ses açma kapama çalışmıyor.adamlar 3 gün sonra gelin yenisini alın dedi.Birde bizimkilere bakınca :(
Ama suan sadece izliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Üst Alt