YkPkY
Üye
rahat temizleniyo,altaki iki vida sadece.sonra daya süpürgeyi,gırgırı
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -
bu arada nokiayada mail at.ama kayarakdan.dalga geçmeyin tarzında.hemen dönüyolar.ama bi halt yedikleri yokArkadaşlar telefonumu İzmir Teleservice'e vermiştim. Flaş çalışmaması, çabuk ısınma (2g ile dh foruma girdikten 10 dakika sonra ateş gibi oluyordu cihaz), telefon görüşmesi yaparken sesin karşı tarafa az gitmesi veya sesin alçalıp yükselmesi sürekli, dokunmatikte zaman zaman yaşanan takılma problemleri. Sonuç:
Adamlar yazılımı baştan yüklemişler. Biraz temizleyip olduğu gibi iki günün ardından bana geri verdiler. Servise girdim görevli bayana telefonum vardı onun için geldim dedim bekleyin dedi oturttu koltuğa. Biraz bekledim ne oldu benim telefon dedim içeri gidip bakmam lazım dedi. Ben de zahmet olacak ama bakabilir misiniz dedim. Gitti geldi evet bitmiş sizin cihaz dedi. Telefonu açıp flaşı denedim. 1-2 saniye bile sürmeden hemen yanıp sönüyor flaş fotoğraf çekerken ki normalde odaklama yapıp fotoğrafı çekene kadar yanar/yanması lazım. Bayana dedim ki bu olmamış, o oldu diye inatlaştı ben de teknisyeni çağır hemen dedim. Teknisyen geldi ve o da flaşın böyle çalıştığı konusunda ısrar etti. Ben sert çıkıp cahil olmadığımı belirten iki çift laf edince cihazı içeri alıp birkaç dakika sonra geldi. Temassızlık varmış flaş da yaptım şimdi dedi. Fakat hala bir garip flaş. Diğer şikayetleri sordum hepsi yazılımsal dedi. Yani cem yılmaz gibi her şey içimizdeymiş Telefonu merkeze göndersek dedim. Aynen geri yollarlar hiç uğraşma dedi. Neyse alıp çıktım. Hafta sonu kullanacağım ve pazartesi yine geri götüreceğim teli. Turkcell'de çalışan bir arkadaşım var ona sordum. Eskiden bildiğiniz gibi farklı sebeplerle 5 aynı sebeple 4 kere servise gittiği zaman cihaz, değişim talebin de bulunabiliyordunuz. Artık o hem farklı sebepler hem de aynı sebep için toplamda 4 olmuş. Ben daha önce iki kez KVK'ya vermiştim. Teleservice'le birlikte 3 oldu. Haftaya 4. kez verdiğim de değişim talebinde bulunacağım bakalım ne olacak.

Bakalım haftaya başlayacaz uğraşmaya adamlarla