İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
rahat temizleniyo,altaki iki vida sadece.sonra daya süpürgeyi,gırgırı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar telefonumu İzmir Teleservice'e vermiştim. Flaş çalışmaması, çabuk ısınma (2g ile dh foruma girdikten 10 dakika sonra ateş gibi oluyordu cihaz), telefon görüşmesi yaparken sesin karşı tarafa az gitmesi veya sesin alçalıp yükselmesi sürekli, dokunmatikte zaman zaman yaşanan takılma problemleri. Sonuç:

Adamlar yazılımı baştan yüklemişler. Biraz temizleyip olduğu gibi iki günün ardından bana geri verdiler. Servise girdim görevli bayana telefonum vardı onun için geldim dedim bekleyin dedi oturttu koltuğa. Biraz bekledim ne oldu benim telefon dedim içeri gidip bakmam lazım dedi. Ben de zahmet olacak ama bakabilir misiniz dedim. Gitti geldi evet bitmiş sizin cihaz dedi. Telefonu açıp flaşı denedim. 1-2 saniye bile sürmeden hemen yanıp sönüyor flaş fotoğraf çekerken ki normalde odaklama yapıp fotoğrafı çekene kadar yanar/yanması lazım. Bayana dedim ki bu olmamış, o oldu diye inatlaştı ben de teknisyeni çağır hemen dedim. Teknisyen geldi ve o da flaşın böyle çalıştığı konusunda ısrar etti. Ben sert çıkıp cahil olmadığımı belirten iki çift laf edince cihazı içeri alıp birkaç dakika sonra geldi. Temassızlık varmış flaş da yaptım şimdi dedi. Fakat hala bir garip flaş. Diğer şikayetleri sordum hepsi yazılımsal dedi. Yani cem yılmaz gibi her şey içimizdeymiş Telefonu merkeze göndersek dedim. Aynen geri yollarlar hiç uğraşma dedi. Neyse alıp çıktım. Hafta sonu kullanacağım ve pazartesi yine geri götüreceğim teli. Turkcell'de çalışan bir arkadaşım var ona sordum. Eskiden bildiğiniz gibi farklı sebeplerle 5 aynı sebeple 4 kere servise gittiği zaman cihaz, değişim talebin de bulunabiliyordunuz. Artık o hem farklı sebepler hem de aynı sebep için toplamda 4 olmuş. Ben daha önce iki kez KVK'ya vermiştim. Teleservice'le birlikte 3 oldu. Haftaya 4. kez verdiğim de değişim talebinde bulunacağım bakalım ne olacak.
bu arada nokiayada mail at.ama kayarakdan.dalga geçmeyin tarzında.hemen dönüyolar.ama bi halt yedikleri yok:off:

ÖEY

ÖEY

Üye
Teleservice'in amatörce ve aptalca yaklaşımından sonra iyice uyuz oldum zaten :D Bakalım haftaya başlayacaz uğraşmaya adamlarla :D:D

@YkPkY, abi önce bir dördüncü seferi de yapayım servise ondan sonra zaten kimi bulursam ona mail de atacam arayacam da :D

YkPkY

YkPkY

Üye
hepsi beyinsiz.verdiğin yol parasına mı yanasın,telefonu kullanamadığınamı yanarsın,mesai saati içinde çalışıyosan nasıl izin alacağınamı yanarsın

- - - Eklendi - - -

telefonu şimdi şarjdan çıkardım olarak.
kalan tahmini süre 19 saat diyor.
bu ne ayak.sizdede öylemi

efeler12

efeler12

Üye
o kalan süreyi ben pek önemsemiyorum yeri geliyor bana 20 gün fln diyor saçmalıyor:oke:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY

IVI-Elia

Üye
Bugün cihazı sıfırladım ama daha bir,iki gün önce yüklediğim,adı değişen Nokia Cinemagraph, Here Drive+ bu cihazla uyumlu değil dedi, Amerika yaptım yine olmadı orada yabancılar neden kullanılamıyor neder Amber istiyor diyordu?Mağazada yon,bunlar bakabalirsinşz.Sanırsam Amber yaklaşıyor iyice.Gelse biran,onve

YkPkY

YkPkY

Üye
kafayı benden önce yemiş o zaman :aha:

deha48

deha48

Üye
Benide eklermisiniz Lumia 820 Beyaz

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar L820 kamera için Nokia resmi sitesinde 8.7 Mp olduğu yazıyor. Ben 8 mp diye biliyordum. Bilgisi olan var mı?

- - - Eklendi - - -

Gençler şu Tapatalk uygulaması nasıl bir şey kullanan var mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır 8mp Lumia 920 8.7mp.

Tapatalk, int. sitelerinde daha az şarj tüketimi sağlıyor ve daha az veri kullanarak hızlı bir gezinme imkanı sunuyor. Ayrıca müdavimi olduğun sitelerden canlı bildirimleri alabiliyorsun.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Hayır 8mp Lumia 920 8.7mp.

Tapatalk, int. sitelerinde daha az şarj tüketimi sağlıyor ve daha az veri kullanarak hızlı bir gezinme imkanı sunuyor. Ayrıca müdavimi olduğun sitelerden canlı bildirimleri alabiliyorsun.

bende öyle biliyordum fakat resmi sitesinde görünce şaşırdım. Aşağıdaki linkten kamera kısmına gir görebilirsin. Belki de yanlış yazdılar

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia820/teknik-ozellikler/#photography

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vay be ben sekiz sanıyordum.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Böyle bir edepsizlik yapar mı dersin:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yanlış yazmış olabilirler, doğru bile olsa pureview eksikliği yüzünden 0,7mp sensörün ciddi fark oluşturmayacağı aşikar.

serinaga

serinaga

Üye
Vay be ben sekiz sanıyordum.

İyide Gökçen ben alırken 8 sanıyordum ve 8 diye aldım, şimdi de resmi sitesinde 8,7 yazıyor ... İLGİNÇ ? Buyrun İnsider uygulaması ile karşılaştırma bilgileri nereden alıyor acaba ? Orada 8 yazıyor :bilmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Üretici 8.7 derse doğrudur.Yalnız o detay kaç zamandır ordaydı

• Beğen
Tepkiler: serinaga

Üst Alt