İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefona yeni açtığım Outlook hesabıyla giriş yapmıştım. Kişiler de Facebook arkadaşlarımın h
görünmesi için E-Posta+Hesaplar bölümünden giriş yapıcam. Oradan giriş yaptığımda daha sonra hesabımı telefondan kaldırabilir miyim?

Evet hesabı kaldırabilirsin

Bugün ben de düşürdüm telefonu, Allahtan kılıf vardı, tam köşe üzerine düştü, kılıfın köşe kırıldı, telefonda bir şey yok, sadece 8 TL.'ye bir kılıf daha alarak kriz çözülmüş olacak ...

Geçmiş olsun abi. o_O

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

kursat99

kursat99

Üye
925 ile tenis mi oynuyorlar?? :D

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Buda neki ben lumia 3310 la maç yapmış adamım hey yavrum hey :aha::yuru

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum foruma, 920 kullanıcısıyım. Smart cam ı yükledim fakat windows phone un bu sürümüyle uyumlu değil diyor. çare nedir bilen var mı?

YkPkY

YkPkY

Üye
Yeni güncellemede çalışacak

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum foruma, 920 kullanıcısıyım. Smart cam ı yükledim fakat windows phone un bu sürümüyle uyumlu değil diyor. çare nedir bilen var mı?

Amber güncellemesini bekleyeceksin

eyup ensar

eyup ensar

Üye
arkadaşlar internet explorer e bişeyler oldu heralde facebooka her girişimde kullanıcı adı şifre yi istiyor 3-4 gün önce yoktu maxicepe giricem şifre istiyor anlamadım sık kullanılanlara ekliyodum direk giriyodum..

sezrar

sezrar

Üye
arkadaşlar bir arkadaşım 520 aldım 820 den performans olarak hiç bir farkı yok diyor. Boşuna 2 katı ödedin diyor moralimi bozuyor,teknik özellikleri ortada ama boyle bir şey olması mümkün mü?

kursat99

kursat99

Üye
arkadaşlar bir arkadaşım 520 aldım 820 den performans olarak hiç bir farkı yok diyor. Boşuna 2 katı ödedin diyor moralimi bozuyor,teknik özellikleri ortada ama boyle bir şey olması mümkün mü?

Bende 520 kullanıyorum. Benimkinin performansı 820 lede, 920 lede aynı. İşletim sisteminin ana ögelerinde tüm Lumia lar aynı performansı veriyor. Ama iş uygulamalara gelince biraz değişir. Mesela (olsa) bir video dönüştürme programında 820 520 den daha çabuk çevirir. İşlemci, ekran kartı daha iyi ve RAM daha fazla olduğu için bariz performans farkı çıkar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

açın Nokia Bilen Gözü karşılaştırın:ehe

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar nasıl gidiyor lumia'lar? Ben 5800'a geri döndüm biraz uzaklaşmak istiyorum telefondan. Özlerim belkim. Servise göndereceğim rahatsız olduğum bazı konuları belirteceğim. Ama forumdayım yine takipteyim. :D

Bu arada ekleyeyim symbian ın wassap ı çok akıcı hiç takılma atma olmuyor tam zamanında bildirim geliyor çok samimi geldi bana :kop: facebook uygulaması ile mesaj olarak resim bile gönderebiliyorum (h)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Yeni çıkan oyunlar 1gb ram istiyor. Bu bile bariz fark. Pusula eksikliği 520nin en büyük eksiği diyerek konuya dal. O arkadaş bunalıma girsin ;)

kursat99

kursat99

Üye

Yeni çıkan oyunlar 1gb ram istiyor. Bu bile bariz fark. Pusula eksikliği 520nin en büyük eksiği diyerek konuya dal. O arkadaş bunalıma girsin ;)

Aynen. Sonra flaştı on kameraydı falan iyice bitsin sonrada NFC yi Bi çak tamamdır işi bitti :D

IVI-Elia

Üye

Aynen. Sonra flaştı on kameraydı falan iyice bitsin sonrada NFC yi Bi çak tamamdır işi bitti :D

Bi de ikisinde de aynı fotoğrafı aç ekran farkını göster ertesi gün 520'yi satar

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kursat99

kursat99

Üye
Sonrada güzel bi iş bulup parayı biriktirir 820 yi alır

Üst Alt