İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Microsoft Outlook hesabıma giriş yapamıyorum sıkıntı mı var? Sizlerde durum nedir?

YkPkY

YkPkY

Üye
Microsoft Outlook hesabıma giriş yapamıyorum sıkıntı mı var? Sizlerde durum nedir?
outlook hesabım yok maalesef ama microsoft hesabımdan mailler çatır çatır düşüüyor

- - - Eklendi - - -

bu arada şarjım bitti.sabah 11de şarjdan çıkarmıştım,şimdi yine taktım.
ne talihsiz bir adamım.kafalarına atacağım pazartesi günü telefonu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi sabahtan bu tarafa Outlook hesabıma giriş yapamıyorum, uygulamaları güncelleyemiyorum:(

by_92

Üye
Lumia 520 3 gün oldu alalı :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hem PC hem mobile :no: hesabı kırmış olsalar şifre yada hesap adı yanlış diye uyarı verir normalde. Microsoft'tan da dönüş olmadı :(

PureFood

PureFood

Üye
Outlook uzantılı değil de hotmail.com.tr uzantılı hesabım var, problem yok. Eşitlemeler yapılıyor, IE'den de giriş yaptım sağlam. Bu hesapların hepsi aynı altyapıyı kullanmıyoru mu sonuçta ? Hotmail, Live, MSN, Outlook vs, ilginç.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öyle tabi İsmet ama Hotmail ile giriş yapabiliyorum, sıkıntı Outlook hesabımda :(

Abi nasıl bir hata bu yahu, bana mı özel! :hmmm

kartal-78

Üye
Arkadaşlar oyun yükledim l920 ye (diritt şampiyon )diye oyun yükledim oyunu açtım ve oyunu 15 dakika oynadım bataryayı yarıya indirdi daha fazla oynadım da batayayı tamamen btirdi bende oyun kaldırdım ama batarya yine hizlı bir biçimde gün içinde bitiyor bu durum önceden yoktu tamdlu batarya 2 gün gidiyordu oyundan sonra 1gun bile sunuyor bataryayın bitmesi budurumda nedir ve neyapmamlazım teşekkurler

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Benim de aynı şekilde ben oyunda oynamıyorum sadece aktif olarak whatsapp kullanıyorum müzik dinliyorum birazda hepsi bu.s

reberemo

Üye
merhabalar.. belki de konuşulmuştur ama 500 küsür sayfayı okumak hayli güç. 920 de sıkıntı yaşıyorum..bir iki sorum olacak bilen arkadaşlar yardım ederlerse minnettar olurum. ilki facebook paylaşımı. "SORRY UNABLE TO SHARE THİS MİGHT BE DUE TO THE PRİVACY SETTİNGS....... şeklinde. tüm paylaşım denemelerim böyle sonuçlanıyor ne yapmalıyım bilemedim. bir diğer konu ise uc browserden çıkış. ben çıkış butonu ekleyemedim nasıl çıkıyorsunuz? tek tek herbir sayfayı geri gidiyorum en başa kadar bu saçma bir yöntem. windows tuşuna basıp ana ekrana dönmek kapatmaya yetiyor mu?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Maalesef ki bugun ilk defa gözüm gibi baktıgım lumia 920 mim düştü :( ve sag üst köşesi biraz zedelendi azcık ezildi gibi yani köşe keskinliği gitti ama herhangi bir sorun yok cihaz çatır çatır çalışıyor ama o ufak yer beni aşırı rahatsız ediyor ben bunun kasasını değiştiricem galiba ne kadar a değişir bi fikriniz var mı

IVI-Elia

Üye
Maalesef ki bugun ilk defa gözüm gibi baktıgım lumia 920 mim düştü :( ve sag üst köşesi biraz zedelendi azcık ezildi gibi yani köşe keskinliği gitti ama herhangi bir sorun yok cihaz çatır çatır çalışıyor ama o ufak yer beni aşırı rahatsız ediyor ben bunun kasasını değiştiricem galiba ne kadar a değişir bi fikriniz var mı

Geçmiş olsun sanırsam 150-250 ₺ civarı.Yani sadece kapak 150₺ kapağın altındaki NFC kablosuz şarj etiketi dahil değişim 250-300₺ idi. (sanırsam).

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
170 Tl diye aklımda kalmış

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Ya bi anlık dalgınlık ve ben biraz kıl abiyimdir herşeyim düzgün olamldır belki aranızda akvaryumu olan vardır . Su değişimi yok ışıkların açık kalma süreleri hepsi periyodiktir malesef ki böle bi hastalıgım var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olur olur insanlık hali geçmiş olsun.

kursat99

kursat99

Üye
Telefona yeni açtığım Outlook hesabıyla giriş yapmıştım. Kişiler de Facebook arkadaşlarımın h
görünmesi için E-Posta+Hesaplar bölümünden giriş yapıcam. Oradan giriş yaptığımda daha sonra hesabımı telefondan kaldırabilir miyim?

serinaga

serinaga

Üye
Bugün ben de düşürdüm telefonu, Allahtan kılıf vardı, tam köşe üzerine düştü, kılıfın köşe kırıldı, telefonda bir şey yok, sadece 8 TL.'ye bir kılıf daha alarak kriz çözülmüş olacak ...

ÖEY

ÖEY

Üye
merhabalar.. belki de konuşulmuştur ama 500 küsür sayfayı okumak hayli güç. 920 de sıkıntı yaşıyorum..bir iki sorum olacak bilen arkadaşlar yardım ederlerse minnettar olurum. ilki facebook paylaşımı. "SORRY UNABLE TO SHARE THİS MİGHT BE DUE TO THE PRİVACY SETTİNGS....... şeklinde. tüm paylaşım denemelerim böyle sonuçlanıyor ne yapmalıyım bilemedim. bir diğer konu ise uc browserden çıkış. ben çıkış butonu ekleyemedim nasıl çıkıyorsunuz? tek tek herbir sayfayı geri gidiyorum en başa kadar bu saçma bir yöntem. windows tuşuna basıp ana ekrana dönmek kapatmaya yetiyor mu?
Facebook'taki paylaşım hatası bende de var ve sanırım genel bir sorun. Büyük ihtimalle beta versiyondan çıkınca düzelir. Diğer konuyu uygulamayı kullanmadığım için bilemeyeceğim.

Üst Alt