outlook hesabım yok maalesef ama microsoft hesabımdan mailler çatır çatır düşüüyorMicrosoft Outlook hesabıma giriş yapamıyorum sıkıntı mı var? Sizlerde durum nedir?
Abi sabahtan bu tarafa Outlook hesabıma giriş yapamıyorum, uygulamaları güncelleyemiyorum
hayırlı olsun,benimki gibi hıyarlı olmasındaLumia 520 3 gün oldu alalı![]()

Hem PC hem mobilehesabı kırmış olsalar şifre yada hesap adı yanlış diye uyarı verir normalde. Microsoft'tan da dönüş olmadı
![]()
ve sag üst köşesi biraz zedelendi azcık ezildi gibi yani köşe keskinliği gitti ama herhangi bir sorun yok cihaz çatır çatır çalışıyor ama o ufak yer beni aşırı rahatsız ediyor ben bunun kasasını değiştiricem galiba ne kadar a değişir bi fikriniz var mıMaalesef ki bugun ilk defa gözüm gibi baktıgım lumia 920 mim düştüve sag üst köşesi biraz zedelendi azcık ezildi gibi yani köşe keskinliği gitti ama herhangi bir sorun yok cihaz çatır çatır çalışıyor ama o ufak yer beni aşırı rahatsız ediyor ben bunun kasasını değiştiricem galiba ne kadar a değişir bi fikriniz var mı
Facebook'taki paylaşım hatası bende de var ve sanırım genel bir sorun. Büyük ihtimalle beta versiyondan çıkınca düzelir. Diğer konuyu uygulamayı kullanmadığım için bilemeyeceğim.merhabalar.. belki de konuşulmuştur ama 500 küsür sayfayı okumak hayli güç. 920 de sıkıntı yaşıyorum..bir iki sorum olacak bilen arkadaşlar yardım ederlerse minnettar olurum. ilki facebook paylaşımı. "SORRY UNABLE TO SHARE THİS MİGHT BE DUE TO THE PRİVACY SETTİNGS....... şeklinde. tüm paylaşım denemelerim böyle sonuçlanıyor ne yapmalıyım bilemedim. bir diğer konu ise uc browserden çıkış. ben çıkış butonu ekleyemedim nasıl çıkıyorsunuz? tek tek herbir sayfayı geri gidiyorum en başa kadar bu saçma bir yöntem. windows tuşuna basıp ana ekrana dönmek kapatmaya yetiyor mu?