İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Cevap verebilcek varmı soru sormuştum kaynadı arada

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar internet explorer e bişeyler oldu heralde facebooka her girişimde kullanıcı adı şifre yi istiyor 3-4 gün önce yoktu maxicepe giricem şifre istiyor anlamadım sık kullanılanlara ekliyodum direk giriyodum..

girş yaparken "beni hatırla" kutusu işaretliyse ayarlar/ileri düzey" do not track yazan kutuyu işaretle

eyup ensar

eyup ensar

Üye

girş yaparken "beni hatırla" kutusu işaretliyse ayarlar/ileri düzey" do not track yazan kutuyu işaretle
abi işaretli zaten, dokunmamıştım zaten oraya.maxicep e girerken de şifre istiyo hep. Az önce Bi resim çekcektim hafıza dolu diyo ama ayarlarda sd karta kayıt diye okeyledim??

Lumia620eros

Üye
Ben bişi sormak istiyorum.Geçenlerde Lumia 620 aldım bütün ayarlarını yaptım fakat windows phone'un sitesinden telefonuma uygulama indiremiyorum nasıl indirebilirim .

YkPkY

YkPkY

Üye
getiii lumiam yine getti.yine lumiasızım oooofff of :ağlarım:

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar az önce fark ettim, takvim de gmail hesabının doğum günleri gözükmüyor. Ayarlara girip baktım açık. Hesaplara girip eşitleme ayarlarını kontrol ettim takvim seçili gmailde. Eşitleme yapıp bir de üstüne telefonu kapatıp açtım ama olmadı. Gmail takvimi uçup gitmiş yahu. Daha geçen ay arkadaşımın doğum günü bildirimi gelmişti şimdi hepsi uçup gitmiş. Ne önerirsiniz bu durumda??

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar az önce fark ettim, takvim de gmail hesabının doğum günleri gözükmüyor. Ayarlara girip baktım açık. Hesaplara girip eşitleme ayarlarını kontrol ettim takvim seçili gmailde. Eşitleme yapıp bir de üstüne telefonu kapatıp açtım ama olmadı. Gmail takvimi uçup gitmiş yahu. Daha geçen ay arkadaşımın doğum günü bildirimi gelmişti şimdi hepsi uçup gitmiş. Ne önerirsiniz bu durumda??
Arkadaşlar yukarıdaki sorunumla ilgili fikri olan var mı?

hezarfencik

hezarfencik

Üye
Arkadaşlar az önce çok uzun bi yazı yazdım ve chrome kapanınca gitti yazdıklarım o yüzden özet geçeyim isterseniz.
öncelikle merhaba ben yeni üyeyim
Lumia almak istiyorum ama kararsızım 920 muhteşem bence ama şuan ona verecek param maalesef yok.
520 düşünüyorum ama bu pusula city lens falan olmaması moralimi bozdu o özellikler çok hoşuma gitmişti tanıtımlarda
620 oluyor öyle düşününce ama aradaki farklı özellikler için o kadar ekstra para vermek istemiyorum ayrıca düşük bataryası asıl istememe nedenim
720 çok hoş bataryası bence mükemmel (kağıt üzerinde tabi kullanımını bilemem) ama 512RAMi düşündürüyor uygulama ve oyun için.acaba biraz daha koyup 820 almak mı mantıklı diyorum.çoook kararsızım çok ama 520ye yakınım fiyatı yüzünden ne dersiniz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar az önce çok uzun bi yazı yazdım ve chrome kapanınca gitti yazdıklarım o yüzden özet geçeyim isterseniz.
öncelikle merhaba ben yeni üyeyim
Lumia almak istiyorum ama kararsızım 920 muhteşem bence ama şuan ona verecek param maalesef yok.
520 düşünüyorum ama bu pusula city lens falan olmaması moralimi bozdu o özellikler çok hoşuma gitmişti tanıtımlarda
620 oluyor öyle düşününce ama aradaki farklı özellikler için o kadar ekstra para vermek istemiyorum ayrıca düşük bataryası asıl istememe nedenim
720 çok hoş bataryası bence mükemmel (kağıt üzerinde tabi kullanımını bilemem) ama 512RAMi düşündürüyor uygulama ve oyun için.acaba biraz daha koyup 820 almak mı mantıklı diyorum.çoook kararsızım çok ama 520ye yakınım fiyatı yüzünden ne dersiniz

bu uc cihaz arasinda karar vermek gercekten zor. Lumia520'nin eksikleri senin icin aradaki fiyat farkina gore onemsizse bence lumia520 al.

afwerker

afwerker

Üye
Lumia 820 Kullananlara beni de ekle kardeşim Siyah renk

Üst Alt