İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ebru.jks

Üye
benide ekleyin daha yeni üye oldum benim sorunum var google play store indiremiyorum ve pc yuklediğim müzik telefonumu zil sesi yapamıyorum :(

PureFood

PureFood

Üye
benide ekleyin daha yeni üye oldum benim sorunum var google play store indiremiyorum ve pc yuklediğim müzik telefonumu zil sesi yapamıyorum :(

Hayırlı olsun,
Telefonunuza Google Play Store yüklenemez. Onun yerine Windows Phone Mağazasından istediğinizi yükleyebilirsiniz.

İstediğiniz bir müziği zil sesi yapmak için;
adresindeki uygulamayı telefonunuza yükleyebilirsiniz.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Bugün ilk defa Bluetooth la aktarım gerçekleştirmem gerekti ama yapamadım sosyal ag e posta sms var sadece,nasıl yapıcam .s

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
önce bluetooth'u aç, sonra paylaş dediğinde listede göreceksin bluetooth seçeneğini

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Şarkı gönderemiyor muyuz ya .s

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Tamam ole yaptım çıkmadı Bluetooth flan .s

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamam ole yaptım çıkmadı Bluetooth flan .s
Bluetooth özelliğini aç, Müzik+Videolar/Müzik>2 kez sola çek>Şarkılar (müzik dosyası üzerine basılı tut) /Paylaş /Bluetooth.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Gökçen'in söylediği şekilde yaparsan oluyor dostum. Eğer olmuyor diyorsan ya sen bir şeyi yanlış yapıyorsun ya da cihaz da sorun var.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Oh be çok sağ olun valla :):) bide bişi daha sorayım wifi a bağlıyken şarkıcıların resmi çıkıyo ama dışarda müzik. Dinlediğimde olmuyor sanatçının resimleri bu wifi a özel bir durum mu

narnia16

narnia16

Üye
Oh be çok sağ olun valla :):) bide bişi daha sorayım wifi a bağlıyken şarkıcıların resmi çıkıyo ama dışarda müzik. Dinlediğimde olmuyor sanatçının resimleri bu wifi a özel bir durum mu

Resimleri internetten çektiği için olabilir.İnternet paketin yoksa ya da yavaşsa yükleyemeyebiliyor.Wifi bağlantısıda hızlı olduğu için hemen geliyodur.Ben Xbox Music i kullanıyorum orda mpatool uygulamasıyla istediğin resmi koyabiliyosun.

http://www.windowsphone.com/s?appid=a6056e5e-34bd-4098-9cd8-4ed5df611d97

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben bugüne kadar hiç şarkıcıların resmini ekrana çıkarmayı başaramadım sen nası becerdin ben de onu sorayım :D

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Orijinal albümleri indirip atıyorum çıkıyor böylece :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar teli şardan çıkartıp yarım saat şöyle bir internette takıldığınızda bataryanız kaça düşüyor.
benimki %87özellikle 920ci arkadaşlar

ÖEY

ÖEY

Üye
Abi 3g ile bağlandıysan çok düşüyor ama ben hep 2g ile takıldığım için %4-5 falan düşüyor. Tabii ben genel de forum sayfalarına takıldığım için cihazı zorlayacak şeyler yapmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar teli şardan çıkartıp yarım saat şöyle bir internette takıldığınızda bataryanız kaça düşüyor.
benimki %87özellikle 920ci arkadaşlar

3g ile %85-90 arasında farklılıklar gösteriyor abi.

• Beğen
kursat99

kursat99

Üye
Bende yarım saattir WiFi ile bağlanıyorum, şu an %95

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
Bende sadece wifi ile bağlanıyorum.35inci dakkada %84 oldu.50.dakkadayım şuan %71.evdeyim.ekran parlaklığım düşük otomatikde.arka planların hepsi engelli,ve 1dk konuşma yaptım.wifi ayarı tuş kilidine hep kapalı.bu telimin içindeki batarya Bi önceki telin bataryası.sıfır cihaz diye gönderdikleri toplama cihaz yani.
Bi önceki cihazımdada yarım saatte %70e düşüyyordu

- - - Eklendi - - -

Bu uzun zamandır böyle.şöyle iki saat internet takılıyım aralıksız,yarım saatte temple run,güç tasarrufuna geçiyor

- - - Eklendi - - -

Son mesajımı yazdım şimdi size %68

- - - Eklendi - - -

%67 oldu şimdi.aradaki zaman dilimleri bu yazıları yazma süresi sadece

- - - Eklendi - - -

%66

- - - Eklendi - - -

%64 sadece bana cevap yazdınızmı diye iki kere sayfayı yeniledim

- - - Eklendi - - -

Facede takıldım 5dk
%61

- - - Eklendi - - -