İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kimisi virüs diyor kimisi hafıza kartında oluyor diyor.

Sanırım kesin bir çözüm bulunamadı :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sahi Ezgi nerelerde ya :hmmm

mavish74

Üye
pek arda bey virüs ise nasıl temizlenir??? ayrıca hafıza kartını çıkartıp başka bir hafıza kartı ile değiştirdim aynı sorun oluşuyor...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Normalde telefonunuzu pc'ye bağlayıp PC antivirüs yazılımlarıyla hem telefonunuzu hem de hafıza kartınızı taratarak virüs varsa temizleyebilirsiniz.

Ancak resim ve diğer öğelerdeki çoğalmanın sebebi virüs olmayabilir.

mavish74

Üye
telefonu PC ye bağladığımda malesef antivirüs programı ile bir taratma seçeneği hiç bir şekilde yok...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kaspersky Internet Security ağ üzerindekileri bile tarayabiliyor ama yığın depo hiç denemedim o bile tarayamıyor mu? :hmmm

mavish74

Üye
Ben Norton kullanıyorum. Üstelik lisanslı. Ve hiç bir şekilde telefonumu bu programla taratamıyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kaspersky Internet Security ağ üzerindekileri bile tarayabiliyor ama yığın depo hiç denemedim o bile tarayamıyor mu? :hmmm
virüs programları yığın depo şeklinde bağlanmış sürücülere müdahalede bulunamaz Arda.

mavish74

Üye
Peki telefonumu fabrika ayarlarına döndürecek olsam acaba sorun çözülebilirmi??? Fakat bu sefer tekrar bütün kişisel ayarlarımı baştan yapmam gerekecek...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sorun neydi ki?

PureFood

PureFood

Üye
Peki telefonumu fabrika ayarlarına döndürecek olsam acaba sorun çözülebilirmi??? Fakat bu sefer tekrar bütün kişisel ayarlarımı baştan yapmam gerekecek...

arkadaşlar bu virüs falan değil. Ali (serinaga) açıkladı geçenlerde bunu herkeste aynı sorun var..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım sen bu sorunu serinaga/Ali abiye sor, o bilir diye tahmin ediyorum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eğer sorunun cevabı bulunursa buraya tekrar yazılsın ki güncel kalsın ;)

mavish74

Üye
kimdir bu Ali (serinaga) denilen kişi...??? nereden irtibat kuracam ki???

mavish74

Üye
çok teşekkür ederim arda bey... acaba yayınlarmı cevabı burada???

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Direkt buraya yönlendirdim zaten :)

Amacımız paylaşımda bulunmak.Sorununuz tüm NL820 kullanıcılarını ilgilendiren bir sorun.Müsait olduğunda ilgili kullanıcı buraya yorumlarını yazacaktır :)

mavish74

Üye
Teşekkürler arda bey... beklicez o zaman... umarım benim gibi bu sorunla karşılaşan kullanıcılara faydası olur bu yazışmaların...

Üst Alt