İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

mavish74

Üye
şu an inceliyorum... benim gibi bir sorunla karşılaşan bir arkadaşın yorumuna rastladım fakat anlamadım. yaptığı işlemlerin aynısını bende uyguladım fakat bende düzelme yok...

csH

csH

Üye
diğer klasöründe hangi dosyalar yer alıyor güncelleme gelince silebilecek miyiz baya doldu hafıza

mavish74

Üye
benim müzikler ve resimlerde çoğalma var. 3er 4er tane hatta 10ar tane olan bile var... anlayabilmiş değilim sorunu..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Diğer klasörü uygulama ve oyun yüklemelerinde geçici dosyaların depolandığı yer bildiğim kadarıyla.
Evet güncelleme gelince o klasörü yönetebilecek, içeriğini silme işlemi yapabileceksiniz.

sezrar

sezrar

Üye
Uygulamalar bölümüne de yazdım ama camera 360 ı mutlaka yükleyin arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

başka çatı aramanıza gerek yok.maxicep.com çatısı hepimizi barındırmaya yeter.size saygıda kusur eden olursa sopa:

ah teşekkürler :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
benim müzikler ve resimlerde çoğalma var. 3er 4er tane hatta 10ar tane olan bile var... anlayabilmiş değilim sorunu..

işte bu sorunu Ali abi çözmüştü diye seni ona yönlendirdim.

csH

csH

Üye
Diğer klasörü uygulama ve oyun yüklemelerinde geçici dosyaların depolandığı yer bildiğim kadarıyla.
Evet güncelleme gelince o klasörü yönetebilecek, içeriğini silme işlemi yapabileceksiniz.
:tşk:

sebahattinART

sebahattinART

Üye
kardeşim benide lumia 820 kullanıcısı olarak ekler misin? Kırmızı.

serinaga

serinaga

Üye
Normalde telefonunuzu pc'ye bağlayıp PC antivirüs yazılımlarıyla hem telefonunuzu hem de hafıza kartınızı taratarak virüs varsa temizleyebilirsiniz.

Ancak resim ve diğer öğelerdeki çoğalmanın sebebi virüs olmayabilir.

ARKADAŞLAR ! Panik yok, konuyla ilgili bazı çalışmalarım var, kısa bir süre sonra bununla ilgili bir konu açıp, orada yardımcı olmaya çalışacağım, ancak denemem gereken birkaç şey daha var. Kesinlikle VİRÜS felan değil, ayrıca 3-5 tane görünen o resim, video ve müzikler aslında hafıza kartınızda bir tane, sakın silmeyin aksi halde ilgili dosyanın hedefini kaybedebilirsiniz, şimdilik ellemeyin, bunlar sadece kısa yol, bu nedenle hafıza sorunu oluşturmaz.
Şimdilik bu kadar, yakında daha detaylı bahsedeceğim ...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar iyi akşamlar herkeze... bende lumia 820 kullanıcısıyım. bir kaç gün öncesine kadar telefonumda bir problem yoktu. fakat şimdilerde resimlerimden ve şarkılarımdan üçer beşer tane oluştu. bunun nedeni nedir acaba...

Bir şey soracağım, acaba bakıp yanıtlar mısınız ? Telefonunuzdan Ayarlar / Yedekleme içerisindeki en altta bulunan Fotoğraflar yazan yerin hemen altında ne yazıyor ?

- - - Eklendi - - -

Kimisi virüs diyor kimisi hafıza kartında oluyor diyor.

Sanırım kesin bir çözüm bulunamadı :hmmm

Eğer Virüs olsa idi L920'de de aynı sorun olurdu ...

- - - Eklendi - - -

pek arda bey virüs ise nasıl temizlenir??? ayrıca hafıza kartını çıkartıp başka bir hafıza kartı ile değiştirdim aynı sorun oluşuyor...

Şimdilik hafıza kartını çıkartıp, kart takmadan telefonu açın ve tüm fotoğraf, video ve müzik içeriklerinin olmadığını görün. Sonra yine aynı kartınızı takıp açın telefonu ...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ali abi konuyu merakla bekliyorum, ince elenmiş sık dokunmuş bir konu olsun. :oke:

sezrar

sezrar

Üye
Merhaba dostlar
Az önce fotoğraf çekiyordum sonra kilit ekranı yapıp içeri girdim telefona tekrar bakmak istedim kilit ekranı açılmadı açılıp kapanma sesi var ama ekran simsiyah. Lütfen yardım edin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merhaba dostlar
Az önce fotoğraf çekiyordum sonra kilit ekranı yapıp içeri girdim telefona tekrar bakmak istedim kilit ekranı açılmadı açılıp kapanma sesi var ama ekran simsiyah. Lütfen yardım edin

Ses kısma + Güç tuşuna 10 saniye basılı tut. :oke:

sezrar

sezrar

Üye

Ses kısma + Güç tuşuna 10 saniye basılı tut. :oke:
Ben cevabı bekleyemedim çünkü çok acil arama yapmam gerekiyordu. Bataryayı takıp çıkardım böyle böyle bozucam telefonu. ama tekrar olursa artık ne yapacağımı biliyorum teşekkürler

csH

csH

Üye
beni de 620 kullanıcısı olarak ekler miisiniz

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar forumda varsa bulamadım ama l920'ye hard format atmak yani komple ne var ne yoksa format atmak nasıl oluyordu?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Arkadaşlar forumda varsa bulamadım ama l920'ye hard format atmak yani komple ne var ne yoksa format atmak nasıl oluyordu?

cihaz içerisinde reset seçeneğini kullanarak yapabilirsin

PureFood

PureFood

Üye

Buradan;

Sorulardan Nokia Lumia telefonum düzgün şekilde çalışmazsa nasıl sıfırlayabilirim olanı seçerek işini görebilirsin.

ÖEY

ÖEY

Üye

Buradan;

Sorulardan Nokia Lumia telefonum düzgün şekilde çalışmazsa nasıl sıfırlayabilirim olanı seçerek işini görebilirsin.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar :)

Üst Alt