ardacumhur
Üye
Eminim olacaktır.
Windows Phone Genel
Windows Phone Yazılım Destek
Bölümlerimizi takibe davet ediyorum sizi
Windows Phone Genel
Windows Phone Yazılım Destek
Bölümlerimizi takibe davet ediyorum sizi

başka çatı aramanıza gerek yok.maxicep.com çatısı hepimizi barındırmaya yeter.size saygıda kusur eden olursa![]()

benim müzikler ve resimlerde çoğalma var. 3er 4er tane hatta 10ar tane olan bile var... anlayabilmiş değilim sorunu..
Diğer klasörü uygulama ve oyun yüklemelerinde geçici dosyaların depolandığı yer bildiğim kadarıyla.
Evet güncelleme gelince o klasörü yönetebilecek, içeriğini silme işlemi yapabileceksiniz.

kardeşim benide lumia 820 kullanıcısı olarak ekler misin?

Normalde telefonunuzu pc'ye bağlayıp PC antivirüs yazılımlarıyla hem telefonunuzu hem de hafıza kartınızı taratarak virüs varsa temizleyebilirsiniz.
Ancak resim ve diğer öğelerdeki çoğalmanın sebebi virüs olmayabilir.
arkadaşlar iyi akşamlar herkeze... bende lumia 820 kullanıcısıyım. bir kaç gün öncesine kadar telefonumda bir problem yoktu. fakat şimdilerde resimlerimden ve şarkılarımdan üçer beşer tane oluştu. bunun nedeni nedir acaba...
Kimisi virüs diyor kimisi hafıza kartında oluyor diyor.
Sanırım kesin bir çözüm bulunamadı![]()
pek arda bey virüs ise nasıl temizlenir??? ayrıca hafıza kartını çıkartıp başka bir hafıza kartı ile değiştirdim aynı sorun oluşuyor...
Merhaba dostlar
Az önce fotoğraf çekiyordum sonra kilit ekranı yapıp içeri girdim telefona tekrar bakmak istedim kilit ekranı açılmadı açılıp kapanma sesi var ama ekran simsiyah. Lütfen yardım edin

Ben cevabı bekleyemedim çünkü çok acil arama yapmam gerekiyordu. Bataryayı takıp çıkardım böyle böyle bozucam telefonu. ama tekrar olursa artık ne yapacağımı biliyorum teşekkürler
Ses kısma + Güç tuşuna 10 saniye basılı tut.![]()
Arkadaşlar forumda varsa bulamadım ama l920'ye hard format atmak yani komple ne var ne yoksa format atmak nasıl oluyordu?
Arkadaşlar forumda varsa bulamadım ama l920'ye hard format atmak yani komple ne var ne yoksa format atmak nasıl oluyordu?
Buradan;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorulardan Nokia Lumia telefonum düzgün şekilde çalışmazsa nasıl sıfırlayabilirim olanı seçerek işini görebilirsin.