Media mrktte lumia 900ler 1200 lira.w 7.8 yüklü.

Yanlışlıkla NL920 zannedip alan olur yani![]()

Walla olur mu olur, adamlar ucuza i-phone aldık zannedip çakmasını aldıklarından haberleri yok bu memlekette, olur oda olur![]()

ya bu ayda gelen güncellemeyi alan varmı aranızda
Bir Lumia620 kullanıcısı var.Hayırlı olsun, güle güle kullanmanı dilerim. Aramıza hoş geldin.lumia 820 siyah beyaz
? 
Hayırlı olsun, güle güle kullanmanı dilerim. Aramıza hoş geldin.?
![]()
merhabalar, ayarlar>kilit ekranı>arka plan fotoğrafı dediğimzde Nokia nın kendi resimleri çıkıyor bu eskiden yoktu benden başka fark eden var mı ve bu görseller ne bileyim bence yeterince iyi değil,konuyla ilgili fikirleri merak ediyorum. Aynı görseller albümlere normal şekilde bakıldığında görünmüyor
- - - Eklendi - - -
ohoo biz geldiğimizde kimse çay ikram etmedi. Forumdaki tek bayan olduğum,için hep ezildim hep görmezden gelindim hep kaale alınmadım,maxicep in mor çatı servisi varsa biri link atsın .
Öncelikle ikramda geciktiğimiz çayımızı buyur lütfen
afiyet olsun. O resimler sistemde gizli olduğu için göremezsin, zaten sende yeterli bulmadığına göre uzun lafa gerek yok sanırım.
Hah bu arada bölümde Alev'den sonraki ikinci bayansın.
Amma forumda kaçıncısın onu bilemem. 
Öncelikle ikramda geciktiğimiz çayımızı buyur lütfen
afiyet olsun. O resimler sistemde gizli olduğu için göremezsin, zaten sende yeterli bulmadığına göre uzun lafa gerek yok sanırım.
Hah bu arada bölümde Alev'den sonraki ikinci bayansın.
Amma forumda kaçıncısın onu bilemem.
![]()

Ezgi gorurse bu yazdigini sacini başini yolar senin![]()

başka çatı aramanıza gerek yok.maxicep.com çatısı hepimizi barındırmaya yeter.size saygıda kusur eden olursaen iyisi ben inceden gideyim