İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

lonewolf16

Üye
evet arkadaslar herkese merhaba bende bugun lumia 820 ile araniza katilmis bulunmaktayim uzun sure android kullanimdan sonra artik degisim zamani deyip windowsa transfer oldum insaallah pisman olmam herkese iy forumlar

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yanlışlıkla NL920 zannedip alan olur yani :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve PureFood
YkPkY

YkPkY

Üye
:) bende görünce şaşırdım.yeni gelmiş bide.geçen hafta yoktu.çıkalı ne kadar oldu halbuki.

- - - Eklendi - - -

Vaallaha benim mavi 920m bin basar mavi 900e.
otobüste herkes elime bakıyor :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya bu ayda gelen güncellemeyi alan varmı aranızda

Murat Alper

Murat Alper

Üye
kim ali abimi

enginkaya35

Üye
lumia 820 siyah beyaz

sezrar

sezrar

Üye
merhabalar, ayarlar>kilit ekranı>arka plan fotoğrafı dediğimzde Nokia nın kendi resimleri çıkıyor bu eskiden yoktu benden başka fark eden var mı ve bu görseller ne bileyim bence yeterince iyi değil,konuyla ilgili fikirleri merak ediyorum. Aynı görseller albümlere normal şekilde bakıldığında görünmüyor

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun, güle güle kullanmanı dilerim. Aramıza hoş geldin. :çay: ? :)

ohoo biz geldiğimizde kimse çay ikram etmedi. Forumdaki tek bayan olduğum,için hep ezildim hep görmezden gelindim hep kaale alınmadım,maxicep in mor çatı servisi varsa biri link atsın .

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
merhabalar, ayarlar>kilit ekranı>arka plan fotoğrafı dediğimzde Nokia nın kendi resimleri çıkıyor bu eskiden yoktu benden başka fark eden var mı ve bu görseller ne bileyim bence yeterince iyi değil,konuyla ilgili fikirleri merak ediyorum. Aynı görseller albümlere normal şekilde bakıldığında görünmüyor

- - - Eklendi - - -

ohoo biz geldiğimizde kimse çay ikram etmedi. Forumdaki tek bayan olduğum,için hep ezildim hep görmezden gelindim hep kaale alınmadım,maxicep in mor çatı servisi varsa biri link atsın .

:ah Öncelikle ikramda geciktiğimiz çayımızı buyur lütfen :çay: afiyet olsun. O resimler sistemde gizli olduğu için göremezsin, zaten sende yeterli bulmadığına göre uzun lafa gerek yok sanırım. :)Hah bu arada bölümde Alev'den sonraki ikinci bayansın. :D Amma forumda kaçıncısın onu bilemem. :bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

:ah Öncelikle ikramda geciktiğimiz çayımızı buyur lütfen :çay: afiyet olsun. O resimler sistemde gizli olduğu için göremezsin, zaten sende yeterli bulmadığına göre uzun lafa gerek yok sanırım. :)Hah bu arada bölümde Alev'den sonraki ikinci bayansın. :D Amma forumda kaçıncısın onu bilemem. :bilmm

Ezgi gorurse bu yazdigini sacini başini yolar senin:kop:

sezrar

sezrar

Üye
bayanları göremedim,keşke görebilsem. Bilmiyordum benim dışımda da olduğunu. Kavga edeceğimiz nereden çıktı lumialarımızı giydirme süsleme yarışması yapabiliriz ama.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:polis:

mavish74

Üye
arkadaşlar iyi akşamlar herkeze... bende lumia 820 kullanıcısıyım. bir kaç gün öncesine kadar telefonumda bir problem yoktu. fakat şimdilerde resimlerimden ve şarkılarımdan üçer beşer tane oluştu. bunun nedeni nedir acaba...

Üst Alt