İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Merhaba dostlar
Az önce fotoğraf çekiyordum sonra kilit ekranı yapıp içeri girdim telefona tekrar bakmak istedim kilit ekranı açılmadı açılıp kapanma sesi var ama ekran simsiyah. Lütfen yardım edin

Bir şey dikkatimi çekti, Lumia 820 telefonunuzda sürekli sorun yaşıyorsunuz. Bu kadar üst üste sorun olmaması gerekiyor, ya çok kurcalıyorsunuz yada bir problem var :allalla:

sezrar

sezrar

Üye
Bir şey dikkatimi çekti, Lumia 820 telefonunuzda sürekli sorun yaşıyorsunuz. Bu kadar üst üste sorun olmaması gerekiyor, ya çok kurcalıyorsunuz yada bir problem var :allalla:

elimden düşmüyor çok kurcalıyorum insan olsa ölmüştü

PureFood

PureFood

Üye
elimden düşmüyor çok kurcalıyorum insan olsa ölmüştü

Bu bir telefonun sorunlar çıkarması için geçerli bir sebep değil. Burada hepimiz teknoloji seven insanlarız, hepimizin elinden düşmüyor genelde telefon.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
sezrar

sezrar

Üye

Bu bir telefonun sorunlar çıkarması için geçerli bir sebep değil. Burada hepimiz teknoloji seven insanlarız, hepimizin elinden düşmüyor genelde telefon.

o zaman olasılıklar nedir sizce? Bir de bu benim ilk akıllı telefonum kullanmayı ve dilinden anlamayı öğrenene kadar sıkıntı çektim. Ama artık yine böyle problem çıkarırsa ne yapabilirim ki servisin hiç bir pozitif etkisi yok benim düşünceme göre

PureFood

PureFood

Üye
o zaman olasılıklar nedir sizce? Bir de bu benim ilk akıllı telefonum kullanmayı ve dilinden anlamayı öğrenene kadar sıkıntı çektim. Ama artık yine böyle problem çıkarırsa ne yapabilirim ki servisin hiç bir pozitif etkisi yok benim düşünceme göre

İşte zaten mesele de bu. Kimse telefonuna bir şey yapmamasına rağmen çıkan olumsuzluklar.. :hmmm Servisin etkisi yok evet flashlayıp gönderirler eğer donanımsal bir şey yoksa. Ki burda arkadaşlar artık servise verme taraftarı değil genelde kendileri flashlıyorlar önce.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve ERsin YAvuz

mavish74

Üye
Bir şey soracağım, acaba bakıp yanıtlar mısınız ? Telefonunuzdan Ayarlar / Yedekleme içerisindeki en altta bulunan Fotoğraflar yazan yerin hemen altında ne yazıyor ?

- - - Eklendi - - -
Uygulama Listesi+Ayarlar=Yedekleme Kapalı
Kısa Mesajlar=Yedekleme Açık
Fotoğraflar=Otomatik Yükleme Kapalı

Ayarlarım bu şekilde. Ayrıca hafıza kartını çıkartıp telefonu tekrar kapatıp açınca dediğiniz gibi hiç bir resim yok. Resim ve müzik dosyalarımı SD kartta depoluyorum. Diğer sistem dosyaları sadece telefonda.

adalar42

Üye
benide 820 kullananlara eklermisiniz ?

serinaga

serinaga

Üye
Bir şey soracağım, acaba bakıp yanıtlar mısınız ? Telefonunuzdan Ayarlar / Yedekleme içerisindeki en altta bulunan Fotoğraflar yazan yerin hemen altında ne yazıyor ?

- - - Eklendi - - -
Uygulama Listesi+Ayarlar=Yedekleme Kapalı
Kısa Mesajlar=Yedekleme Açık
Fotoğraflar=Otomatik Yükleme Kapalı

Ayarlarım bu şekilde. Ayrıca hafıza kartını çıkartıp telefonu tekrar kapatıp açınca dediğiniz gibi hiç bir resim yok. Resim ve müzik dosyalarımı SD kartta depoluyorum. Diğer sistem dosyaları sadece telefonda.

Cevabın için teşekkürler, tahmin ettiğim sonuç çıktı, sorununun çözümü için aşağıdaki linke tıkla :good:

http://www.maxicep.com/windows-phon...eo-ve-muzikler-cozumu-782100.html#post5964086

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben de bir lumia 820 kullanıcısıyım. Bu Pc Suite olayı Nokia Lumia'da yok mu? Ben önceki telefonumda mesaj yazarken pc suite kullanıyordum böyle bilgisayardan gelen mesajlara cevap verebiliyordum. Şimdi dokunmatik ekranda mesaj yazmak bana çok zor geliyor. Pc Suite veya onun işlevini gören bildiğiniz bir program var mıdır ?

serinaga

serinaga

Üye
lumia820 kullanıcıları bu hafta baya artışta 920'cileri yakalayacaklar mı dersiniz:ehe

Bence geçer üstadım :islik

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar merhaba, ben de bir lumia 820 kullanıcısıyım. Bu Pc Suite olayı Nokia Lumia'da yok mu? Ben önceki telefonumda mesaj yazarken pc suite kullanıyordum böyle bilgisayardan gelen mesajlara cevap verebiliyordum. Şimdi dokunmatik ekranda mesaj yazmak bana çok zor geliyor. Pc Suite veya onun işlevini gören bildiğiniz bir program var mıdır ?

Maalesef şimdilik yok, ancak Lumia'da mesaj yazmak PC Suitten daha kolaydır, kelime tahmin özelliğini alışınca PC'de mesaj yazmanın ne kadar da eziyetli olduğunu anlıyorsun. Hatta bazen PC'de iki harf yazıp kelime tahminleri çıkacak diye beklediğim oluyor :ah

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Bence geçer üstadım :islik

- - - Eklendi - - -

Maalesef şimdilik yok, ancak Lumia'da mesaj yazmak PC Suitten daha kolaydır, kelime tahmin özelliğini alışınca PC'de mesaj yazmanın ne kadar da eziyetli olduğunu anlıyorsunç Hatta bazen PC'de iki harf yazıp kelime tahminleri çıkacak diye beklediğim oluyor :kop2:

Yok ben 10 parmak yazdığım için bilgisayardan mesaj yazmak benim için çok çok kolay. Telden mesaj yazmak resmen hamallık geliyor bana telefonu atasım geliyor. Hele bir de dokunmatik olunca hatundan habire fırça yiyoruz. O yüzden böyle bir program bana şart :D

adalar42

Üye
arkadaşlar ben 820 kullanıyorum yanlışlıkla mağazadan real football 2013 oyununu yükledim,tabi satın almadım hakkındayı okurken dene ye basarak yanlışlıkla yüklendi.ben başka oyun yüklemek istiyorum ancak hafızam dolmuş.bu oyunu nasıl sileceğim? bulamadım bir türlü yardım edermisiniz ?

IVI-Elia

Üye
arkadaşlar ben 820 kullanıyorum yanlışlıkla mağazadan real football 2013 oyununu yükledim,tabi satın almadım hakkındayı okurken dene ye basarak yanlışlıkla yüklendi.ben başka oyun yüklemek istiyorum ancak hafızam dolmuş.bu oyunu nasıl sileceğim? bulamadım bir türlü yardım edermisiniz ?

Reak Footbal bedava değil miydi? NEYSE şimdi menüden oyunlar ' a gel.orada istediğin oyunun üstüne basılı tut ve kaldır'ı seç....

adalar42

Üye
Reak Footbal bedava değil miydi? NEYSE şimdi menüden oyunlar ' a gel.orada istediğin oyunun üstüne basılı tut ve kaldır'ı seç....
pardon ben real footbal indiricektim yanlışlıkla asphalt mıdır nedir öyle bi oyunu indirdim ayrıca saol'da hafıza kartından kesin siliyor değilmi yani yoksa sadece menüdenmi kaldırıyor?
EDİT:birde pin kodu nasıl değiştiriliyor ben bulamadım kusura bakmayın çok soru sordum telefonu daha dün aldık herşeyi bilmiyorum telefonla ilgili :)

serinaga

serinaga

Üye
pardon ben real footbal indiricektim yanlışlıkla asphalt mıdır nedir öyle bi oyunu indirdim ayrıca saol'da hafıza kartından kesin siliyor değilmi yani yoksa sadece menüdenmi kaldırıyor?
EDİT:birde pin kodu nasıl değiştiriliyor ben bulamadım kusura bakmayın çok soru sordum telefonu daha dün aldık herşeyi bilmiyorum telefonla ilgili :)

Merak etme hafızadan tamamen kaldırıyor, Pin kodu derken Sim kartın mı telefonun mu ?

Üst Alt