L920 lerimizle cepten rahat rahat dizi izleyebilmenin bir yolu var mı arkadaşlar, bazı dizi sitelerinde denemeler yaptım bazı dizileri ne tür formatla yüklemişlerse izleyebiliyorum (çok az sayıda), diğer çoğunluğu izleyemiyorum. Bunun için telefonlarımızın açabileceği formatları destekleyen videolar şart mı? Yada bir güncelleme ile halledilebilir birşey midir?
mobil veri baglantisi surekli acik mi,ayrica telefon guc tasarruf modunda olabilir mi. Bir de son olarak uygulama ayarlarinda arkaplan gorevlerinde uygulama engellenmiş olabilir.Arkadaşlar gerçekten şunu çözmem gerek
whatsapp girmediğim sürece bana gelen mesajları göremiyorum ? sürekli girmek zorunda kalıyorum yani bana mesaj atıldığında direkt iletilsin girdiğimde iletilmesin istiyorum
sizdede böyle mi ?
Arkadaşlar gerçekten şunu çözmem gerek
whatsapp girmediğim sürece bana gelen mesajları göremiyorum ? sürekli girmek zorunda kalıyorum yani bana mesaj atıldığında direkt iletilsin girdiğimde iletilmesin istiyorum
sizdede böyle mi ?
bu uygulamayi dener misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fakat sırf Türk dizileri var sanırım.Arkadaşlar gerçekten şunu çözmem gerek
sizdede böyle mi ?
hayırlı olsun normal daha yeni Bi kaç şarzsonra duzelirhocam benide eklemisniz dün aldım lumia 820 fakat şarjım çok az gidiyor tam şarjda bile 4 saat gozukuo neleri kapatmam lazm bide simdeki kişileri hotmaille birleştirio bole oluncada 500 kişi oldu kişilerde sadece simi nasıl gorebilrm
Aradığın kişi seni engellemiş olabilir.bazı kişileri ararken daha çaldırmadan aramayı bitiriyor ama aynı kişiye mesaj atabiliyorum.çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi
peki bu hesap hotmail hesabı mı hem bilgisayardan nasıl silinio telefonun bilgisayara bağlayarak mı
hotmail kişilerini pc'den hesabina girerek ayarlayip telefonda gozukmelerini engelleyebilirsin.
Öncelikle herkese merhaba..
Arkadaşlar 1 hafta önce telefonun beyaz rengini alarak aranıza katılmış durumdayım.
Telefonun arayüzü mükemmel diyorum. Bu telefonun yanında androidin havası kalmıyor açıkçası. Ama biraz eksiği var tabiki.
Bu eksiklikleri daha geniş bir zamanda sizinle paylaşacağım.
Telefonla ilgili sorularınızı elimden geldiği kadarıyla yanıtlayabilirim.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar öncelikle telefonun dosya yöneticisi bulunmamakta.(Güncelleme ile geleceği söylentileri var)
Telefonun görev yöneticisi yok .(Güncelleme ile geleceği söylentileri var)
Telefon ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor. ( Operatörlerden kaynaklanan bir sözleşme falan filan dan dolayı.. )
Telefonun kendi hafızası 8 gb . Bunun yaklaşık 2 gb kadarını telefon kullanıyor. Yaklaşık 2.5 gb boyutunda Diğer isimli bi alan var. Bu alanda ne var ne yok bilmiyorum. Tek bildiğim şey , gün geçtikçe artıyor ve hafızayı tüketiyor.
Başka bir sorun ise telefonda klavye dışında tuş takımı yok. Sizler için sorun olmayabilir belki ama benim için büyük bi sorun. Klavye harfleri çok küçük ve msj yazamıyorum. Numerik tuş takımı olsa harika olacak. Numerik tuş takımı ile ilgili program vs. bişeyler bulan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
Aklıma geldikçe yazacağım arkadaşlar...
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bu arada çok çok çok beğendiğim bi çeviri proğramını sizinle paylaşmak istiyorum.
Daha önce paylaşılmışsa k.bakmayın. Mağazada VoiceTranslator diye arama yapınca çıkacaktır karşınıza.
Harika bişey. Sesli çeviri yapabilir ve türkçe ses desteği var.
- - - Eklendi - - -
Aradığın kişi seni engellemiş olabilir.
Öncelikle herkese merhaba..
Arkadaşlar 1 hafta önce telefonun beyaz rengini alarak aranıza katılmış durumdayım.
Telefonun arayüzü mükemmel diyorum. Bu telefonun yanında androidin havası kalmıyor açıkçası. Ama biraz eksiği var tabiki.
Bu eksiklikleri daha geniş bir zamanda sizinle paylaşacağım.
Telefonla ilgili sorularınızı elimden geldiği kadarıyla yanıtlayabilirim.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar öncelikle telefonun dosya yöneticisi bulunmamakta.(Güncelleme ile geleceği söylentileri var)
Telefonun görev yöneticisi yok .(Güncelleme ile geleceği söylentileri var)
Telefon ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor. ( Operatörlerden kaynaklanan bir sözleşme falan filan dan dolayı.. )
Telefonun kendi hafızası 8 gb . Bunun yaklaşık 2 gb kadarını telefon kullanıyor. Yaklaşık 2.5 gb boyutunda Diğer isimli bi alan var. Bu alanda ne var ne yok bilmiyorum. Tek bildiğim şey , gün geçtikçe artıyor ve hafızayı tüketiyor.
Başka bir sorun ise telefonda klavye dışında tuş takımı yok. Sizler için sorun olmayabilir belki ama benim için büyük bi sorun. Klavye harfleri çok küçük ve msj yazamıyorum. Numerik tuş takımı olsa harika olacak. Numerik tuş takımı ile ilgili program vs. bişeyler bulan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
Aklıma geldikçe yazacağım arkadaşlar...
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bu arada çok çok çok beğendiğim bi çeviri proğramını sizinle paylaşmak istiyorum.
Daha önce paylaşılmışsa k.bakmayın. Mağazada VoiceTranslator diye arama yapınca çıkacaktır karşınıza.
Harika bişey. Sesli çeviri yapabilir ve türkçe ses desteği var.
- - - Eklendi - - -
Aradığın kişi seni engellemiş olabilir.
diger klosoru yavas yavas artıyor ama teliaçıp kapatıncaçok ufak azalma oluo dosya yoneticisi gelince buyuk ihtimal ortaya çıkaar
evet baska tus takımı yok bu bi eksşklik ama ekran ve tuslar buyuklukleri yeterince iyi benim eller kadar buyuk ellerin olmadıgını dusunyrum ben cok rahat ekilde kullanyorum alısırsın
Bu şikayetleri daha önce görmüştüm bi kaç yerde. Neredeyse aradığım herkese soruyorum. Sesimin gayet normal geldiğini söylüyorlar.920de ki konuşurken sesin karşıya az gitmesi gibi bir sorunu olan varmı 820 kullanan arkadaşlar ?![]()
Harita 250 mblık bişey, sağdan soldan eklerle 500 mb bile olsa 2.5 gb çok fazlaKonunun ilk sayfasında mevcut VoiceTranslator ...
Yinede bilgi paylaşımı için teşekkürler, Hayırlı olsun, Listeye ekliyorum senide ...
- - - Eklendi - - -
Sağol , Teşekkür ederim.
Bence orada haritalar (yaklaşık 200-250 Mb. belki daha fazlada olabilir), uygulama eklentileri, internet explorer geçici dosyaları vs. vs. (Sürekli artması bunlara işaret ediyor), bakalım bu akşam tarayıcı geçici dosyalarını sıfırlamadan bakıp, sonra sıfırlayıp değişen ne oldu paylaşacağım ...

diger klosoru yavas yavas artıyor ama teliaçıp kapatıncaçok ufak azalma oluo dosya yoneticisi gelince buyuk ihtimal ortaya çıkaar
evet baska tus takımı yok bu bi eksşklik ama ekran ve tuslar buyuklukleri yeterince iyi benim eller kadar buyuk ellerin olmadıgını dusunyrum ben cok rahat ekilde kullanyorum alısırsın

Sanırım aradığınız uygun fiyatLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız