İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaslar bende almayi dusunuyorum nasil bir telefon? Simdi htc explorer kullaniyorum. Bosta ne kadar ram kaliyor? Sizi tatmin ediyor mu?

bir android kullanicisinin sormasi en muhtemel sorulardan birisidir boşta ne kadar ram kaliyor. Ama windowsphone telefonlarda ram sorunu olmaz. İlla bir rakam merak ediyorsaniz lumia920'de 900mb'a yakin ram kaliyor. 512mb ram'li lumia620 de 370-380'nin altina biraz zor duşer.

serinaga

serinaga

Üye
koleksiyon merakım var da :D hepsinden var evde.yani tüm aile lumiacıyız.ondan hepsine üyeyim :D

Yahu bende iz sürüp duruyordum, acep hangi Lumia'yı kullanıyorsun diye :ah, ailecek Lumia serisi varsa o zaman tamam ...

m542tf

m542tf

Üye
sarı civcivle yazın beni

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
benin demek istediğim pc den telefona oyun uygulama gibi şeyler yüklemek onu yapabilirmiyim

stradale

Üye
ooo forum çok canlı ya :) bişey sorucam size bu telefonu kullanan herkes şarjın hangi şartlarda ne kadar gittiğini yazabilir mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ooo forum çok canlı ya :) bişey sorucam size bu telefonu kullanan herkes şarjın hangi şartlarda ne kadar gittiğini yazabilir mi?

3-4 saat 3G internetle bu kadar dayanıyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
benin demek istediğim pc den telefona oyun uygulama gibi şeyler yüklemek onu yapabilirmiyim

Şimdilik mağaza dışında uygulama yüklenemiyor. Bu dediğini ancak sistem kırılınca bir ihtimal yapabilirsin.

m_kan

m_kan

Üye

microsoft hesabi kurulumu yapmadan telefonla markete girip uygulama yukleyemezsin. Kurulum yaptigin live id hesabinin kişileri rehbere eklenir.
peki o rehbere eklenen kişilerin numaralarını silme şansımız var mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Biyturs_OnSr

Üye
Benide ekleyin :oke: Siyah Lumia 920.

İlk başta Gri alıcaktım, satıştan kaldırdılar, sonra beyaz çok hoşuma gitti, stokta kalmadı. 2-2,5 ay stoğa gelmesini bekledim, gelmedi, bende gittim siyah aldım. İlk başta beyaz alamadığım için üzülmedim değil ama şimdi bakıyorumda siyah rengide çok güzel duruyor..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Siyah bir başka ;)

Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.

FyZNrN

Üye
Arkdslar tekrar mrh bn videoda izleymdm internttn html 5 flan diyor bilen varmi progrm mi yuklucz acaba

ıscantherIrun

Üye
Arkadaslar kullanicilara 2 sorum daha olucak
1)Wifi hizi iyi mi?
2)Wifi ile internet hizi nasil?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Flash tabanlı siteler Windows Phone üzerinden görüntülenemez.Adobe Flash Player desteği yok.

Diğer mobil platformlar da artık flash desteğini çekecekler çünkü Adobe firması mobil cihazlara verilen Flash desteğini kaldırdı.

Sadece HTML 5 içerikli sitelerden videolar(HTML 5 ile eklenmiş) izleyebileceğiz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920 ile aynı olması gerek.Aynı çipi kullanmıyorlar mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ardacumhur

ardacumhur

Üye

Üst Alt