İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Arkadaşlar bu Nokia mix radyo dan ben hiç bişey anlamadım.hande yener yazıp liste indiriyorum müzeyyen Senar falan çalıyo başka saçma şarkılar çıkıyo me alaka bunu düzgün kullanabilen varmı???

serinaga

serinaga

Üye
Bugün mağazada epeyce bir gezinti yaptım, oldukça ilginç ve güzel uygulamaların olduğunu gördüm ...

MtaX

Üye
Hacı abiler söyleyin bakalım bu telefonda donanımsal olarak radyo özelliği var mı ? Wm8 lerde radyo onu biliyorum ama donanımsal olarak var mı yok mu ? Ona göre bi karar vereceğim.

PureFood

PureFood

Üye
serinaga

serinaga

Üye

Paylaşırsan bizle de memnun oluruz beğendiğiniz uygulamalar konusunda :ok2:

Tabiki paylaşırım, PC ortamına geçince toparlayıp, güzel olanları yazarım. Hatta çok çok güzel olan uygulamaları konunun ilk sayfasında paylaşıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hacı abiler söyleyin bakalım bu telefonda donanımsal olarak radyo özelliği var mı ? Wm8 lerde radyo onu biliyorum ama donanımsal olarak var mı yok mu ? Ona göre bi karar vereceğim.

cemxmox2

Üye
hocam benide eklemisniz dün aldım lumia 820 fakat şarjım çok az gidiyor tam şarjda bile 4 saat gozukuo neleri kapatmam lazm bide simdeki kişileri hotmaille birleştirio bole oluncada 500 kişi oldu kişilerde sadece simi nasıl gorebilrm

Dejavuex

Dejavuex

Üye
merhaba arkadaşlar whatsapp da bi sorun var , bana yazıldığı zaman mesaj gelmiyo girdiğim zaman iletiliyor girmediğim zaman hiç gelmiyor
bu sorunu nasıl çözebiliriz ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Peki Bende Sana Ücretsiz Mix Radio Özelliği Başka Telefonlarda Varmi Diye Soruyorum? Yada Bugune Kadar Radyosu Olan Bir PC Gördün Mü?

- - - Eklendi - - -

Samsung Her Zaman Çöptür Çöp Kacak.20 MP Kamera Sönserü Ne Demek Biliyomusun Sen? Şaçmalayin Ya Daha Telfeon Çıkmamiş etmemiş Samsung 1.7 GHZ İşlemci Kullansa Ney Kullanmasa Ney? Kırılmaz Ekran Çıkacak Diyorlardi S4 Ne Oldu Oda Foss Çıktı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu Nokia mix radyo dan ben hiç bişey anlamadım.hande yener yazıp liste indiriyorum müzeyyen Senar falan çalıyo başka saçma şarkılar çıkıyo me alaka bunu düzgün kullanabilen varmı???
Dinlemek Ücretsiz İndirmek Parayla Sanırım Bkz https://www.facebook.com/groups/nokiadeviceandcfw/

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Samsung Her Zaman Çöptür Çöp Kacak.20 MP Kamera Sönserü Ne Demek Biliyomusun Sen? Şaçmalayin Ya Daha Telfeon Çıkmamiş etmemiş Samsung 1.7 GHZ İşlemci Kullansa Ney Kullanmasa Ney? Kırılmaz Ekran Çıkacak Diyorlardi S4 Ne Oldu Oda Foss Çıktı

Bu paylaştığım resimden ne anladın çok merak ediyorum? :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye

966TL gözüküyordu :blink:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ardacumhur

ardacumhur

Üye
S4 Plus yazıyor ya abi Samsung Galaxy S4 zannetmiş sanırım :kıskıs:

serinaga

serinaga

Üye
hocam benide eklemisniz dün aldım lumia 820 fakat şarjım çok az gidiyor tam şarjda bile 4 saat gozukuo neleri kapatmam lazm bide simdeki kişileri hotmaille birleştirio bole oluncada 500 kişi oldu kişilerde sadece simi nasıl gorebilrm

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :good:, ekledim sizide Listeye ...

- - - Eklendi - - -

Maalesef Wp8 telefonlarda Sim'e erişemiyorsun, Sim numaralarını erişmek için eski telefonunu yada başka bir telefonu kullanmalısın. Ayrıca 500 kişi görünüyor dediğin KİŞİLERİM (Eski tabirle Rehberin) kaydetmiş olduğun Microsoft hesabındaki (Hotmail, Live, Outlook vs.) kişiler aynen buraya düşüyor, ayrıca eklediğin sosyal ağlar var ise (Facebook, skype vs.) buradakilerde fazladan görünüyor ...

ÇÖZÜM ;
KİŞİLERİM içerisindeki benzer isimler kendi orijinal rehber kaydı oluşturduğun kişi altında birleştirebiliyorsun, şimdi Eski Rehber kaydındaki herhangi bir kişiyi seç, telefon numarası vs. göreceksin ... Aşağıdaki üç seçenekten ortadaki olanı "İLİŞKİLENDİR" ile bu kişiye ait sosyal ağlardaki ve Microsoft hesabı vs. gelen seçenekleri ilişkilendirirsen gereksiz olanları kendiliğinden ayıklamış olursun. Dikkat edersen kişiler içerisindeki bazı kişilere girdiğinde telefon no vs. olmadığını görürsün, en üstte kişi isminin hemen altında hangi sosyal ağa bağlı olduğunu görürsün. Eğer bu tür kişileri silmek istersen, telefondan silemezsin, bağlı olduğu sosyal ağa PC'den bağlanıp oradan silmen yeterlidir, yada dediğim gibi bir kişi ile ilişkilendirmelisin, aksi halde karışık bir KİŞİLERİM olur ...

- - - Eklendi - - -

ŞARJ sorununa gelince, ilk alınca PİL kalibrasyonu yapman gerekiyordu,
Telefonunuzu ilk başta pilini bitirip sonra 6 saat şarja koymalıydın. Sonrada normal şarj ederek kullanıyorduk. Sanırım bunu yapmadın, şimdi bugün şarjı tamamen bitirip, 6 saat şarjda kalsın ... Ertesi gün bir bak bakalım nasıl ???

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Şu söze hak verdim şimdi; "Bu neyin kafası" :blink:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:kop2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi bimeks genelde stoklara ürünü ilk girdiğinde yüksek fiyat koyuyor sonra %18-21 arası indirimler yapıyor :kıskıs:

cemxmox2

Üye
çok teşekkürler dediklerinizi yapıcam

Üst Alt