papakudioflu
Emekli Yönetici
Hemen ben sorayım abicim sen bi test etsen NL 920 ile aynı mı?
Teknik olarak aynı mı?
nl920&820&620 intdrnet performanslari aralasinda cok fazla bi fark yok.
Hemen ben sorayım abicim sen bi test etsen NL 920 ile aynı mı?
Teknik olarak aynı mı?
Bugün mağazada epeyce bir gezinti yaptım, oldukça ilginç ve güzel uygulamaların olduğunu gördüm ...

Paylaşırsan bizle de memnun oluruz beğendiğiniz uygulamalar konusunda![]()
Hacı abiler söyleyin bakalım bu telefonda donanımsal olarak radyo özelliği var mı ? Wm8 lerde radyo onu biliyorum ama donanımsal olarak var mı yok mu ? Ona göre bi karar vereceğim.
Peki Bende Sana Ücretsiz Mix Radio Özelliği Başka Telefonlarda Varmi Diye Soruyorum? Yada Bugune Kadar Radyosu Olan Bir PC Gördün Mü?Hacı abiler söyleyin bakalım bu telefonda donanımsal olarak radyo özelliği var mı ? Wm8 lerde radyo onu biliyorum ama donanımsal olarak var mı yok mu ? Ona göre bi karar vereceğim.
Dinlemek Ücretsiz İndirmek Parayla Sanırım Bkz https://www.facebook.com/groups/nokiadeviceandcfw/Arkadaşlar bu Nokia mix radyo dan ben hiç bişey anlamadım.hande yener yazıp liste indiriyorum müzeyyen Senar falan çalıyo başka saçma şarkılar çıkıyo me alaka bunu düzgün kullanabilen varmı???
Samsung Her Zaman Çöptür Çöp Kacak.20 MP Kamera Sönserü Ne Demek Biliyomusun Sen? Şaçmalayin Ya Daha Telfeon Çıkmamiş etmemiş Samsung 1.7 GHZ İşlemci Kullansa Ney Kullanmasa Ney? Kırılmaz Ekran Çıkacak Diyorlardi S4 Ne Oldu Oda Foss Çıktı

S4 Plus yazıyor ya abi Samsung Galaxy S4 zannetmiş sanırım![]()
hah o da bizden yani. 
hocam benide eklemisniz dün aldım lumia 820 fakat şarjım çok az gidiyor tam şarjda bile 4 saat gozukuo neleri kapatmam lazm bide simdeki kişileri hotmaille birleştirio bole oluncada 500 kişi oldu kişilerde sadece simi nasıl gorebilrm
, ekledim sizide Listeye ...Ben de dedim; ne oluyor.Abi bimeks genelde stoklara ürünü ilk girdiğinde yüksek fiyat koyuyor sonra %18-21 arası indirimler yapıyor![]()