İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ıscantherIrun

Üye
Kullanici arkadaslar dun bir bucuk saat lumia 920 videosunu izledim ve size bir kac sorum olacak.
1)Lumia 920 de sinemagraf, akilli cekim ve panaroma vardi l620 de bunlar var mi?
2)Nokia haritalari kullanmak icin mobil internet gerekiyor mu?
3)Bir de bu wp magazanin cogu paraliymis. Bunun için dene surumleri varmis. Bu deneme surumleri sureli mi yoksa androiddeki gibi lite( yani kisitli) mi?
Vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.

hero008

Üye
beni de ekleyin. siyah :))

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kullanici arkadaslar dun bir bucuk saat lumia 920 videosunu izledim ve size bir kac sorum olacak.
1)Lumia 920 de sinemagraf, akilli cekim ve panaroma vardi l620 de bunlar var mi?
3)Bir de bu wp magazanin cogu paraliymis. Bunun için dene surumleri varmis. Bu deneme surumleri sureli mi yoksa androiddeki gibi lite( yani kisitli) mi?

1. Elbette nokia lensler mevcut.
2. Bir defaya mahsus harita indirerek ücretsiz harita ve navigasyon kullanabilirsin.
3. Şu ana kadar denediklerimin hepsi süresiz (kısıtlamalı). :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

lumia920 icin olan butun nokia uygulamalari lumia620 icin de uyumlu bu saydiklarin da dahil:oke:

Haritalari telefonuna indirip offline olarak kullanabilirsin.

Deneme surumlu uygulamalarda sure kisitli olani cok az. Kimisi lite kimisi reklam destekli.

FyZNrN

Üye
arkadaslar nudan hiç bir videyo izlenmıyr internet izleyebilen var mı ne yapmak gerekiyr

ıscantherIrun

Üye
Tesekkurler arkadaslar verdiginiz cevaplar icin cok guzel bir telefonmus nokia sonunda basarmis ins bende alacam.

ıscantherIrun

Üye
Tesekkurler arkadaslar verdiginiz cevaplar icin cok guzel bir telefonmus nokia sonunda basarmis ins bende alacam.

ıscantherIrun

Üye

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar k.b telefon biraz sacmaladi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaslar nudan hiç bir videyo izlenmıyr internet izleyebilen var mı ne yapmak gerekiyr
Feyyaz wp8 flash player desteği yok ve hiç olmayacak. Ancak html5 destekli sitelerden video ve filmleri izleyebilirsin.

serinaga

serinaga

Üye
Bence fake bile olsa, güzel görünüyor :)

abcderhan

Üye
arkadaşlar bende lumia820 almayı düşünüyorum şarj sıkıntınız oluyor mu

Ali_KRKY

Üye
arkadaşlar wp8 de dosya yöneticisi tarzında birşey olmadığı için bana gelen bazı müzik ve videolarımı göremiyorum bunları nasıl bulabilirim?

birde bluetooth ile çoklu dosya gönderimlerinde bütün gelen müzik video gibi dosyaları geldikleri anda açıp kaydetmediğim zaman kayboluyor bunlar nereye gidiyor olabilir?

birde uygulama ve oyun indirirken 50 mb üzerinde wi-fi baglantısı istiyor bunu aşmanın bir yolu varmı?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar eğer Nokia android işletim sistemli telefon üretimine başlarsa biz lumia kullanıcılarının işi yaş.
Tıpkı samsungun bada işletim sistemli üç dört telefon çıkarıp sonradan androide yüklenmesi gibi...
İnşallah windows işletim sistemi üzerinden çalışmalara devam ederler...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende lumia820 almayı düşünüyorum şarj sıkıntınız oluyor mu
Kendi şarj durumumdan bahsetmek istiyorum..
Sabah 9 da filan şarjdan alıyorum . wifi açık , gps açık , ve bazende bluetooth açık oluyor , baya da msj atıyorum, ortalama 1 saat konuşuyorum, 2-3 saat nette takılıyorum ve sonuç olarak akşam 9 da filan şarja takıyorum.
Şarj konusunda pek sorun yaşamıyorum. Ama bu bana yetmez, şarjı daha çok dayansın diyorsan ve acelen yok ise Motorola Razr Maxx serisinin Türkiye'ye gelmesini bekle :) (Şarjına hayran kaldığım telefonlardan biri 3300 mah)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar eğer Nokia android işletim sistemli telefon üretimine başlarsa biz lumia kullanıcılarının işi yaş.
Tıpkı samsungun bada işletim sistemli üç dört telefon çıkarıp sonradan androide yüklenmesi gibi...
İnşallah windows işletim sistemi üzerinden çalışmalara devam ederler..

Nokia'nınandroid konusunda defalarca yaptığı açıklamalar var. Yani neredeyse imkansız.

PureFood

PureFood

Üye

- - - Eklendi - - -

Sabah 9 da filan şarjdan alıyorum . wifi açık , gps açık , ve bazende bluetooth açık oluyor , baya da msj atıyorum, ortalama 1 saat konuşuyorum, 2-3 saat nette takılıyorum ve sonuç olarak akşam 9 da filan şarja takıyorum.
Şarj konusunda pek sorun yaşamıyorum. Ama bu bana yetmez, şarjı daha çok dayansın diyorsan ve acelen yok ise Motorola Razr Maxx serisinin Türkiye'ye gelmesini bekle :) (Şarjına hayran kaldığım telefonlardan biri 3300 mah)

Akşam 9 da şarja koyup sabah 9da mı çekiyorsun fişten ?

Tacettinn

Tacettinn

Üye

Akşam 9 da şarja koyup sabah 9da mı çekiyorsun fişten ?
Akşam 9 da takıyorum zaten bi iki saate doluyor. çekip bi kaç saat nete takılıp şarja takıp uyurum. Sabah 9da da alırım.
Yani anlayacağın sabahtan akşama kadar kurtarıyor.

- - - Eklendi - - -

Nokia'nınandroid konusunda defalarca yaptığı açıklamalar var. Yani neredeyse imkansız.
İnşallah yapmaz öyle birşey :dry:

abcderhan

Üye

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler mutlu edici bir cevap

PureFood

PureFood

Üye
Akşam 9 da takıyorum zaten bi iki saate doluyor. çekip bi kaç saat nete takılıp şarja takıp uyurum. Sabah 9da da alırım.
Yani anlayacağın sabahtan akşama kadar kurtarıyor.

O şarj yine bir buçuk iki saatte doluyor saat 1 de pil doldu diyelim ama saat sabah 9a kadar şarjda bırakıyorsun bu iyi bir şey değil. Ömrünü kısaltma bataryanın.

abcderhan

Üye
kablosuz şarj ne kadar sürüyor

Üst Alt