İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye

Önce bluetooth'u açıp cihazla eşleşmelisin. Sonra Xbox müzike girip yollamak istediğin şarkının üstüne basılı tutup "paylaş" seçeneği çıkınca basmalısın. Bu kadar. :) Ama önceden eşleşmiş olman lazım.

Teşekkür ederim. Yalnız bu yöntemi sanki denedim gibi paylaş dediğimiz zaman bleutooth haricinde Skydrive facebook, vb.. gibi şeyler çıkıyordu. Ama tekrar denemekte fayda var.. Çok sağolun

gkcll

gkcll

Üye
yazık valla bugün media marka gittim
yaşlı bi adam 920 820 arasında hangi sini alayım diye satıcı ya danışıyor aralarında ki farkı sordu ekran farkı 920 32 gb 820 8gb hafıza kartı yok d dedi hemen daldım 64 gb hafıza kartı desteği var dedim
herkes lumia ların başında oynamak için sıraya girmeniz gerek gerek ten sıra vardı özrlikle küçük çocuk lar baba larının ellirini tutmuşlar hadi oğlum sonra bakalım diyor lar ama cocuklar giderimi :)

hironakamura

hironakamura

Üye
eline alınca ağırlığı hissetmezsin PUREWİEW olsun ağır olsun o ayrı birşey zaten
o zaman git lumia 820 al nokia nın ayracalıklarından mahrum kalma derim htc 8x alan bir tanıdığım wp8 e hayran kalınca Lumia ile harika lar yaşanır diye 350 tl zararı na lumia aldı bence pişman olacağın şeyi yapma
illa ağır diyor san anlamam diyor san ki çoğu kişi ye anlatamazsın eline alınca hissetirmediğini her neyse o zaman lumia 820 al derim kardeş ;)

teşekkürler dostum tavsiye için ama l820'nin 512 mb ram'a sahip olması ve bazı uygulamaların 1 gb ram destekli olması sebebiyle 8x dusunuyorum..hoş uygulama çok dert değil benim için nefes alsın yeter :p şaka bir yana lumia 920 ile aynı teknik özellikler olduğu için 8x alacağım..bir de daha estetik geldi gözüme :)

PureFood

PureFood

Üye
teşekkürler dostum tavsiye için ama l820'nin 512 mb ram'a sahip olması ve bazı uygulamaların 1 gb ram destekli olması sebebiyle 8x dusunuyorum..hoş uygulama çok dert değil benim için nefes alsın yeter :p şaka bir yana lumia 920 ile aynı teknik özellikler olduğu için 8x alacağım..bir de daha estetik geldi gözüme :)

Lumia 820de 1 GB ram var.

512 mb ram olan lumia 620.

bayprado

Üye
Merhaba arkadaşlar nokia 820 nin şebeke üzerinden görüntülü görüşme var diye biliyordum müşteri hizmetlerini arayıp sordum bana nokia lumialar da şebeke üzerinden görüntülü görüşme olmadığını söylediler ve görüntülü görüşme sadece ek uygulama yükleyip yani skype gibi uygulamalarla net üzerinden görüşmeler yapabileceğimi söylediler. hiç bir zaman şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapamayacakmıyız bununla ilgili bilgisi olanlar varmı

ekoks20

ekoks20

Üye
Windows phone işletim sisteminde 4g sebekesi üzerinden görüntülü görüşme yapılabilmektedir. Ancak ülkemizde 4g şebekesi şu an için ( yaklaşık 3 yıl daha olacağına ihtimal vermiyorum) olmadığından şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmamktadır.
Merhaba arkadaşlar nokia 820 nin şebeke üzerinden görüntülü görüşme var diye biliyordum müşteri hizmetlerini arayıp sordum bana nokia lumialar da şebeke üzerinden görüntülü görüşme olmadığını söylediler ve görüntülü görüşme sadece ek uygulama yükleyip yani skype gibi uygulamalarla net üzerinden görüşmeler yapabileceğimi söylediler. hiç bir zaman şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapamayacakmıyız bununla ilgili bilgisi olanlar varmı

gkcll

gkcll

Üye

Lumia 920 ile 820 nin donanımı aynı ve gerçek ten media markta inceleme yaptım çok mükemmel bir duruşu ekran parlaklığı var 820 8x le aynı ekran inç aynı donanım ve nokia extra avantajlı ve ekranı daha canlı ve 64gb kart desteği var 8x ise 16 gb ve artırılmıyor 820 daha üstün 8x ten
arada 350 tl var bir de bence iyi düşün herşey ortada

eyup ensar

eyup ensar

Üye
bi zamet benide eklermisin :)

- - - Eklendi - - -

kötü olmuş görüntülü görüşme olmaması :(

hironakamura

hironakamura

Üye
Lumia 920 ile 820 nin donanımı aynı ve gerçek ten media markta inceleme yaptım çok mükemmel bir duruşu ekran parlaklığı var 820 8x le aynı ekran inç aynı donanım ve nokia extra avantajlı ve ekranı daha canlı ve 64gb kart desteği var 8x ise 16 gb ve artırılmıyor 820 daha üstün 8x ten
arada 350 tl var bir de bence iyi düşün herşey ortada

bakalım dostum çok karar değiştirdim bu süreçte neredeyse tüm karşılaştırma testlerini izledim 820'yi hiç düşünmemiştim ancak yine de karşılaştırma sepetime ekliyorum :)

gkcll

gkcll

Üye
bakalım dostum çok karar değiştirdim bu süreçte neredeyse tüm karşılaştırma testlerini izledim 820'yi hiç düşünmemiştim ancak yine de karşılaştırma sepetime ekliyorum :)

sadece öneriyorum kardeşim isteğini al tabi ama htc 8x çok fazla pahalı 820 bile ondan üstün olay bu yani 920 nin avantajı çok o farklı ama 8x 820 ile aynı fiyatta olması lazım bence

ardacumhur

ardacumhur

Üye
8X ile 920 arasındaki fiyat farkının resmi olarak 50TL olduğunu biliyorum.Neyse ben daha fazla konuşmayayım "hironakamura"'nın kararını değiştirmeye çalışmayacağım :)

:) İstediğiniz zaman farkları sayabilirim videolarla destekleyebilirim :)

hironakamura

hironakamura

Üye
8x ile 920 arasındaki fiyat farkının resmi olarak 50tl olduğunu biliyorum.neyse ben daha fazla konuşmayayım "hironakamura"'nın kararını değiştirmeye çalışmayacağım :)

:) istediğiniz zaman farkları sayabilirim videolarla destekleyebilirim :)

:) :)

- - - Eklendi - - -

sadece öneriyorum kardeşim isteğini al tabi ama htc 8x çok fazla pahalı 820 bile ondan üstün olay bu yani 920 nin avantajı çok o farklı ama 8x 820 ile aynı fiyatta olması lazım bence

eyvallah kardesim biliyorum önerdiğini ama 820'yi hiç araştırmadığım için söylediğin iyi oldu ona da bi göz atacaz artık :) 8x'i 920 ile aynı kefeye koydukları için hep böyle oluyor aslında..

n000k

n000k

Üye
teşekkürler dostum tavsiye için ama l820'nin 512 mb ram'a sahip olması ve bazı uygulamaların 1 gb ram destekli olması sebebiyle 8x dusunuyorum..hoş uygulama çok dert değil benim için nefes alsın yeter :p pala bir yana lumia 920 ile aynı teknik özellikler olduğu için 8x alacağım..bir de daha estetik geldi gözüme :)
aynı teknik özellikler mi??şaka yapıyorsun heralde 8x lumia 920 nin yanından geçemez.bir kere ekran ve kamera farkı var,Nokia ya özel uygulamalardan bahsetmiyorum bile.takmışın bi ağırlığa.2 aya yakındır kullanıyorum,alıştım.şuan tüy gibi geliyor.sen nesine alışamıcan anlamadım..neyse sonra çok ağlarsın ben neden L920 almadım diye..
<- Lumia 920 aşkım ->

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hironakamura

hironakamura

Üye
aynı teknik özellikler mi??şaka yapıyorsun heralde 8x lumia 920 bin yanından geçemez.bir kere ekran ve kamera farkı var,Nokia ya özel uygulamalardan bahsetmiyorum bile.takmışın bi ağırlığa.2 aya yakındır kullanıyorum,alıştım.şuan tüy gibi geliyor.sen nesine alışamıcan anlamadım..neyse sonra çık ağlarsın ben neden L920 almadım diye..
<- Lumia 920 aşkım ->

aynı teknik özellikler derken şöyle dostum işte 1 gb,1,5 ghz,çift çekirdek olması vs..yönlerden dolayı..yoksa elbette l920'nin çok üstün yönleri var..buna binayen 5800'ı 3-4 yıl kullanmış biri olarak ağırlık da önem kazanıyor ayrıca :)

bigmuntha

Üye
Selamlar dostum,

Ben 750dk paketifle aldım, telefon için ayda 49TL ödüyorum, 2 sene ödicem gibi görünüyor...

Ekran çözünürlüğü düşük, fakat açıkçası ipad kullanan biri olarak ekran çözünütlüğüne hiç takılmadım, piksel temizleme özelliği sayesinde gayet net ve pürüzsüz bir görüntüsü var, yani ekran çözünürlülüğüne takılıp almamazlık yapma derim, hatta bi vodafone bayisine ugrayıp telefonu yine de bir incele, herkezin zevki ve rengi farklıdır.)

Kardesim vodafone kampanyasinda ek ucret ne kadar.ve telin ekran cozunurlugu dusuk diyorlar dogru mu

c3 korsani

Üye
Selamlar dostum,

Ben 750dk paketifle aldım, telefon için ayda 49TL ödüyorum, 2 sene ödicem gibi görünüyor...

Ekran çözünürlüğü düşük, fakat açıkçası ipad kullanan biri olarak ekran çözünütlüğüne hiç takılmadım, piksel temizleme özelliği sayesinde gayet net ve pürüzsüz bir görüntüsü var, yani ekran çözünürlülüğüne takılıp almamazlık yapma derim, hatta bi vodafone bayisine ugrayıp telefonu yine de bir incele, herkezin zevki ve rengi farklıdır.)

Tesekkurler kardesim

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Ben şu bleutooth ile versi transferi olayına hala yabancıyım.. :) Lumia 920 ile başka bir telefona bleutooth ile dosya gönderen var mı aramızda? Varsa, az detaylı anlatabilir mi :)

Teşekkürler.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bağlanmak istediğiniz kullanıcı ile bluetooth üzerinden eşleşme yapıyorsunuz.Yani bağlantınızı kurmuş oluyorsunuz.

Sonra göndermek istediğiniz içeriğin üzerine basılı tutuyorsunuz.Karşınıza seçenekler çıkıyor."Paylaş" diyorsunuz ve size nasıl paylaşacağınızı soruyor.Bluetooth ile olan seçeneği seçiyorsunuz ve göndermeye başlıyor :)

Üst Alt