İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Benide ekleyebilirsiniz

kartal-78

Üye
l920 guzel bir telefon ama ben anlamıyorum samsung s3 iççin devamlı guncellemeler yayınlıyor anlamadım nokia daha bi guncelleme yaptı samsung s3 için yanış bilmiyorsam3 guncelleme dahada yapmaya devam edecek gibi

c3 korsani

Üye
Arkadaşlar merhabalar, ben de bugün Lumia 820 ailesine katıldım, cihazı Vodafone'dan kampanyalı olarak aldım. Öncelikle telefon çok güzel, Android ve iOS kullanmis biri olarak windows deneyiminin bambaska oldugunu soyleyebilirim. Yanlız internet ayarlarıyla ilgili bir sorunum var, Vodafone internet erisim noktalarında gorunuyor fakat telefon internete baglanamiyor, bu ayarlar hakkında yardımcı olabilecek olan var mı?
Kardesim vodafone kampanyasinda ek ucret ne kadar.ve telin ekran cozunurlugu dusuk diyorlar dogru mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
l920 guzel bir telefon ama ben anlamıyorum samsung s3 iççin devamlı guncellemeler yayınlıyor anlamadım nokia daha bi guncelleme yaptı samsung s3 için yanış bilmiyorsam3 guncelleme dahada yapmaya devam edecek gibi

burada yanılıyorsunuz işte. Evet sgs3 yanılmıyorsam iki kere güncelleme aldı. Peki sgs3 çıktığında android işletim sisteminin güncel son sürümü mü yüklüydü. Tabi ki hayır. Bu şuna benziyor. Nokia 808'i symbisn anma ile çıkarıp belle'yi güncelleme olarak verir. Peşinden de fp1 ve fp2 verir ne oldu Nokia uç kere güncelleme vermiş oldu. Halbuki fp2 zaten çıkmış. Sen de telefonu fp2 ile çıkar:D

muxo

muxo

Üye
bu telefonu alacak arkadaşlar bence defalarca düşünsün. Çıkarılan ilk ve şuan kullanılan seri oldukça sorunlu. Yabancı forumlar bu telefon ile ilgili şikayetlerle sorunlarla dolu. 2 ay sonra yeni bir seri çıkacakmis. Bence alacak olan onu beklemeli

yasirtaha

yasirtaha

Üye
güncellemyi sadece yapmış olmak içinmi yoksa eksiklik ve hatalatı gidermek içinmi yapmak lazım :hmmm

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar tekrar merhaba,

daha önce de burada lumia 920 ile ilgili sorularımı sizlere iletmiştim..hepsi için tekrar teşekkür ediyorum sabırla cevap verdiniz ellerinize sağlık..

ancak hem uzun vadeli telefon kullanmayı düşündüğümden hem de ağırlık olayını dikkate alarak (5800 gibi bir takozdan sonra ince telefon istiyordum) htc 8x almaya karar verdim..en az l920 kadar iyi olduğunu düşünüyorum..

lumia 920'ye lafım yok gerçekten çok başarılı keşke hafif yapsalardı o zaman gözüm kapalı lumia alırdım..

bunu da siz kardeşlerime bildirme ihtiyacı hissettim :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Peki o zaman hayırlı olsun güle güle kullan

:) Ama istersen farkları tekrar yazabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
hironakamura

hironakamura

Üye
ahahah :D :D

eyvallah dostum sağolasın desteğin için :)

windman1981

windman1981

Üye
Beni de listeye ekleyebilirsiniz :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:rica: Tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde güzel haberler alırsın inşallah.Hem o daha ince ve hafif :sarıl:

kartal-78

Üye
bu ay l920 alacağım tamam l920 nin sorunları var tamam irsonraki cihazı bekleyelim l950 peki bu cihazd sorunlar olmıyacakmı bana gore bu cihazdada sorunlar olacaktır önemli olan sorunlrın giderilmesi ve sounarın teli gunluk kullanımda engelememesi alacagım l920 inşalah sorunuz çalişr

c3 korsani

Üye
En doğru yanıtı bir bayiye gidin ve inceleyin telefonu, çözünürlük düşük mü yoksa güzel mi bence kendi gözünüzle görün derim ...

- - - Eklendi - - -

Tabiki, ekledim bile ...
Birsey daha sormak istiyorum.bucihazin internet baglanti hizinin yuksek ooldugu yaziyor.peki sizce hizli mi.cevap icin tesekkurler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yeminli06

yeminli06

Üye
KArdeşim benide ekle ayrıyetten şu xbox live içinde ayrı bi konu oluşturalım eklesin herkes birbirini

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşlar tekrar merhaba,

daha önce de burada lumia 920 ile ilgili sorularımı sizlere iletmiştim..hepsi için tekrar teşekkür ediyorum sabırla cevap verdiniz ellerinize sağlık..

ancak hem uzun vadeli telefon kullanmayı düşündüğümden hem de ağırlık olayını dikkate alarak (5800 gibi bir takozdan sonra ince telefon istiyordum) htc 8x almaya karar verdim..en az l920 kadar iyi olduğunu düşünüyorum..

lumia 920'ye lafım yok gerçekten çok başarılı keşke hafif yapsalardı o zaman gözüm kapalı lumia alırdım..

bunu da siz kardeşlerime bildirme ihtiyacı hissettim :)

eline alınca ağırlığı hissetmezsin PUREWİEW olsun ağır olsun o ayrı birşey zaten
o zaman git lumia 820 al nokia nın ayracalıklarından mahrum kalma derim htc 8x alan bir tanıdığım wp8 e hayran kalınca Lumia ile harika lar yaşanır diye 350 tl zararı na lumia aldı bence pişman olacağın şeyi yapma
illa ağır diyor san anlamam diyor san ki çoğu kişi ye anlatamazsın eline alınca hissetirmediğini her neyse o zaman lumia 820 al derim kardeş ;)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Merhabalar

Arkadaşlar telefonumdan bluetooth ile başka bir cihaza veri transferi yapabiliyor muyuz?
Arkadaşım benden bir müzik atmamı istedi kendisine uğraşdık yapamadık :)
Symbian' gibi değil.. Acaba bunun için uygulama felan mı var.. Onuda bulamadım
Yardım bekliyorum.

Teşekkürler..

Placebo-

Placebo-

Üye
Merhabalar

Arkadaşlar telefonumdan bluetooth ile başka bir cihaza veri transferi yapabiliyor muyuz?
Arkadaşım benden bir müzik atmamı istedi kendisine uğraşdık yapamadık :)
Symbian' gibi değil.. Acaba bunun için uygulama felan mı var.. Onuda bulamadım
Yardım bekliyorum.

Teşekkürler..

Önce bluetooth'u açıp cihazla eşleşmelisin. Sonra Xbox müzike girip yollamak istediğin şarkının üstüne basılı tutup "paylaş" seçeneği çıkınca basmalısın. Bu kadar. :) Ama önceden eşleşmiş olman lazım.

Üst Alt