İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
windows xp kullanıyorum (820 ile 920 arasında kaldım, bir iki haftaya almayı düşünüyorum) bir senkronizasyon problemi yaşar mıyım? şimdiden teşekkürler..

Lumia 820 ve 920'de senkron yapacağın pek fazla bir şey yok.
Telefonundaki rehber v.s zaten hotmail kişilerine yedeklenebiliyor; diğer şeyleri ise skydrive'ına atabiliyorsun :)

Eğer telefonu görme yönünden sıkıntı olup olmayacağını soruyorsan.
Herhangi bir sıkıntı olmaz.
Telefonu taktığın an flash disk gibi görür bilgisayar.
(Telefonu takarken ekran kilidinin açık olması gerekir)
İstediğin şekilde müzik, resim ve belgelerini içine kopyalayabilir yada içinden alabilirsin. :oke:

olmadıkacarız

Üye
peki çok teşekkür ederim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Mağazaya gelen tüm güncellemeler hakkında bir şey sormak istiyorum.. Bazen yüklü güncellemeler geliyor birden fazla yani, telefonu 2 kez sıfırladım sıfırladığım için aynı güncellemeler tekrar geldi ilk güncelleme yaptığımda diyelim ki 10 tane birden geldi 10 tanesini birden seçerek güncelleme yaptım, 1-2 tanesinde hata kodu vererek güncelleme yapmadı ve o güncellemede sürekli hata verip durdu.. Bunu 1-2 kez yaşadım, Dün gelen toplu güncellemelerde uygulamaları tek tek güncelledim bir sorun yaşamadım. Acaba hepsini birden seçtiğimizden mi kaynaklanıyor bu hata kodları ? Yani demek istediğim gelen toplu güncelemeleri tek, tek güncellemekte fayda varmı ?

Teşekkürler.

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR bilmeyen, yada yeni alan arkadaşlar için başlığa'da ekledim ...

Telefonumuzun arama tuşuna bastığımızda default olarak yandex arama geliyor. Eğer bunu BING arama olarak dönüştürmek istersek ( ki bunu : Ayarlar / Uygulamalar / Internet Explorer / İleri Düzey Ayarlar / Varsayılan Arama Sağlayıcısı seçeneğinden değiştiriyoruz ), Ayarlar / Dil + Bölge içerisindeki Tarayıcı ve arama dili seçeneği TÜRKÇE seçili ise, arama tuşuna bastığımızda explorer aracılığı ile web ortamında bing arama sayfasını açar. Eğer Dil + Bölge içerisindeki Tarayıcı ve arama dili seçeneğini İngilizce (Amerikan) yaparsak, arama tuşuna bastığımızda bing arama motoru uygulaması devreye girer ve ÇEVRE ile bulunduğunuz konum etrafındaki lokasyonları tarama, GÖRSEL ile barkod okuyucu, hatta müzik gibi uygulamalar aktif hale geliyor. Bunun ötesinde bing popüler haber başlıkları, popüler videolar ve sinemalarda gibi güncel bilgileri anında görüntülüyor. Eğer Ayarlar / Dil + Bölge içerisindeki tüm ayarlar ( Telefon Dili, Ülke/Bölge, Bölgesel Biçim ) İngilizce (Amerikan) seçilirse, BING arama mikrofonu'da devreye giriyor ...

mad-x

mad-x

Üye
Sadece oyunun yada uygulamanın sesini ses açma kapama tuşlarıyla kısamıyor muyuz? komple ses kısılıyor sonra kısık olarak unutuyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sadece oyunun yada uygulamanın sesini ses açma kapama tuşlarıyla kısamıyor muyuz? komple ses kısılıyor sonra kısık olarak unutuyorum

yakında gelicek olan güncellemede sesler birbirinden ayrılıyor.

PureFood

PureFood

Üye

yakında gelicek olan güncellemede sesler birbirinden ayrılıyor.

Güzel haber. Eğer kesin olarak bildirim merkezi gelecekse WP 8 tadından yenmez. Umarım bu kadar kişinin bu isteğini göz ardı etmezler..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Güzel haber. Eğer kesin olarak bildirim merkezi gelecekse WP 8 tadından yenmez. Umarım bu kadar kişinin bu isteğini göz ardı etmezler..

bildirim merkeziyle ilgili olarak windowsphone bolum başkanı Todd Vrix bir açıklama yapmıştı. Bu soru kendisine sorulduğunda böyle bir çalışmamız vardı ama zaman yeterli olmadığı için mevcut sürüme ekleyemedim demişti.

mad-x

mad-x

Üye
Birde kıskandırmak gibi olmasın ama, ben telefonumu 2nci el geçen hafta aldım. 1.5 aylıktı telefon. Gece %100 şarj yaptım gece 12de fişten çektim. Sabah kalktığımda şarja bakayım dedim ve hala %100 olduğunu gördüm. Şu anda saat 17:00 Şarj %95. Nasıl olur derseniz. parlaklık en kısıkta, 3g, veri dolaşımı, veri alışverişi, konum servisi kapalı. Sadece 10 dakikalık internete girdim ve sadece telefonu konuşmak için kullandım.

PureFood

PureFood

Üye
Birde kıskandırmak gibi olmasın ama, ben telefonumu 2nci el geçen hafta aldım. 1.5 aylıktı telefon. Gece %100 şarj yaptım gece 12de fişten çektim. Sabah kalktığımda şarja bakayım dedim ve hala %100 olduğunu gördüm. Şu anda saat 17:00 Şarj %95. Nasıl olur derseniz. parlaklık en kısıkta, 3g, veri dolaşımı, veri alışverişi, konum servisi kapalı. Sadece 10 dakikalık internete girdim ve sadece telefonu konuşmak için kullandım.

Maşallah diyelim bende de öyle.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu şekilde güç mü tüketir yahu :kıskıs: maşallah maşallah.:nazar:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
selamün aleyküm arkdaşlar bende 2 gün önce nokia lumia 820 aldım ..

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
eyvallah kardeşim..

eyup ensar

eyup ensar

Üye
bende bugün aradım nokia destek hattını telefonunuz destekliyor dedi ama operatörle anlaşması lazım dedi çünkü telefonunuz 3G yi destekliyor dedi.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Telefonun şarjı dayanmıyo neler yapabilirim

PureFood

PureFood

Üye
Telefonun şarjı dayanmıyo neler yapabilirim

Konum'u kapatın. Sadece gerektiğinde açın. Foursquare vs için
Veri bağlantısını sadece gerektiğinde açın.
Wi-fi'yi sadece gerektiğinde açın.
dokunmatik hassasiyetini yüksek'ten normal'e getirin (varsa)
ekran parlaklığını manuel olarak ayarlayın: düşük yapın.
ayarlar-arka plan görevlerinden arkada sizin haberiniz olmasa bile çalışabilecek uygulamaları kapatın. (nokia drive beta vs.)
geri tuşuna basılı tutarak arkada çalışan uygulama var mı kontrol edin. varsa kapatın, açık bırakmayın.

Üst Alt