İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye

ben zaten o pasta cila yapmayı bayadır düşünüyordum ama pasta boyada harelenme yapar camda da yaparsa kotu olur. Bir de hare giderici süper ince cilalar var. Hatta bir ara oto camlarına uygulanan yağmur kaydırıcı var. Camın su tutmasını engelliyor. Ama once eski bir telefonda denemem lazım.

Olumlu bir gelişme olursa haberimiz olsun ...

PureFood

PureFood

Üye
Yok hiç bir şey satın almadım şu ana kadar satın almamı gerektirecek gerekli bir uygulama olmadı zaten. Ama Nokia'nın ve Mağaza'nın bize kıyakları oluyor çoğu zaman, mesela geçen gün iki Disney oyunu bir günlüğüne ücretsizdi. Bazı ücretli uygulamalar bir haftalığına ücretsiz olarak mağazada sunuluyor gibi örnekler verebilirim. Evet Angry Birds, Fruit Ninja 2 TL, iStunt kayak oyunu 7 Tl. Mağaza'dan aman aman bir beklentin olmazsa bence ihtiyacını karşılayacaktır, fakat Google Play gibi olması için biraz daha zaman geçmesi lazım..

Ali_KRKY

Üye
arkadaşlar bende lumia920 aldım çokta memnunum fakat bir sorum var acaba bu dosya yöneticisi gibi bir uygulama varmı yada telefonun özelliklerinde varda benmi bulamadım 2 gündür arıyorum arıyorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada kullanıcılar kulübüne benide ekleyin

emelli

emelli

Üye
peki ne zaman dosya yöneticisi olcak gelirmi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar benide ekleyin sonunda aldım beyaz lumia mı çok mutluyum hattımı görmesede mutluyum :D

ecel54

ecel54

Üye
arkadaşlar bende lumia920 aldım çokta memnunum fakat bir sorum var acaba bu dosya yöneticisi gibi bir uygulama varmı yada telefonun özelliklerinde varda benmi bulamadım 2 gündür arıyorum arıyorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
malesef yok

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
Yok hiç bir şey satın almadım şu ana kadar satın almamı gerektirecek gerekli bir uygulama olmadı zaten. Ama Nokia'nın ve Mağaza'nın bize kıyakları oluyor çoğu zaman, mesela geçen gün iki Disney oyunu bir günlüğüne ücretsizdi. Bazı ücretli uygulamalar bir haftalığına ücretsiz olarak mağazada sunuluyor gibi örnekler verebilirim. Evet Angry Birds, Fruit Ninja 2 TL, iStunt kayak oyunu 7 Tl. Mağaza'dan aman aman bir beklentin olmazsa bence ihtiyacını karşılayacaktır, fakat Google Play gibi olması için biraz daha zaman geçmesi lazım..
hmm...:hmmm yani ilerde uygulamalar çoğalınca şu an paralı olan şeylerin bedava olması ya da herşeyin ucuzlaması gibi bir imkan var mı ? çünkü bu gerçekten insanı windows phone'dan soğutan bir durum

PureFood

PureFood

Üye
hmm...:hmmm yani ilerde uygulamalar çoğalınca şu an paralı olan şeylerin bedava olması ya da herşeyin ucuzlaması gibi bir imkan var mı ? çünkü bu gerçekten insanı windows phone'dan soğutan bir durum

Şu anda seni soğutacak bir durum yok merak etme. Aşırı Android taraftarı değilsen mağazaya karşı önyargın olmasın.

- - - Eklendi - - -

Olabilir elbette.

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
yok abi hiç androidçi değilim önceki telefonlarım da 5610 ve 5800 hiç androidim olmadı ama bi angry birds bi gta vice city oynasaydım da fena olmazdı yani :D yine de wp8i şu anki eksiklerine rağmen geleceğin telefon işletim sistemi olarak görüyorum sonuçta bilgisayarlar da w8'e geçmeye başladılar, değer o yüzden.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence çok doğru düşünüyosun.Sistem olarak arkasında microsoft var.Oyunlarda da yine microsoft bünyesinden xbox var.

Windows 8 de çıktığından dolayı artık işler daha hızlı ilerliyor.

Microsoft Surface çıktığında Store esas o zaman patlayacak. Bence :)

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
asıl soru her şey wp8 için geliştiğinde bizim lumia920ler bu nimetlerden faydalanabilecek mi ? yoksa eskimiş mi olacak :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
o güncelleme desteğinin uzayacağına da eminim zaten, 5800lar 4 yıla yakın bi süre güncelleştirme aldı diye hatırlıyorum. bu da nokia sonuçta windowsu sıkıştırır yaptırır bişiler :)

narnia16

narnia16

Üye
arkadaşlar bende lumia 920 nin sarışınından almak istiyorum fakat bir sıkıntım var şu anda tam 500 tl açığım var ve elimdeki nokia 701 i satarak bu açığı kapatmayı düşünüyorum.eğer çevrenizde almak isteyen varsa yardımcı olabilir misiniz.telefon temiz kullanıldı ve faturası falan her şeyi var.yardımcı olursanız gerçekten çok makbule geçer.saygılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar bende lumia 920 nin sarışınından almak istiyorum fakat bir sıkıntım var şu anda tam 500 tl açığım var ve elimdeki nokia 701 i satarak bu açığı kapatmayı düşünüyorum.eğer çevrenizde almak isteyen varsa yardımcı olabilir misiniz.telefon temiz kullanıldı ve faturası falan her şeyi var.yardımcı olursanız gerçekten çok makbule geçer.saygılar
Bu bölüme konu açabilirsin.
Cep Telefonu ve Aksesuar İlanları

postmix

Üye
arkadaşlar cihazımı severek kullanıyorum. ama wifi ile bağlanırken static ip veremiyor muyuz ? bu yüzden bir çok wifi ağına giremiyorum. veya ileride bir güncelleme ile bu sorun çözülür mü ?

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlar yeni gelen lumia 820 yi şarjı bitene kadar kullandım sonrada arja koysum tel açıldı kendi kendine kapattım gene açıldı. bu telefon kapalı şarj olmuyor mu? bende uçuş moduna aldım. kaç saat şarj etmek lazım

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlar yeni gelen 820 yi şarjı bitene kadar kullandım sonrada arja koysum tel açıldı kendi kendine kapattım gene açıldı. bu telefon kapalı şarj olmuyor mu? bende uçuş moduna aldım. kaç saat şarj etmek lazım

Üst Alt