İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

casper659

casper659

Üye
Harika ötesi bir cihaz. Tam bir teknoloji harikası diyebilirim. Cihazı aldığımdan bu güne hiçbir sorun yaşamadım. Öncelerde de hep Nokia kullanmıştım zaten o cihazlarla kıyasladığım zaman aralarında dağlar kadar fark var. Ama bunun yanında eksiklerde var bunu inkâr etmemek gerekir. İnanıyorum ki en kısa zamanda Nokia ve Windows bu işin üstesinden gelecek ve yeni yazılım ve güncellemelerle bu eksikleri tamamlayacak. Birçok insan market boş demesine karsın telefonu aldığımdan bu güne marketteki yazılımlar bayağı çoğaldı. Gerçi her Allahın günü yazılım yükleyeceğiz diyede bir şey yok. İşimize yarayan bir kaç uygulama yeterli. Tabi bu benim fikrim. 820 alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansınlar. Casper659

PureFood

PureFood

Üye
Harika ötesi bir cihaz. Tam bir teknoloji harikası diyebilirim. Cihazı aldığımdan bu güne hiçbir sorun yaşamadım. Öncelerde de hep Nokia kullanmıştım zaten o cihazlarla kıyasladığım zaman aralarında dağlar kadar fark var. Ama bunun yanında eksiklerde var bunu inkâr etmemek gerekir. İnanıyorum ki en kısa zamanda Nokia ve Windows bu işin üstesinden gelecek ve yeni yazılım ve güncellemelerle bu eksikleri tamamlayacak. Birçok insan market boş demesine karsın telefonu aldığımdan bu güne marketteki yazılımlar bayağı çoğaldı. Gerçi her Allahın günü yazılım yükleyeceğiz diyede bir şey yok. İşimize yarayan bir kaç uygulama yeterli. Tabi bu benim fikrim. 820 alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansınlar. Casper659

Telefon bilgini değiştirirsen daha çabuk tanırız seni de buralarda :oke:

serinaga

serinaga

Üye

Aramıza hoşgeldin, Lumia 820'ni iyi günlerde kullanman dileğiyle, Listeye ekledim ...

ekoks20

ekoks20

Üye
lumia 820 de de çiilmez ekrAN YOK:((( 820 DE BATARYA DEĞİŞİYOR MU

PureFood

PureFood

Üye
lumia 820 de de çiilmez ekrAN YOK:((( 820 DE BATARYA DEĞİŞİYOR MU

Çizilmez ekran yok ama Nokia'nın yine çizilmeye ve kırılmaya karşı cam ekranı mevcut. Tabi bir Gorilla Glass değil :D Evet batarya 1650 mAh gücündedir ve değişiyor.

ekoks20

ekoks20

Üye
ARKADAŞLAR lumia 820 ile ilgili olarak kafam takılan bir kaç soru var. kararsız kaldım s3 ile lumialar arasında. 920 de batarya değişmiyor hafıza kartı girmiyor ve çok iri.:(
820 ile ilgili olarak aklıma takılanlar.

1-820 de batarya değişiyor mu? yani ikinci batarya taşısam bitince 2. bataryayı takabilir miyim? ikinci batarya piyasada satlıyor mu?
2- çizilmez ekran (gorilla glass ) yok peki ekran kolay çiziliyor mu?
3-920 den kamea ve ekran dışında bir farkı var mı

PureFood

PureFood

Üye
ARKADAŞLAR lumia 820 ile ilgili olarak kafam takılan bir kaç soru var. kararsız kaldım s3 ile lumialar arasında. 920 de batarya değişmiyor hafıza kartı girmiyor ve çok iri.:(
820 ile ilgili olarak aklıma takılanlar.

1-820 de batarya değişiyor mu? yani ikinci batarya taşısam bitince 2. bataryayı takabilir miyim? ikinci batarya piyasada satlıyor mu?

Bütün sorularına ve dertlerine derman olacaktır. Ben buradan bakmıştım hep almadan önce.

MPoZ

MPoZ

Üye
Aranıza benide kabul edin =))
Lumia 920 Siyah

serinaga

serinaga

Üye

Bütün sorularına ve dertlerine derman olacaktır. Ben buradan bakmıştım hep almadan önce.

Bir konuda yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum, Wi-fi hotspot olmadığı belirtilmiş karşılaştırmada, bu özellik var Lumia 820'de ...

fikret3968

fikret3968

Üye
benide ekleyin siyah renk

ekoks20

ekoks20

Üye

ekoks20

ekoks20

Üye
karar s3. windows phone bir başka bahara kaldı.:((

serinaga

serinaga

Üye

1- Batarya Lumia 820'de değiştirilebilir, ikinci bir batarya taşıyıp, kullanılabilir, piyasada var mıdır bilmiyorum ama çok yakında mutlaka gelir ...

2- Yaklaşık bir ay kadar olacak, şuana kadar çizilmedi, kılıf kullanmıyorum ...

3- 920'den kamera ve ekran dışında başka bir farkı yok ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kendin için en iyi kararı verdiğine inanıyorsan yüzünü asmaman gerekir :) Şimdiden hayırlı olsun

ekoks20

ekoks20

Üye
teknosadan lumia 820 aldım. 1249 tl. 100 tl hediye çeki veriyordu. sizce 100 tl hediye çeki ile kablosuz şarj mı alayım ( 29 tl ilave edip) blutut kulaklık mı alayım. yoksa kapak mı:))

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlar teknosadan sipariş ettim siyah lumia 820:))) ups ile gelecekmiş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teknosadan lumia 820 aldım. 1249 tl. 100 tl hediye çeki veriyordu. sizce 100 tl hediye çeki ile kablosuz şarj mı alayım ( 29 tl ilave edip) blutut kulaklık mı alayım. yoksa kapak mı:))

ne cabuk:allalla:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

hayırlı olsun kablosuz şarj al derim ben birtane alacağım haftaya sarısından :ehe

ekoks20

ekoks20

Üye
tavsiyene uydum. :)) siyah aldım

Üst Alt