İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vay be harbiden bombayı patlatmışın ben bile kıskandım :ehe Şaka bi yana nazar değmesin maşallah :nazar: Ben kalibrasyon denen şeyi bilmiyordum ilk aldığımda. Ama telefon gece 10'da bitti şarjı, bende taktım saba uyanınca çektim sabah 7 buçukta. Yaklaşık 8 saat kaldı şarjda yani, olumlu etki etmiş gibi gözüküyor bana :hmmm
Bence de etmiş, inşallah böyle devam eder.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia820'm geldi biraz da buraya takilayim:ehe

Lumiance

Lumiance

Üye
Ben sürekli 3Gden giriyorum internete ortalama 5-6 saat falan gidiyor. Her saat ortama 35-45 dk aktif kullanma gerçekleştirdiğimi düşünürsek 3Gden girince bu süre normal mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben sürekli 3Gden giriyorum internete ortalama 5-6 saat falan gidiyor. Her saat ortama 35-45 dk aktif kullanma gerçekleştirdiğimi düşünürsek 3Gden girince bu süre normal mi?

6 saat 360 dakika yapar gayet normal.

Lumiance

Lumiance

Üye

6 saat 360 dakika yapar gayet normal.

teşekkür ederim boşa panik yapıyorum o zaman. Ama 11 saaten ilerisini göremediğimi de söylemem lazım. Ama onda da gene Bi saatte 15 - 20 dk civarı kullanmışımdır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkür ederim boşa panik yapıyorum o zaman. Ama 11 saaten ilerisini göremediğimi de söylemem lazım. Ama onda da gene Bi saatte 15 - 20 dk civarı kullanmışımdır.

11saat icinde saatte 15 dakikadan hesaplasan ortalama 3saatin uzerinde 3g ile internete girmiş olursun. E az degil yani ya benim gibi surekli internette olsan napican:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arka kapak çıkmıyor dolayısıyla batarya değişimini kullanıcı gerçekleştiremiyor.

Ancak Nokia bunu yaparsa ve servisler böyle bir hizmet verirse olabilir tabi ki.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Arka kapak çıkmıyor dolayısıyla batarya değişimini kullanıcı gerçekleştiremiyor.

Ancak Nokia bunu yaparsa ve servisler böyle bir hizmet verirse olabilir tabi ki.

tmm sağol inş ilerde olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: qwerty41
roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar, bugün Turkcell bayisinde çalışan kuzenimle görüştüm telefonda. Satılan 10 Lumia 920'den yaklaşık 6 tanesini geri göndermişler, telefonun kendi kendine reset atması ve ekran kararması yüzünden. Arkadaşlar kuzenim nokia düşmanı değildir. Kendisi de sürekli Nokia kullanan birisi. Bilerek kötülemediğinden eminim. Şimdi oturup 1.650 lira verip hayalimdeki telefonu alsam ve bende de böyle sorunlar olsa, sürekli servise vermem gerekse gerçekten çok üzülürüm. Burada ve başka sitelerde okuduğum kadarıyla bunu yaşayanlar var. O yüzden işi şansa bırakmak istemiyorum ama almakta istiyorum. Çok kararsızım bir yardımcı olur musunuz bana lütfen ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de Türkcell de çalışıyorum ve bu zamana kadar 15 tane Lumia 920 sattım sadece bir telefon geri geldi ekran birden kapanmış,aldım soft format tuşlarıyla telefonda hiçbir şeyi silmeden açtım verdim müşteriye gitti ve daha gelmedi..

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
ben de Türkcell de çalışıyorum ve bu zamana kadar 15 tane Lumia 920 sattım sadece bir telefon geri geldi ekran birden kapanmış,aldım soft format tuşlarıyla telefonda hiçbir şeyi silmeden açtım verdim müşteriye gitti ve daha gelmedi..

Dostum peki bu o kişinin şansı olabilir mi ? Yani demek istediğim belki onda olan sorun küçüktür soft format atınca düzelmiştir. Ama bende oluşabilecek sorunlar ya düzelmezse ? Dediğinize güveniyorum. Soft format atmayı da biliyorum. Ama korkuyorum :D

Üst Alt