İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dostum peki bu o kişinin şansı olabilir mi ? Yani demek istediğim belki onda olan sorun küçüktür soft format atınca düzelmiştir. Ama bende oluşabilecek sorunlar ya düzelmezse ? Dediğinize güveniyorum. Soft format atmayı da biliyorum. Ama korkuyorum :D

korkunun ecele faydası yok demişler :) Yapacak birşey yok iyi düşün taşın kararını öyle ver kardeşim

ekoks20

ekoks20

Üye
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl nisandan beri lumiaları bekleyen biri olarak kafam karıştı. s3 mü alsam 920 mi kara kara düşünüyorum. Bazı endişelerim var özellikle aktif kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
1- cihazın cam dşınddaki bölümleri kolay çiziliyor mu? yada renk solması oluyor mu?
2- ancak 2g internet açık mailler otomatik senkonizasyonda iken ve günlük ortalama 1 saat konuşma dersek telefonun şarjı yaklaşık ne kadar dayanır.
3-batarya ömrü ne olur. yani bu cihazın bataryası tahmini ne kadar zamanda kullanılmaz hale gelir.
4- flash player olmaması internet sitelerinde sorunlara neden oluyor mu?
5-nokia google mobile maps düzgün çalışıyor mu cihazda
6-telefonun internetini wifi ile dağıtabiliyor muyuz

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

korkunun ecele faydası yok demişler :) Yapacak birşey yok iyi düşün taşın kararını öyle ver kardeşim

Kardeş içimi rahatlatmıyorsun :D Her şeyini iyice düşündüm kararımı verdim. Android'ten nefret ediyorum kullanamam. iPhone aşırı sıkıcı görünüyor. Kesinlikle Nokia almalıyım. Ve bu Lumia 920 olmalı. Ama işte aklımda sadece bu kaldı. Eğer bu gibi sorunlar ileride kesinlikle güncellemelerle falan düzelir derseniz alırım telefonu. Lütfen yardımcı oluuun :D

melihfb007

Üye
arkadaşlar merhaba benim sorum şu. İlerde Windows 8.5 veya windows 9 çıktığı zaman lumia 920 yi güncelleme yapabilecekmiyiz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar merhaba benim sorum şu. İlerde Windows 8.5 veya windows 9 çıktığı zaman lumia 920 yi güncelleme yapabilecekmiyiz.

Microsoftun resmi açıklamasında minimum 18ay boyunca çıkan tüm güncellemeler verilecek tabi bu sure daha da uzun olabilir.

Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl nisandan beri lumiaları bekleyen biri olarak kafam karıştı. s3 mü alsam 920 mi kara kara düşünüyorum. Bazı endişelerim var özellikle aktif kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
1- cihazın cam dşınddaki bölümleri kolay çiziliyor mu? yada renk solması oluyor mu?
2- ancak 2g internet açık mailler otomatik senkonizasyonda iken ve günlük ortalama 1 saat konuşma dersek telefonun şarjı yaklaşık ne kadar dayanır.
3-batarya ömrü ne olur. yani bu cihazın bataryası tahmini ne kadar zamanda kullanılmaz hale gelir.

1-cihazda polikarbon gövde var çizilmez değil ama çizilse bile zor fark edersin. Ayrıca solma olması imkansız zira gövde boya değil kasa malzemesinin renginde.
2-Dediğin şartlarda batarya kalibrasyonu yapılmışsa iki gün rahat gider.
3-Batarya ömrü kullanıma göre değişir.
4-şimdiye kadar öyle bir sorun yaşamadım.
5-Nokia maps mükemmel ama google maps kullanmıyorum. Markette gmaps Pro var Google maps uygulaması o da çok iyi.
6-evet internet paylaşımı var.

• Beğen
Tepkiler: ekoks20
ekoks20

ekoks20

Üye
en büyük handikap batryanın değişmemesi. çıkar 6 ay sonra bataryası 2 saat gitmeye başlarsa o kadar para boşa gitmiş olacak. ama tüm windows phonelerde batarya çıkıp takılmıyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye

1-) burada Lumia'nın sağlamlık(düşme testi) var.

2-) http://www.maxicep.com/windows-phon...nasil-gider-merak-edenler-buyurun-746822.html şarj istatistiği.

3-)Kullanılmaz hale gelmesi biraz da kullanıcıya bağlıdır ama bu konuda bir bilgim yok.

4-)Adobe Flash mobil ürünlerden desteğini çekti.Artık siteler de HTML 5 ile hazırlanıyor.Bence Adobe Flash Player olmaması sorun olmayacaktır.(Flash tabanlı siteleri tabi ki açmayacaktır.)

5-) Gayet düzgün ve güzel çalışıyor.Ayrıca Nokia sürüş+(Nokia Drive+) ve Nokia Bilen göz(Nokia City Lens) uygulamaları çok başarılı.

6-) Evet Nokia Lumia 920 Wi-Fi Hotspot özelliğini yani wifi ile interneti paylaşma özelliğine sahip

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ekoks20
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
en büyük handikap batryanın değişmemesi. çıkar 6 ay sonra bataryası 2 saat gitmeye başlarsa o kadar para boşa gitmiş olacak. ama tüm windows phonelerde batarya çıkıp takılmıyor

6ay sonra sorun olursa paran niye boşa gitsin yollarsın garantiye değiştirirler.

ekoks20

ekoks20

Üye
sizce timden mi kvk dan mı almalıyım

yasirtaha

yasirtaha

Üye
lion piller doğru kullanımda 10000 15000 arası şarj edilebiliyor diye biliyorum bu ne demektir günde iki kez şarj etsen dahi 3.5 seneye tekabül eder galiba değilmi arkadaşlar

ekoks20

ekoks20

Üye
teşekkürler arkadaşlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kvk dan alma genpa garantili cihaz al.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

1-neden kvk değilde genpa.
2- genpa garantili neresi satıyor. samsunda 3 yerde var tim/kvk/ nokia shop

tim cihazları genelde hep genpalı olur,kvk nın bir çok kişiye sorun çıkardığına ve düzenbazlık yaptığına şahit oldum kardeşim o yüzden genpa dedim.

• Beğen
Tepkiler: ekoks20
ekoks20

ekoks20

Üye

tim cihazları genelde hep genpalı olur,kvk nın bir çok kişiye sorun çıkardığına ve düzenbazlık yaptığına şahit oldum kardeşim o yüzden genpa dedim.
teşekkürler kardeş. s3 le arasındayım bugüne kadar yaklaşık 20 tel eskittim hep nokia idi simbiyanın her çeşidini kullandım en son 701 ile bellesini de. ios-android ve wp kullanmadım. i phone özellik-fiyat olarak bakınca gereksiz pahalı geldi. htc li wp8 leri beğenmedim. geriye android s3 ile wp lumia kaldı

- - - Eklendi - - -

windows phone için görev yönetici programı var mı

ardacumhur

ardacumhur

Üye

teşekkürler kardeş. s3 le arasındayım bugüne kadar yaklaşık 20 tel eskittim hep nokia idi simbiyanın her çeşidini kullandım en son 701 ile bellesini de. ios-android ve wp kullanmadım. i phone özellik-fiyat olarak bakınca gereksiz pahalı geldi. htc li wp8 leri beğenmedim. geriye android s3 ile wp lumia kaldı

- - - Eklendi - - -

windows phone için görev yönetici programı var mı

Çok yakında çok güzel bir dosya yöneticisinin geliceğine dair duyumlar alıyoruz maxicep forum ailesi olarak :) Yani yakında gelecek :)

Samsung SIII için düşme testlerine baktınız mı hiç? Nokia Lumia'nın ekranı ve malzeme kalitesi ile kıyasladınız mı?

En önemlisi sizi hangi telefon kendine aşık etti? Sizi büyüleyen "işte yenilik ve benim aradığım cihaz" dedirten yada bu potansiyele sahip olanı sizce hangisi? :)

ekoks20

ekoks20

Üye
donanımsal olarak nokiaya güveniyorum beni hiç şaşırtmadı kasa olarak zaten samsung nokiaya rakip olamaz. ancak pilin değişmemesi kötü birşey. şarj bitince dolusu ile değiştirmek süper birşey:)

Windows 8 kullanıcısı olarak windows 8 in mağazası beni hayal kırıklığına uğratıyor. Windows phone de de aynı sorun var. s3 alırsam zaten parelel ithalat alcam 1400 e:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
donanımsal olarak nokiaya güveniyorum beni hiç şaşırtmadı kasa olarak zaten samsung nokiaya rakip olamaz. ancak pilin değişmemesi kötü birşey. şarj bitince dolusu ile değiştirmek süper birşey:)

Windows 8 kullanıcısı olarak windows 8 in mağazası beni hayal kırıklığına uğratıyor. Windows phone de de aynı sorun var. s3 alırsam zaten parelel ithalat alcam 1400 e:)

windows8 magazasi sizi yaniltmasin. Daha yeni kuruldu ve inanilmaz bir hizla buyuyor. Şu anda 50binlerde ve bu iki uc ayda gercekleşti. Batarya degişmesi cok sıkıntı ise lumia820'de alabilirsin.

serinaga

serinaga

Üye

:good:, ilk aldığımda beyaz idi, kablosuz şarj kapağı mat siyah geldi ve şuan mat siyah benimkide ...

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR Konu içeriği güncellendi,
Ayrıca LUMIA 820 kullananlar olarak kaç kişiyiz ve kimler var olduğunu öğrenmek ve paylaşımın daha da etkin olabilmesi için liste yapmaya başladım. LUMIA 820 sahibiyseniz ve Listeye Dahil olmak istiyorsanız, bildirin yeter ...

Üst Alt