İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
Ya şimdi ben telefonun,bölgesini Amerika dilini ing, yaptım..Cut The rope u Türkiye mağazasında indiremiyoruz ben amerikadakinden satın alsam telefonu tekrar Türkiye yapınca çalışır mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya şimdi ben telefonun,bölgesini Amerika dilini ing, yaptım..Cut The rope u Türkiye mağazasında indiremiyoruz ben amerikadakinden satın alsam telefonu tekrar Türkiye yapınca çalışır mı

calişmayabilir.

alparslan46

Üye
Arkadaşlar lumia 820 ile twitter hesabıma bağlanmıyor.sorun ne olabilir

serinaga

serinaga

Üye
İstersen uygulamayı indirip birde öyle dene, ben twitter kullanmadığım için deneme şansım yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben hesaplarım arasına daha önce twitter hesabımı tanımladım bir problem yoktu sonra kaldırdım. Şimdi MeTweets uygulamasını kullanıyorum gayet başarılı kesinlikle tavsiye ederim.

IVI-Elia

Üye
Olmuyor kredi kartı bu ülkede kullanılmaz diyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o kredi kartiyla alakali olan bir durum. Bankani arayip durumu izah dovizle aliş yapicam de halkederler.

alparslan46

Üye
bir kaç sorum daha olacak.öncelikle uygulamaları nasıl hafıza kartına kaydederiz ikincisi ise wp8 de flash sorunu ne olacak halledilecekmi

IVI-Elia

Üye
o kredi kartiyla alakali olan bir durum. Bankani arayip durumu izah dovizle aliş yapicam de halkederler.

Yok abi babam uğraşmaz gerek de yok..Bu arada senin 920 hangi renk? Bi de Ubuntu'nun mobil işletim sistemi çıkıyormuş.Çok guzel gorunuyordu.Belki androidi tahttan imndirir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok abi babam uğraşmaz gerek de yok..Bu arada senin 920 hangi renk? Bi de Ubuntu'nun mobil işletim sistemi çıkıyormuş.Çok guzel gorunuyordu.Belki androidi tahttan imndirir
ubuntu,tizen,firefox,sailfish ortalık sistem doldu

MaximRom

Üye
Beni de ekleyin beyaz renk. Alalı 1 aydan fazla oldu normal de ama daha 5. gün arıza yaptı kapandı bir daha da açılmadı. Serviste güncllemişler daha yeni geldi :)
bu arada siz de de aşırı ısınma olayı var mı, bazen elimin yandığını hissediyorum. Şarj durumu da berbat acaba bilmediğim bir durum mu var. Şimdiden teşekkürler..

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Beni de ekleyin beyaz renk. Alalı 1 aydan fazla oldu normal de ama daha 5. gün arıza yaptı kapandı bir daha da açılmadı. Serviste güncllemişler daha yeni geldi :)
bu arada siz de de aşırı ısınma olayı var mı, bazen elimin yandığını hissediyorum. Şarj durumu da berbat acaba bilmediğim bir durum mu var. Şimdiden teşekkürler..
tamam kardeş bilgisayara geçince eklerim...

IVI-Elia

Üye
Ya maxicepi masaüstü sürümünde açınca cevap verme yerine tıklayınca klavye çıkıyor bir iki saniye sonra gidiyor tıklayınca sürekli aynısı oluyor.Siz de de oluyor mu?Sorun sitede mi Lumia da mı

serinaga

serinaga

Üye
bir kaç sorum daha olacak.öncelikle uygulamaları nasıl hafıza kartına kaydederiz ikincisi ise wp8 de flash sorunu ne olacak halledilecekmi

Uygulamalar sadece telefon hafızasına kaydediliyor, 8 Gbyte bence fazlasıyla yeter. SD karta ise sadece video, müzik, resim ve diğer (ofis dosyaları) yüklenebiliyor. Bence telin hızlı çalışması için bu önemli. Kimi hafıza kartları teli yavaşlatır.
Diğer soruya gelirsek, Flash desteğinin geleceğini sanmıyorum, ki android'te artık güncelleme almıyor.

Üst Alt