Ya şimdi ben telefonun,bölgesini Amerika dilini ing, yaptım..Cut The rope u Türkiye mağazasında indiremiyoruz ben amerikadakinden satın alsam telefonu tekrar Türkiye yapınca çalışır mı
teşekkürler yardımın için ayrıca doğruysa RM-825_eu_turkey_211

calişmayabilir.
abi ucretsizler de Bi de debene sürümünde çalışıyor sizce alıyım mı ;D
Arkadaşlar lumia 820 ile twitter hesabıma bağlanmıyor.sorun ne olabilir
hayır kişiler bölümündenMarketteki uygulama ile mi bağlanmaya çalışıyorsun ?
0.99 dolardi galiba eger oyunu cok istiyorsan dene.
o kredi kartiyla alakali olan bir durum. Bankani arayip durumu izah dovizle aliş yapicam de halkederler.
ubuntu,tizen,firefox,sailfish ortalık sistem dolduYok abi babam uğraşmaz gerek de yok..Bu arada senin 920 hangi renk? Bi de Ubuntu'nun mobil işletim sistemi çıkıyormuş.Çok guzel gorunuyordu.Belki androidi tahttan imndirir

tamam kardeş bilgisayara geçince eklerim...Beni de ekleyin beyaz renk. Alalı 1 aydan fazla oldu normal de ama daha 5. gün arıza yaptı kapandı bir daha da açılmadı. Serviste güncllemişler daha yeni geldi
bu arada siz de de aşırı ısınma olayı var mı, bazen elimin yandığını hissediyorum. Şarj durumu da berbat acaba bilmediğim bir durum mu var. Şimdiden teşekkürler..
bir kaç sorum daha olacak.öncelikle uygulamaları nasıl hafıza kartına kaydederiz ikincisi ise wp8 de flash sorunu ne olacak halledilecekmi