Ya maxicepi masaüstü sürümünde açınca cevap verme yerine tıklayınca klavye çıkıyor bir iki saniye sonra gidiyor tıklayınca sürekli aynısı oluyor.Siz de de oluyor mu?Sorun sitede mi Lumia da mı
sitede.Ya maxicepi masaüstü sürümünde açınca cevap verme yerine tıklayınca klavye çıkıyor bir iki saniye sonra gidiyor tıklayınca sürekli aynısı oluyor.Siz de de oluyor mu?Sorun sitede mi Lumia da mı
Nasıl yani Zafer, masaüstü sürümde cevap yazabiliyor musun? Ben sadece mobile ve mobilelight sürümde klavye kullanabiliyorum.bu sorun bende hiç olmadı

elbette nede olsa kardeş sayılırlarFlash yerini html 5e bırakıyor ve kız arkadaşıma 820 aldık bende 920 var ama onu da idare ediyorum bu kullanıcılara da katılabilir miyim
Sent from my Lumia 920 using Board Express
elbette nede olsa kardeş sayılırlar
Nasıl yani Zafer, masaüstü sürümde cevap yazabiliyor musun? Ben sadece mobile ve mobilelight sürümde klavye kullanabiliyorum.![]()
Nasıl yani Zafer, masaüstü sürümde cevap yazabiliyor musun? Ben sadece mobile ve mobilelight sürümde klavye kullanabiliyorum.![]()
evet bende yazabiliyorum sorun yok
bende genel olduğunu düşünmüştüm
telefonu aldığımdan beri ne sitenin sürümlerinden (standart - mobile - mobile light) ne de tarayıcının sürümlerinden (masaüstü - mobile) kaynaklanan herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İlk aldığımda 2 hafta kadar mobil modda takıldım. Ondan sonra süreli masaüstü modundayım tarayıcıda

telefonu aldığımdan beri ne sitenin sürümlerinden (standart - mobile - mobile light) ne de tarayıcının sürümlerinden (masaüstü - mobile) kaynaklanan herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İlk aldığımda 2 hafta kadar mobil modda takıldım. Ondan sonra süreli masaüstü modundayım tarayıcıda

emin misin kardeşim mobil sürümde maxicepte yazan ilk sen olursun o zaman ben son yazılımı bile yükledim ama hala mobil sürüm de kullanamıyorum klavye göz kırpıyor ve kaçıyor![]()
baştans ona bütün yorumları okudum son yorumu okuyunca bi eve girmiş gibi hissettim kendimi![]()
![]()

merhaba beyler bende sar lumiamla yannzdaym ama lütfen biraz yardmcı olun cihaz çok sade geldi yapamadığım çok şey var örneğin bi mp3 dsyasını nasıl zil sesi yapacağızz kamera çekim ayarlar göremedim bu konularla ilgili yeni bir konu açsak cahil kalmasak yani cihaza cok acemiyiz
benim lumia 800'e kendiliğinden güncelleme gelmezdi hep markette uygulamaya girip güncellerdim ama dün 18 güncelleme birden geldi![]()