İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu Windows tuşuna uzun basınca çıkan ses komut sistemine Türkçe geleçek mi?

bu ve bunun gibi gelmesini bekledigimiz ve istedigimiz 20 başlikla ilgili microsoft ve nokia yetkili merciilerine bir yazi gonderdim. Bilgi verdiklerinde buradan habere ilk ulaşan yine siz olucaksiniz.

dedereis123

dedereis123

Üye
Şarj bitmeden pcye taksam o sırada şarj ediyor ya kalibrasyon bozarmı

serinaga

serinaga

Üye
Bugün telde yeni bir şey keşfettim, ekran alıntısı için başlangıç ekranı tuşu ile (alttaki ortada olan windows sembolü tuşu) uyku modu tuşlarını aynı anda basın, fotoğraflarım içerisinde yeni bir klasör oluşturup oraya atıyor ...

• Beğen
Tepkiler: qwerty41
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün telde yeni bir şey keşfettim, ekran alıntısı için başlangıç ekranı tuşu ile (alttaki ortada olan windows sembolü olan tuş) uyku modu tuşlarını aynı anda basın, fotoğraflarım içerisinde yeni bir klasör oluşturup oraya atıyor ...

:hmmm:

qwerty41

qwerty41

Üye
Hepsiburada.com ' da Lumia 820'nin Renki kapakları var :alkis
Fiyat 49 TL :oke:

Link :

serinaga

serinaga

Üye
  • Beğen
Tepkiler: qwerty41
FreaKsÖmer

FreaKsÖmer

Üye
[h=5]"Öncelikle merhaba Arkadaşlar
Ben Lumia 92o '' alalı daha bir hafta olmamıştır ve telefonda 2 sıkıntı ile karşılaştım
1. Arama yaptığımda Tuş fonksiyonlarını ve kapama fonksiyonunu kullanamıyorum ekran kararıyor ve öyle kalıyor '' karşıdaki kapattıqında ancak geri gelior fonksiyonlar ve Kilit açma kapa tuşu bir tek o zaman işlem yapmıyor ve bazen yapıyor eyerki megafon kısmına
basa bilirsem kit tuşuna art art da basarak zor oluyor ve hoparlör tuşuna bastıqımda '' işe yarıyor işlermleri yapa biliyorum .
2. Ana menü tema rengi Sarıyı ayarlıyorum ve sarı kalmasını istiyorum ugulamalar indiriyorum ve nasıl oluyor bilemiyorum kendi kendine birden siyah tema kalıyor ve telefonu fabrika ayarına geri getirmeden düzelmiyor bir cözüm warmıdır Sence bunlar dışında '' her ne kadar eksik bir '' Mazası olsa bile Bence Harika bir telefon Görünümü ve işlemleri zamanla düzeleceqini düşünüyorum kısaca Açıklama yaparsan sevinirim videolarında Şimdiden Teşekkürler .
Saygılarımla...
"[/h]

FreaKsÖmer

FreaKsÖmer

Üye
Beni de elermisiniz bu harika Lumia 92o Tlfn dan bende de WAr Hemde Çok aradım buldum Karlı bir istanbul gününde :)
Sarı Rengi İçin Türkcell Bayi Leri kınıyorum Sarı için 4o Tl fazla aldılar benden :))
Ve Telfndaki Bu Jeletin yüzünden Arama Sonucundaki Tuşları kullanamam Problemimi kaldırdım bu site sayesinde Teşekkürler Çok bilgili Arkadaşlar war bende katılmak isterim aranıza Şimdiden saygılar...
İstanbul Çapa/Şehremin'den Ömer...

FreaKsÖmer

FreaKsÖmer

Üye
yaw arkadaş '' bu siteye 3. yazışım biri ilgilenipte beni de Biri Buraya yazmamda yardımcı olucak mı yoksa Ben bu siteden '' uzaklaşıcam mı yaw Alooo Nerede bu Site Yönetimi :) buraya GElmişim Sarı Lumia 920 'imle :D)) Aloooo

FreaKsÖmer

FreaKsÖmer

Üye
[h=5]"Öncelikle merhaba Mesut agbi Ben Lumia 92o '' alalı daha bir hafta olmamıştır ve telefonda 2 sıkıntı ile karşılaştım
1. Arama yaptığımda Tuş fonksiyonlarını ve kapama fonksiyonunu kullanamıyorum ekran kararıyor ve öyle kalıyor '' karşıdaki kapattıqında ancak geri gelior fonksiyonlar ve Kilit açma kapa tuşu bir tek o zaman işlem yapmıyor ve bazen yapıyor eyerki megafon kısmına
basa bilirsem kit tuşuna art art da basarak zor oluyor ve hoparlör tuşuna bastıqımda '' işe yarıyor işlermleri yapa biliyorum .
2. Ana menü tema rengi Sarıyı ayarlıyorum ve sarı kalmasını istiyorum ugulamalar indiriyorum ve nasıl oluyor bilemiyorum kendi kendine birden siyah tema kalıyor ve telefonu fabrika ayarına geri getirmeden düzelmiyor bir cözüm warmıdır Sence bunlar dışında '' her ne kadar eksik bir '' Mazası olsa bile Bence Harika bir telefon Görünümü ve işlemleri zamanla düzeleceqini düşünüyorum kısaca Açıklama yaparsan sevinirim videolarında Şimdiden Teşekkürler .
Saygılarımla...

"
Birinci sıkıntımı giderdim '' iLK TELEFONUMU ALIRKEN TURCELLDEN EKRAN KORUYUCU KOYMUŞLARDI VE BEN ONUNLA KULLANDIGIMDAN DOLAYI OLUYORMUŞ OKUDUGUM KADARIYLA CÖZDÜM SAYFANIZDAN KALDIRDIM JELETİNİ ÇÖZÜLDÜ FAKAT 2. OLAN KUSUR GENEDE OLUYOR '' 2 KERE GELDİ BAŞIMA AMA DAHA GELİRMİ BİLEMİYORUM !!!
[/h]

alparslan46

Üye
Arkadaşlar bu 820 de istediğimiz müziği nasıl zil sesi yapabiliriz.

someone08

Üye
arkadaşlar uzun süredir kullanan bir arkadaş yorum yazabilirmi telefon hakkında ayrıntılı olarak kullanıp deneyimlerini paylaşsın..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
[h=5]"Öncelikle merhaba Mesut agbi Ben Lumia 92o '' alalı daha bir hafta olmamıştır ve telefonda 2 sıkıntı ile karşılaştım
Saygılarımla...

"
Birinci sıkıntımı giderdim '' iLK TELEFONUMU ALIRKEN TURCELLDEN EKRAN KORUYUCU KOYMUŞLARDI VE BEN ONUNLA KULLANDIGIMDAN DOLAYI OLUYORMUŞ OKUDUGUM KADARIYLA CÖZDÜM SAYFANIZDAN KALDIRDIM JELETİNİ ÇÖZÜLDÜ FAKAT 2. OLAN KUSUR GENEDE OLUYOR '' 2 KERE GELDİ BAŞIMA AMA DAHA GELİRMİ BİLEMİYORUM !!!
[/h]

oncelikle hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin. Mesajlariniz yeni uye oldugu icin yonetici onayina gider ve onaylanana kadar siz ve yoneticiler dişindaki uyeler goremez. Bu yuzden de mesajiniza cevap yazilamamiş.
Siyah tema rengine dönüyor demişsiniz. Ayarlar menusunden erişim kolayligi sekmesine girip yuksek kontrast ayarinin kapali oldugundan emin ol.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bu 820 de istediğimiz müziği nasıl zil sesi yapabiliriz.
Müzik dosyasını bilgisayar/windows gezgini ile telefonundaki ringtones klasörüne kopyala daha sonra Ayarlar/Zil Sesleri+Uyarılar/Zil sesi> Özel listesinde görünür, seç ve tamam.

- - - Eklendi - - -

Biri bana Lumia820'nin RM ve products kodunu söyleyebilir mi?

Abstract_Loco

Üye
Lumia 920 almayı düşünüyorum ama hafıza kartı olmaması çok canımı sıkıyor sizce kart olmaması pek sıkıntı olur mu herhangi bir format veya arıza durumunda. Bir de buluta yedekleme layı hakkında bilgisi olan var mı smybiandaki yedekleme geri yükleme gibi elverişli bir şekilde kullanılabiliyor mu arkadaşlar ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 920 almayı düşünüyorum ama hafıza kartı olmaması çok canımı sıkıyor sizce kart olmaması pek sıkıntı olur mu herhangi bir format veya arıza durumunda. Bir de buluta yedekleme layı hakkında bilgisi olan var mı smybiandaki yedekleme geri yükleme gibi elverişli bir şekilde kullanılabiliyor mu arkadaşlar ?
Hafıza kartı klasik symbian alışkanlığımız kardeşim, elbette olmaması biraz üzüyor ama skydrive yokluğunu hissettirmiyor. Symbianda ki gibi olmasa da format gerektiren durumlarda skydrive'a yedek alıp sıfırlama yapabilirsin, daha sonra telefona microsoft hesabını tanımladığında yedek alınan uygulamalar ve ayarlar tekrar yüklenecektir.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaş '' bu siteye 3. yazışım biri ilgilenipte beni de Biri Buraya yazmamda yardımcı olucak mı yoksa Ben bu siteden '' uzaklaşıcam mı yaw Alooo Nerede bu Site Yönetimi :) buraya GElmişim Sarı Lumia 920 'imle :D)) Aloooo

kardeş şuan mıbilden ekleyemiyorum pcye geçince topluca eklicem

alparslan46

Üye
Müzik dosyasını bilgisayar/windows gezgini ile telefonundaki ringtones klasörüne kopyala daha sonra Ayarlar/Zil Sesleri+Uyarılar/Zil sesi> Özel listesinde görünür, seç ve tamam.

- - - Eklendi - - -

Biri bana Lumia820'nin RM ve products kodunu söyleyebilir mi?
teşekkürler yardımın için ayrıca doğruysa RM-825_eu_turkey_211

Üst Alt