Kardeşim benim telde jelatin yok şuan. Fabrika ayarlarına geri alsam düzelir mi acaba ?
Benim telefon şarj olurken dayanamayıp biraz oynamıştım şimdi ayarlardan bakıyorum %100 şarj ve sadece 1 gün 15 saat batarya kalibrasyonunu yeniden yapsam olur mu
gerek yok duzenli olarak kullanmaya devam et artar.
peki teşekkürler. Bi de bir şey soracaktım ilk üç şarjda normal şarj etsek daha sonra kalibrasyon yapsaydık sıkıntı olur muydu?
olurdu. Batarya kalibrasyonu sistem sifirlamasindan sonra yapilir. Kullanimdan sonra kalibrasyon yapilmaz.
benim abonelik 6 ayı geçmiş.güle güle kullan hayırlı olsun kardeşim ben sordum en aylık fatura lıya dediler sen nasıl aldın kardeşim
evet arkadaşım ereyondan aldım 69 tl ye mal olduNerden aldın kaç para güzel fılıf aynı zamanda stand gibi duruyor dimi video izlemek içinde ideal
Forumda HTC WP 8x Kullanıcısı kaç kişi var acaba![]()
kamera pr1.1 le düzelecek 920de de aynı sorun vararkadaşlar az önce bende 820 alarak aranıza katıldım.ve aveadan sms de geldi ilk 1000 kişi arasına girmişim.telefonla 1 saattir uğraşıyorum çok sevdim başarılı.yalnız kamerası sanki biraz kalitesiz gibi geldi.tabi daha tam alışamadık ondanmı yoksa daha önce n8 kullanmışlığım var ondanmı bilmiyorum ama genelde telefon çok başarılı.hele hele kulaklık ile müzik tam anlamıyla mükemmel

bir kişi vardi onun da aldigindan beri aktifligini gormedim.
gerçekten bende hiç rastlamadım ama bakınca Nokia acayip önde sanırım WP Lu telefonlar arasında Sasmsung da vardı dimi ama satılıp satılmadığını bilemiyorum