İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Yok kardeşim tek sorun yakınlık sensörü, otomatik ekran parlaklıgı çalışıyor onda sıkıntı yok, yakınlık sensörü hep ekranı kitli tutuyor ancak aramayı karşı taraf kapatabiliyor. Bazı yerlerde okudum ekran koruyucunu orjinal ekran koruyucun yap demişler yapıyorum gene olmuyor var mı bu konuya el atabilecek ?

Aynısı bende oldu arkadaşım. Sorun jelatinden sensörün bi yerini kapatıyor. Bilerek emin olmak için Avea 9333'ü aradım kapatamadım. Tam basıyorum kilit tuşuna ekran kapanıyor. Sonra jelatini bi söktüm işlem tamam. Orjinal jelatinler daha yok ya o yüzden sıkıntı yaratabiliyor böyle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu tutuşla alakali.

serinaga

serinaga

Üye

internet paketin kac mb

1 Gbyte hattımda tanımlı var. Eh Avea kampanya ile 3 ay boyunca 1 Gbyte ta tanımladı. Arada bir sms ile sorgulamak zor geliyor, hani şöyle gözümün önünde olsa idi ...

- - - Eklendi - - -

hayirlisi olsun şimdiden. Benim de lumia820'de gözüm var ama lumia620 internet performansi cezbediyor. Hepsinin bişeyleri eksik. :(

Usta bu 820'nin de performansına bayıldım, sayfalar şak diye geliyor, inan netbook bu kadar hızlı açmıyor.

IVI-Elia

Üye
Ya bu Nokia haritalar neden 3D değil symbiabdaki gibi değil

qwerty41

qwerty41

Üye
serinaga Lumia 820de'de ekran kilidi kapanınca wifi kesiliyor mu? Mobil kapanmıyor dimi.. :pro:

IVI-Elia

Üye
Bi de tüm uygulamaların listelendiği yerde kendiğilinden baş harfler oluştu yani baş harfe göre listeledi nasıl duzelticez

- - - Eklendi - - -

pardon ya haklisin drive haritasiyla kariştirdim. Maps'te 3D gorunum yok.

bu kotu oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bi de tüm uygulamaların listelendiği yerde kendiğilinden baş harfler oluştu yani baş harfe göre listeledi nasıl duzelticez

- - - Eklendi - - -

bu kotu oldu

o harflere bir dokunmayi denedin mi hic.

komando04

komando04

Üye
820 kullanıcılarına hayırlı olsun telefon baya bir başarılı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
O harfler senin. İstediğin yazıya daha kolay ulaşabilmen için var

MertTemel92

Üye
benide alırmısınız aranıza bende lumia 920 kullanıyorum

alparslan46

Üye
arkadaşlar az önce bende 820 alarak aranıza katıldım.ve aveadan sms de geldi ilk 1000 kişi arasına girmişim.telefonla 1 saattir uğraşıyorum çok sevdim başarılı.yalnız kamerası sanki biraz kalitesiz gibi geldi.tabi daha tam alışamadık ondanmı yoksa daha önce n8 kullanmışlığım var ondanmı bilmiyorum ama genelde telefon çok başarılı.hele hele kulaklık ile müzik tam anlamıyla mükemmel

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dokundum da onlar eskiden yoktu nasıl geldi gitmiyor

gitmez. Listedeki uygulama sayisi 50'yi gecince uygulamalara hizli erişim icin o hali alir. Mesela acmak istedigin uygulamanin ilk harfine dokun o harfle başlayan uygulamalara gecer direk.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Uygulama sayısı artınca kendiliğnden çıkıyor galiba

Üst Alt