İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty41

qwerty41

Üye
Sorun yok o zaman 820'de :oke:

IVI-Elia

Üye
Kardeşim benim telde jelatin yok şuan. Fabrika ayarlarına geri alsam düzelir mi acaba ?

Benim telefon şarj olurken dayanamayıp biraz oynamıştım şimdi ayarlardan bakıyorum %100 şarj ve sadece 1 gün 15 saat batarya kalibrasyonunu yeniden yapsam olur mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim telefon şarj olurken dayanamayıp biraz oynamıştım şimdi ayarlardan bakıyorum %100 şarj ve sadece 1 gün 15 saat batarya kalibrasyonunu yeniden yapsam olur mu

gerek yok duzenli olarak kullanmaya devam et artar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki teşekkürler. Bi de bir şey soracaktım ilk üç şarjda normal şarj etsek daha sonra kalibrasyon yapsaydık sıkıntı olur muydu?

olurdu. Batarya kalibrasyonu sistem sifirlamasindan sonra yapilir. Kullanimdan sonra kalibrasyon yapilmaz.

pelins.

Üye
Beni de ekler misiniz 1 aydır l920 kullanıyorum siyah renk

IVI-Elia

Üye
Forumda HTC WP 8x Kullanıcısı kaç kişi var acaba :hmmm

alical33

alical33

Üye
arkadaşlar az önce bende 820 alarak aranıza katıldım.ve aveadan sms de geldi ilk 1000 kişi arasına girmişim.telefonla 1 saattir uğraşıyorum çok sevdim başarılı.yalnız kamerası sanki biraz kalitesiz gibi geldi.tabi daha tam alışamadık ondanmı yoksa daha önce n8 kullanmışlığım var ondanmı bilmiyorum ama genelde telefon çok başarılı.hele hele kulaklık ile müzik tam anlamıyla mükemmel
kamera pr1.1 le düzelecek 920de de aynı sorun var :)

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
qweratomic

qweratomic

Üye
Nokia 820 kullanıcılarına soruyorum 820'nin mi kamerası iyi yoksa Apple 4s mi (Telefonu almayı düşünüyorum )
Tşk. Ederim

Jomolocco

Jomolocco

Üye
4s.

uMTOku

Üye
Kamera 4S resim atabilirim
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

bir kişi vardi onun da aldigindan beri aktifligini gormedim.

gerçekten bende hiç rastlamadım ama bakınca Nokia acayip önde sanırım WP Lu telefonlar arasında Sasmsung da vardı dimi ama satılıp satılmadığını bilemiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gerçekten bende hiç rastlamadım ama bakınca Nokia acayip önde sanırım WP Lu telefonlar arasında Sasmsung da vardı dimi ama satılıp satılmadığını bilemiyorum

samsung ativ s bir kac ulkede satışa çıktı fakat o ülkeler arasında Türkiye yok malesef.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şimdi uzun denebilecek aradan sonra msn açınca skype çıktı zaten daha önce üyelik yapmıştım ama para istediği için kimseyle konuşmadım şimdide msn skype le birleşmiş yükledim ikisi bir arada kullanıcam ama skype ın ücretsizi yokmu illa biri ile görüntülü yada görüntüsüz her neyse konuşmak için skype kontörü yüklemek lazım

IVI-Elia

Üye
Bu Windows tuşuna uzun basınca çıkan ses komut sistemine Türkçe geleçek mi?

Üst Alt