Sensation
Emekli Yönetici
Maalesef şu anda yok.Arkadaşlar dosya yöneticisi yok mu ki ? Baya bir karıştırdım ama halen bulamadım ?
Maalesef şu anda yok.Arkadaşlar dosya yöneticisi yok mu ki ? Baya bir karıştırdım ama halen bulamadım ?
Maalesef şu anda yok.
:düzelttim kardeş
- - - Eklendi - - -
ekledim kardeş
- - - Eklendi - - -
ekledim kardeş
- - - Eklendi - - -
ekledim kardeş
- - - Eklendi - - -
ekedim kardeş
50 kişiyi aştık
hadi hayırlısı![]()
sıkıntı yaşamaz tekrar satınalması gerekiyor. Şu anda da aynı durum mevcut. Hotmail hesabinizla uygulama satinalip hesabinizi outlooka taşiyinca uygulamalari kullanazsiniz ve tekrar satinalmaniz gerekir.
bence bir sıkıntı olmaz abi, niye diye sorarsan hotmail tam anlamıyla kapanmayacakki.. sadece taşıncak nasılki zamanında msn.com hotmail.com oldu ardından windowslive.com oldu şimdide outlook.com olcak.. anlatmak istediğim mevcut adresler kapanmayacak yeni bir adres açmak istersen outlook.com olarak açılcak.. bence microsoft şuanki mevcut kullancıların adreslerini madur etmez.. ama yinede işkillennenler yeni adres alıp kullansınlar.. ben yinede microsoftun wp kullananları madur edeceğini düşünmüyorum..sıkıntı yaşamaz tekrar satınalması gerekiyor. Şu anda da aynı durum mevcut. Hotmail hesabinizla uygulama satinalip hesabinizi outlooka taşiyinca uygulamalari kullanazsiniz ve tekrar satinalmaniz gerekir.
görüntülü konuşma şuanda aktif değil kardeşim.. ilerde 1-2 ay sonra turkcell anlaşması bittikten sonra aktif olacak diye bir söylenti var..arkadaşlar 3g ile nasıl konuşacağız bilen var mı bilgilendirirseniz sevinirim
sen bu wp'yi hacklersin:
bence de.
Maalesef şu anda yok.
Benide ekleyebilirsiniz dün 19,30 itabari ile Kırmızı L920
ama biraz zor geliyor girdiğim menüyü 10 sn sonra unutuyorum
konuyu tarıycam neyi nasıl kullanırım diye ama bir şey sormak istiyorum N8 kullanırken web nav mail bağlanırken Wifi otamatik bağlanır kapanırdı bunda yapamadım yada yok sürekli bağlı veya açık
birde gsm den bağlandığı orda 3g veya E yazae hemen harfin altında int bağlı olduğunu gösterirdi onuda göremedim ama bağlanıyor

beyazlan değişekmi![]()
Benide ekleyebilirsiniz dün 19,30 itabari ile Kırmızı L920
ama biraz zor geliyor girdiğim menüyü 10 sn sonra unutuyorum
konuyu tarıycam neyi nasıl kullanırım diye ama bir şey sormak istiyorum N8 kullanırken web nav mail bağlanırken Wifi otamatik bağlanır kapanırdı bunda yapamadım yada yok sürekli bağlı veya açık
birde gsm den bağlandığı orda 3g veya E yazae hemen harfin altında int bağlı olduğunu gösterirdi onuda göremedim ama bağlanıyor
wi-fi henüz deneme fırsatım olmadı çünkü bağlanamıyorum parola yanlış hatası alıyorum sürekli.
yalnız şebeke bağlantısı etkinken edge hızında ise sinyal göstergesinin yanında E, 3g hızında bağlıysan H harfi çıkar. Şebeke verisi kapalıysa boştur hiçbişey çıkmaz. Ordan anlayabilirsin bağlı olup olmadığını
wifi devamlı sabit kalmıyor diye biliyorum İbrahim, tuş kilitli olduğunda arka planda çalışmayı durduruyor.H filan çıkıyor ama N8 deki gibi gerektiğinde bağlanmıyormuş Wifi devamlı sabit bu bence iyi değil
yani telefonu kitlediğimizde duruyor devamlı açık kalması saçma gibiwifi devamlı sabit kalmıyor diye biliyorum İbrahim, tuş kilitli olduğunda arka planda çalışmayı durduruyor.
Evet telefonu kilitlediğinde çalışmıyor istersen dene şöyle yap telefonu kilitle biraz bekle ve kiliti aç arkasından tarayıcı sayfasına girmeyi dene. Bağlantı kurulmadığı için giriş yapmayacaktır.yani telefonu kitlediğimizde duruyor devamlı açık kalması saçma gibi
bana yardimci olursaniz cok sevinirim.herşeyden önce şarj konusu 1 günü yani ortalama 24 saati çikariyormu ve ses düzeyi yeterlimi.kullanan arkadaşlar yardimci olursa cok sevinirim.yaptigim iş geregi bu 2 konu benim için cok önemli. Ses düzeyi ve şarji......