acuxx
Üye
Tamam kardeşdaha nasip olmadı kardeş.

Tamam kardeşdaha nasip olmadı kardeş.

bende varım sarı l920
ekledim kardes

ekledim kardes

dostum hiç bir sorun olmayacak.. misal veriyorum şimdi şöyle düşün.. msn adresi ilk msn.com ile başladı.. arkadan hotmail oldu sonra windows live oldu ve şimdi outlook oluyır.. çok eskiden beri bir sorun yaşayanı gördünmü? microsoft zaten senin herşeyini yeni isme taşıyor ama sen mecburen hotmail olarak açtığın için hotmail olark devam edicek ama outlook içinde göreceksin herşeyini..benim bir arkadaşım var mail adresi 1995 den.. ve msn.com ile bitiyorİnş bende akşam alıyorum yarın eklersiniz Kırmızı
- - - Eklendi - - -
Şu 920 nin açılırken hesap açıyormuşuz ya hotmail hesabımı outlook hesabına yükseltmiştim mail den yalnız direk outlook tan mailleri göremiyorum fakat hotmailden açınca outlook mail sayfası açılıyor L920 ye hotmailden açarsam yarın birgün kapanacakmış biliyorsunuz Outlook otamatik devreye girecekmi acaba çünki yükselttiğim halde açılmıyor
boşuna dert etme mail adress olayını 
dostum hiç bir sorun olmayacak.. misal veriyorum şimdi şöyle düşün.. msn adresi ilk msn.com ile başladı.. arkadan hotmail oldu sonra windows live oldu ve şimdi outlook oluyır.. çok eskiden beri bir sorun yaşayanı gördünmü? microsoft zaten senin herşeyini yeni isme taşıyor ama sen mecburen hotmail olarak açtığın için hotmail olark devam edicek ama outlook içinde göreceksin herşeyini..benim bir arkadaşım var mail adresi 1995 den.. ve msn.com ile bitiyorboşuna dert etme mail adress olayını
![]()
Anladım bir ara yine burda okumuştum da kapanacak outlook'a geçin diye oradan geldi ilgin için tşk 
Mağazadan aldığın uygulamalarda sıkıntı olmaması için outlook.com'dan yeni bir microsoft hesabı almanı öneririm... Yarın bir gün hotmail hesabınız kapandığında, bu hesabınızla aldığınız uygulamaları tekrar yükleme sırasında (tabi yükleyebilirsenizAnladım bir ara yine burda okumuştum da kapanacak outlook'a geçin diye oradan geldi ilgin için tşk
![]()
) sıkıntı yaşarsınız.dostum benim kullanıcı adını düzeltmedin hala.
listede "nokia701--" olan adımı "Lumiance" olarak değiştirir misin? 16. sıradayım![]()
Lumia 920 yi almadan önce o kadar çok araştırdım ki günlerim her anım lumia ile geçti. En sonunda sarı rengini başka bir şehirde buldum ve aldım. Nokia gerçekten her zaman ki gibi çok güzel ve sağlam bir telefon yapmış. Telefonun her şeyinden memnunum ancak bir tek eksikliği var şu an 3g ile konuşamıyorum. 3g özelliği açılacak mı veya hiç olmayacak mı bu konuda bilgis olan arkadaşlar varsa biligilendirirlerse sevinirim. I love Nokia Lumia 920 very much. Şimdiden![]()
İnş bende akşam alıyorum yarın eklersiniz Kırmızı
benide ekler misin acaba listeye ?
kardeş benide yarım olarak listeye eklermisin su anda para biriktiriyorum ilk çeyreğini tamamladım lumia 920 için bi iki aya elimde olacak inşallah![]()
![]()