Neden ki? Sabah mı aldınız siz?Biraz geç almışsın güncellemeyi
sagol kardes Allah senden de razi olsun.cok teşekkür ederim allah razı olsun eklediginiz içinde saolun)
hmm bence önce blutooth kullaklığı aç ondan sonra telin blutoothuna aç.. o zaman bulması daha kolay olur..Beyler Bluetooth kulaklık nasıl bağlayacağım olmadı bir türlü
tam bilmiyorum sadece öneri..Neden ki? Sabah mı aldınız siz?
- - - Eklendi - - -
Last updated
12/12/2012
Yazıyordu, yani bugünün güncellemesi. Saat 16:00 civarında aldım dışarıdayken.
geçen hafta öyle bir güncelleme almıştım.
39 kişiÇok iyi ya htc 8x hiç yok nerdeyse anca hiç bişeyden haberi olmayanlar gidip Htc 8x alıyor
lumia farklı saglam acaba bunu mu alsam diye düşündüm ama pff bilmiyorum uygulumalara baktımda symbian s60 zamanındaki oyunları gördüm marketde hani apple ve ya androiddeki gibi 3d saglam grafikli oyunları göremedim , acaba var mı öyle sağlam oyunlar alıp pişman olmak istemiyorum açıkcası hep oyun oynamam arada eser fazla oynaırım ama sonuçda pcdeki gibi zevk vermez , müzik çok dinlerim hemde aşırı dinlerim gunde 3 4 saat yolda dinlerim min. evde yatarken ayrı fln müzik deneyimi nasıldır , kamera çok nadir kullanırım açıkcası , kişileştirmeyi severim ve ekrana önem veririm siz kullanan kardeşlerim tarafsız cevaplarınızı bekliyorum 
neden yok yüklenmiyormu
alfa sayisal tuş takimi yok. Şarj cihazi usb soketli normal kablolu şarj. Ayrica kablosuz şarj da alabilirsiniz.
neden yok yüklenmiyormu
Gecenin şu saati, kafamda deli sorular
Acaba Jessica Alba tüm güncellemeleri yapıyor mudur? Nokia fw güncellemesi gelince yapar mı ya da?![]()
Gecenin şu saati, kafamda deli sorular
Acaba Jessica Alba tüm güncellemeleri yapıyor mudur? Nokia fw güncellemesi gelince yapar mı ya da?![]()