İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sameet33

sameet33

Üye
Benide ekler misiniz :D

alical33

alical33

Üye
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun güle güle kullan aramıza hoşgeldin :)

alical33

alical33

Üye
Benim tel internet kullanırken veya haritalarda falan biraz fazla ısınıyor sizdede varbı böyle Bi durum ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim tel internet kullanırken veya haritalarda falan biraz fazla ısınıyor sizdede varbı böyle Bi durum ?

3g internette biraz ısınması normal. Haritalarda da durum aynı. Ayrıca ekran teknolojisi de ısınmaya elverişli ama rahatsız edecek düzeyde değil

alical33

alical33

Üye
bende ilk defa bu gece rahatsız,edecek derecede ısındı bide teli gece %93 şarjda bırakmıştım sabah %75 e düşmüş ilk gün şarj ettiğim de %100 de çektim sabah yine %100 du bu durum baya canımı sıktı

ecel54

ecel54

Üye
bende ilk defa bu gece rahatsız,edecek derecede ısındı bide teli gece %93 şarjda bırakmıştım sabah %75 e düşmüş ilk gün şarj ettiğim de %100 de çektim sabah yine %100 du bu durum baya canımı sıktı

uyurken 3g,mobil internet ve wifi kapatıp batarya tasarrufa al farkı göreceksin :D

Microp1987

Üye
arkadaslar ciddi anlamda almayi düsünüyorum bugüne kadar hep nokia kullandim ama androidin gerisinde kaldigini düsünüyodum uygulama acisindan wp8 le bu fark kapanmismi veya kapanacakmi sizce?

komando04

komando04

Üye
arkadaslar ciddi anlamda almayi düsünüyorum bugüne kadar hep nokia kullandim ama androidin gerisinde kaldigini düsünüyodum uygulama acisindan wp8 le bu fark kapanmismi veya kapanacakmi sizce?

kardeşim büyük bir hızla gelişen bir sistem merak etme yetişir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuan için olması gereken uygulamaların hemen hemen hepsi mevcut zaten.

Kamopx

Üye
benide eklermisiniz :)

Microp1987

Üye

kardeşim büyük bir hızla gelişen bir sistem merak etme yetişir

lumiacilar baya memnun telefondan ellaam :p bende nokiadan sasmayim o zaman yaw inanin baska telefon almak istemiyorum aliskanliktan dolayi bu uygulama meseleleri canimi sıkıyodu sadece ondanda gördügüm kadariyla herkes ümitli

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ümitli olucak bir durumda değiliz zaten uygulama olarak eksik yok. Oyun olarak belki oyun hastaları ŞİMDİLİK biraz eksiklik yaşarlar onun dışında bir sorun yok.

Microp1987

Üye
ümitli olucak bir durumda değiliz zaten uygulama olarak eksik yok. Oyun olarak belki oyun hastaları ŞİMDİLİK biraz eksiklik yaşarlar onun dışında bir sorun yok.

tamam canim kizmayin yakinda bende katiliyorum araniza nokia forever :)

Microp1987

Üye

:)mesaj için tesekkürler:) nokiacilardanim bende dedigim gibi hiç sasmadim ama son bisey daha bende su anda c7 var her videoyu izleyemiyorum mesela her siteden milliyet ten sporx den mmesela lumiada bunu izleyebilecekmiyim?

n000k

n000k

Üye
Yüklü olan uygulamaları ila arada bir açmaya gerek yok.misal bu sabah vimeo güncellemesi geldi.yuklediğim zaman Bi kere açıp log in oldum o kadar,Bi daha açmadımdı..
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:)mesaj için tesekkürler:) nokiacilardanim bende dedigim gibi hiç sasmadim ama son bisey daha bende su anda c7 var her videoyu izleyemiyorum mesela her siteden milliyet ten sporx den mmesela lumiada bunu izleyebilecekmiyim?
Rica ederim, Nokia her zaman kalitenin adı kardeşim ben de hiç şaşmadım, o siteyi bilmiyorum ama eğer html5 desteği yoksa izleyemezsin.

- - - Eklendi - - -

Yüklü olan uygulamaları ila arada bir açmaya gerek yok.misal bu sabah vimeo güncellemesi geldi.yuklediğim zaman Bi kere açıp log in oldum o kadar,Bi daha açmadımdı..
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express
:evet:

Microp1987

Üye
Rica ederim, Nokia her zaman kalitenin adı kardeşim ben de hiç şaşmadım, o siteyi bilmiyorum ama eğer html5 desteği yoksa izleyemezsin.

hmmm peki suan siz hangi sitelerden video izleyebiliyosunuz?bi kaç örnek yazsaniz bana :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hmmm peki suan siz hangi sitelerden video izleyebiliyosunuz?bi kaç örnek yazsaniz bana :)
sprox html5 destekli mobil sayfası varmış bunu buldum biraz önce, Bana youtube ve fullfilimizle yetiyor. :)

Üst Alt