H.o güle güle kullan bizede nasip olur insallahBenide ekler misiniz![]()

Benim tel internet kullanırken veya haritalarda falan biraz fazla ısınıyor sizdede varbı böyle Bi durum ?
bende ilk defa bu gece rahatsız,edecek derecede ısındı bide teli gece %93 şarjda bırakmıştım sabah %75 e düşmüş ilk gün şarj ettiğim de %100 de çektim sabah yine %100 du bu durum baya canımı sıktı

arkadaslar ciddi anlamda almayi düsünüyorum bugüne kadar hep nokia kullandim ama androidin gerisinde kaldigini düsünüyodum uygulama acisindan wp8 le bu fark kapanmismi veya kapanacakmi sizce?
kardeşim büyük bir hızla gelişen bir sistem merak etme yetişir
bende nokiadan sasmayim o zaman yaw inanin baska telefon almak istemiyorum aliskanliktan dolayi bu uygulama meseleleri canimi sıkıyodu sadece ondanda gördügüm kadariyla herkes ümitliümitli olucak bir durumda değiliz zaten uygulama olarak eksik yok. Oyun olarak belki oyun hastaları ŞİMDİLİK biraz eksiklik yaşarlar onun dışında bir sorun yok.

tamam canim kizmayin yakinda bende katiliyorum araniza nokia forever![]()
Rica ederim, Nokia her zaman kalitenin adı kardeşim ben de hiç şaşmadım, o siteyi bilmiyorum ama eğer html5 desteği yoksa izleyemezsin.mesaj için tesekkürler
nokiacilardanim bende dedigim gibi hiç sasmadim ama son bisey daha bende su anda c7 var her videoyu izleyemiyorum mesela her siteden milliyet ten sporx den mmesela lumiada bunu izleyebilecekmiyim?
Yüklü olan uygulamaları ila arada bir açmaya gerek yok.misal bu sabah vimeo güncellemesi geldi.yuklediğim zaman Bi kere açıp log in oldum o kadar,Bi daha açmadımdı..
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

Rica ederim, Nokia her zaman kalitenin adı kardeşim ben de hiç şaşmadım, o siteyi bilmiyorum ama eğer html5 desteği yoksa izleyemezsin.

hmmm peki suan siz hangi sitelerden video izleyebiliyosunuz?bi kaç örnek yazsaniz bana![]()