İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

papakudioflu

Emekli Yönetici
gecmiş olsun kardeşim. Artik daha dikkatli olursun telefona karşi

erolayer

Üye

Desteğin için teşekkürler...Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor peşini bırakma diye. yok bırakmıycam zaten de...Herkez dedi alma bu telefonu telefon henüz sorunlu diye gittik aldık belayı...Bu arada Bimer'e yazalım demişsin ben tam bilemedim bimer nedir?

bu nokia lumia 820 kötüleyenleri anlamıyorum ben çok çok memnunum buüne kadar nokia kullandım çok da memnunum..ileride pişman olup geri dönmek isterseniz gelmeyiniz buraya.. Telefonu elimden bir kez düşürdüm ondada slikon klıf vardı o korudu allahtan bısı olmadı donma hiç bi şekilde yaşamadım..sarj 1.5 gün gidiyor nerede ise..videoları donmadan izleyebiliyorum.. kemerası çok çok güzel kalite fotoğraf çekio diyorlar bir çok kişiden bu cevabı aldım.. tefonu görenler bu kadar para veririlir mi diyorlar ama arkadaşın dediği gibi eline alınca on mumara diyorlar ve bıkaramıyorlar sonradan zor alıyorumyani kısaca bu telefonu aldığıma çok çok memnunum...

telde problemler var ama ufak tefek guncellemeyle hallolacak senin yasadıkların bireysel ben aldıgımdan beri hiç sorun yasamadım donanımsal ayrıca benimde etrafımda wp 8 i kotuluyenler var ama tek dayanakları marketi kotu ve işlemci zayıf adamlara sistemin stabil oldugunu anlatamyorsun

arkadaşlar ninjalı bir oyun var meyve kestiğimiz, bu oyunu bir lumia 820 de oynayın birde galaxi s3 te aradaki farka bakın nokianın ekran hassasiyeti s3'ü resmen eziyor

Arkadaşlar cihazda kaç mb boş ram kalıyor?

narnia16

Üye

Büyük geçmiş olsun

Ellerinize sağlık, yok yok andoid kesinlikle düşünmüyorum Kararımı verdim beyazını bulmaya çalışıyorum. Pek uygulamalarla oyunla falan işim olmaz o yüzden böyle şeyleri dert etmiyorum gerekli yazılım güncellemeleriyle elbette daha iyi yerlere gelecektir.
Çok teşekkür ederim.

arkadaslar bugun bende lumia 920 siyah aldim cok mukemmel bir alet resmen asik oldum benide ekliyebilirsiniz

erolayer

Üye

Ben lumia yı kötülemiyorum Nokıanın yaklaşımını kötülüyorum. Ve her zaman söylüyorum şu android takıntısı yüzünden NOKIA batmak üzere ve hala kendini ispatlayamayan daha henüz ayağa kalkamamış veya bitmek üzere olan bir işletim sistemi kullanıyorsun bu kadar kasmalarının anlamı ne anlamadım. Ben 2 sene önce HTC aldığımda HTC ne android beş para etmez demişlerdi fakat şimdi bakın HTC nerede Android nerede

Bugünün en iyi haberi bence

geçmiş olsun.bundan sonra güle güle kullanırsın inlşallah.

serinaga

Üye
Hani derler ya her yiğidin bir yoğurt yiyişi var diye, işte buradan yola çıkarak şunu belirtmek isterim ki, çoğumuzun beklentileri ve alışkanlıkları nasıl ise hep bu yönde arayış içerisinde oluyoruz. Bu vesileyle android çok iyi diyenlere de hak veriyorum, ios çok iyi diyenlere de vs.vs. Bu konu ise wp8 ve Lumia 820 kullanıcısı olupta yaşadıkları sorun, problem ve çözümleri için açıldı ve devam ediyor, çok fazla polemiğe girmek konuyu amacı dışına çıkartır. Anlayış ve hassasiyeti unutmayalım, herkese iyi forumlar ...