Esendağlı
Üye
Hadi hayırlı olsun, neden peki bu dönüş bu kadar kısa zamanda.Merhaba arkadaşlar,
Benim dolaylı yolculuğumu biliyorsunuzdur, bilmeyenler için; şurada ve burada dile getirmiştim . .
Bundan 1-1.5 ay kadar öncesi, verdikleri değişim cihazı olan sıfır/kutulu L830'u LG G2 32GB ile birebir takas etmiştim.
Kısacası; yarın inşaAllah! aşağıdaki hayranı olduğum cihazı alıp sizlere tekrar katılmış olacağım
(cihaz değişim cihazı olup daha 2 ay bile olmamış)
@oktayceylan26 @afwerker @sfgnrl @Aybin.Kilic @Esendağlı @brk-rtrk @KırmızıBeyaz60 @dakamon @erhanercan @basfob @Sensation
Merhaba arkadaşlar,
Benim dolaylı yolculuğumu biliyorsunuzdur, bilmeyenler için; şurada ve burada dile getirmiştim . .
Bundan 1-1.5 ay kadar öncesi, verdikleri değişim cihazı olan sıfır/kutulu L830'u LG G2 32GB ile birebir takas etmiştim.
Kısacası; yarın inşaAllah! aşağıdaki hayranı olduğum cihazı alıp sizlere tekrar katılmış olacağım
valla cihazı sıfır mu buldun nasıl nerden bulduneğer öyleyse 1520 fıstık gibi cihazdır ya harika olmuş derim
920 mi düşürüp kırdın nasıl oldu ya merak ettimBugün telefonu düşürüp baya sağlam kırdıktan sonra lumia 950nin avea turkcell ve vodafone da olmadığını görünce iphone a geçiyorum kardeşler. Umarım ilerde tekrar yollarımız kesişir windows mobile cidden gelecek vaat eden bir işletim sistemi
abi çok düşürüyordum zaten hiçbir şey olmuyordu da bu sefer bildiğin kırılmasa mucize olacaktı. Yer de düz değildi böyle yamuk yumuk betondu direk içim yandı ekran gidince tekliyor fln anısı vardı telefonun baya üzüldüm açıkçası. Gene iyi dayandı anısını saklıycam atmam büyük ihtimal imkanım olunca tamir ettiricem920 mi düşürüp kırdın nasıl oldu ya merak ettim
düz zeminde dediğin gibi bir şey olmuyor pek bende geçenlerde göüs hizasından yaklaşık 1.4m den düz zemine düştü cam üstüne hiç bir şey olmadı ama eğik zeminde falan hasar görmesi kaçınılmaz o kadar olacak artık o zemine dayanacak telefon yok zaten şu zon zamanlarda çıkan askeri standart telefonların bile dayanacağını sanmıyorum benabi çok düşürüyordum zaten hiçbir şey olmuyordu da bu sefer bildiğin kırılmasa mucize olacaktı. Yer de düz değildi böyle yamuk yumuk betondu direk içim yandı ekran gidince tekliyor fln anısı vardı telefonun baya üzüldüm açıkçası. Gene iyi dayandı anısını saklıycam atmam büyük ihtimal imkanım olunca tamir ettiricem
Sağ ol abi mağaza yönüyle eyvallah da yok ya yine sevemedim Android'i, çok cılız kalıyor. G2'de aşırı donmalar, takılmalar ve hatta kilitlenmeler bile oluyordu. Kor gibi yanan arka kısmı saymıyorum bile.Hadi hayırlı olsun, neden peki bu dönüş bu kadar kısa zamanda.
Cihaz değişim cihazı olduğu için daha 1.5 aylık ve bayan kullandı tertemiz ve tüm kutu aksesuar vb hepsi duruyor.valla cihazı sıfır mu buldun nasıl nerden bulduneğer öyleyse 1520 fıstık gibi cihazdır ya harika olmuş derim
Lumia 925 kullanıcılarından silinip Lumia 830 kullanıcılarına eklenirsem sevinirim925 ve 520 ye beni de ekleyebilirseniz mutlu olurum
Androide bu kadar dayanman bile mucize. Her zaman derim "Wpnin tadını alan gerçek kullanıcılar diğer sistemler de fazla duramaz"Merhaba arkadaşlar,
@oktayceylan26 @afwerker @sfgnrl @Aybin.Kilic @Esendağlı @brk-rtrk @KırmızıBeyaz60 @dakamon @erhanercan @basfob @Sensation
Lumia 925 kullanıcılarından silinip Lumia 830 kullanıcılarına eklenirsem sevinirim
Tamamdır830'a benide ekleyebilirsiniz..
teşekkürlerTamamdır
He G2 ile olan süreyi eklemedim 1 ay bile kullanamadım zor durdum. Ya mağaza güzel, tamam bizdeki uygulamalar arasında çok fark var ( uygulamalarda daha fazla özellik, geçiş efektleri vs vs) ama Android'deki şu klasik rom/ram dolma olayı beni bıktırdı. Ulan arkada hiçbir şey açık değil McAfee Mobile arkaplanda elimi dahi değdirmediğim açık uygulamaları görüp kapatmamı istiyor. Sonra 2 GB ram var, boş ram 200~300MB diyor, ee 1.700'ü neresine kullanıyor?Androide bu kadar dayanman bile mucize. Her zaman derim "Wpnin tadını alan gerçek kullanıcılar diğer sistemler de fazla duramaz"
Bu arada sarı fıstık fena cezbediyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?