Aynen 4.0 yazıyor bazı sitelerde yazmıyordu da oradan bi işkillendim. Akıllı bileklik kullanmayı düşünüyorum da bt4.0 önemli batarya kullanımı açısından
Lumia 830 yaklaşık 1ay kullandık dükkân daki wireless ile bağlanmakta zorluk çekiyordu kamera batarya performansı gayet güzel ,ben 925 kullanıyorum ve hic memnun değilim ki telefon çok kasiyor hafıza kartı desteği olmaması da eksi tarafı
Bir sorum var arkadaşlar arama+sms filtresi özelliği gerçekten çalışıyor mu eğer çalışıyorsa engellediğimiz numara bizi arayınca karşı tarafa ne diyor ?
Bir sorum var arkadaşlar arama+sms filtresi özelliği gerçekten çalışıyor mu eğer çalışıyorsa engellediğimiz numara bizi arayınca karşı tarafa ne diyor ?
Çok iyi çalışıyor. Mesela engellenen kişi sizi aradığında ona meşgul diye uyarı gidiyor size engellenen bir aramanız var diyor. Karşı tarafa üç bip veriyor ve çalmıyor Mesajda da gözükmüyor sizde ancak karşı tarafa ne diyor bilmiyorum
Çok iyi çalışıyor. Mesela engellenen kişi sizi aradığında ona meşgul diye uyarı gidiyor size engellenen bir aramanız var diyor. Karşı tarafa üç bip veriyor ve çalmıyor Mesajda da gözükmüyor sizde ancak karşı tarafa ne diyor bilmiyorum