dakamon
Üye
Lanet olsun öyle buda MS nin teknik servisteki yetersizliğini acemliğini gösteriyor. Aslında olay Türkiye de böyle. Buradaki teknik servisler insanları madur edip kendilerini ihya etme peşindeler malesef. Bu bi kültür meselesi bir yerde de. Kimse işini iyi yapma doğru yapma peşinde değil. Adam boza boza tamir ediyor diyorsun ki bunu bozmuşsunuz e bi daha gönder bakalım diyorlar hiç utanmadan sıkılmadan. Hani diyorlar ya haklarımız var diye haklar var ama o hakların işler olması için iyice bi süründürüyorlar seni malesef. İphone alıyorsun bi sıkıntı çıkınca sıfırıyla değiştiriyorlar. Sırf bu yüzden bile o kadar para verilir diyorsun.Demek şans meselesi
bende pazartesi günü ekranın sarı olması ve ön kameranın tozlanmasından dolayı servise vercem,bakalım bi sorun çıkçakmıLanet olsun öyle buda MS nin teknik servisteki yetersizliğini acemliğini gösteriyor. Aslında olay Türkiye de böyle. Buradaki teknik servisler insanları madur edip kendilerini ihya etme peşindeler malesef. Bu bi kültür meselesi bir yerde de. Kimse işini iyi yapma doğru yapma peşinde değil. Adam boza boza tamir ediyor diyorsun ki bunu bozmuşsunuz e bi daha gönder bakalım diyorlar hiç utanmadan sıkılmadan. Hani diyorlar ya haklarımız var diye haklar var ama o hakların işler olması için iyice bi süründürüyorlar seni malesef. İphone alıyorsun bi sıkıntı çıkınca sıfırıyla değiştiriyorlar. Sırf bu yüzden bile o kadar para verilir diyorsun.
Umarım çıkmaz ama adamların işlerini hem uzun zamandır takip ettim hemde yaşadım pek umutlanma her ihtimale karşıbende pazartesi günü ekranın sarı olması ve ön kameranın tozlanmasından dolayı servise vercem,bakalım bi sorun çıkçakmı
evet bende biliyorum çok bilgisizler,c503 ü vermiştim 3 sene önce oradan tecrübem var,inşallah bi sorun çıkmaz,bakalım artık ..Umarım çıkmaz ama adamların işlerini hem uzun zamandır takip ettim hemde yaşadım pek umutlanma her ihtimale karşı
merahba arkadaşlar bir uygulama soracağım bir ara konuşulmuştu bu yakınlık sensörü ile aramaları kulağa götürüp direk açan, uzaklaştırınca hoparöre falan alıyordu, bu uygulama ismini bilen varmı arkadaşlar neydi adı
Kardeşim Boran danışmanlık ile diyaloğu kurdum,bilgileri zaten var.Herhangi bir problem yok ve istedikleri evrakları da bugün kargolamıştım zaten.Sen biran önce o Boran ile iletişime geç evrakarını ver bi katakulliye getirip tamir edilmiş cihazı göndermesinler sana. Sen sıfır cihazını al gerisine karışma.
O zaman hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Sen sürekli takip et danışmanlığı arada bir ara sor teleservisi de bilgilendir durumu anlat bakalım.Kardeşim Boran danışmanlık ile diyaloğu kurdum,bilgileri zaten var.Herhangi bir problem yok ve istedikleri evrakları da bugün kargolamıştım zaten.
Arkadaşlar;An itibariyle Nokia'dan geri dönüş tarafıma sağlandı ve sizlerinde yukarıda resimlerde göreceği,beni de endişelendiren durum tamamen servisin yaptığı programsal bir güncellemeymiş.Nokia direkt ''yeni satış paketi''ne onay verdiğinden servis hiçbirşekilde müdahalede bulunamıyormuş.Yani nihayetinde sıfır cihazıma kavuşmuş olacağım.Nokia bugün cihazı servisten geri isteyerek,Boran danışmanlığa yönlendireceğine dair email göndermiş.Biraz içim rahatladı fakat bu neyin nesidir ki?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kablosuz şarj kapağının bağlantı noktaları.Arkadaşlar bu Lumia 925'in arka kapağındaki 3 nokta nedir "?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?