Ürünün yenisiyle değiştirilince garantin de sıfırlanır diye biliyorum. Genel kural bu ama telefonlarda farklı işler mi bilemiyorum. Ben iki tane saat, çok yakın bir arkadaşım da iki tane bilgisayarı değiştirdi. Garanti 0 dan başlamıştı
Bilmiyorum xap deneme amaçlı kurmustum prosunu ucretsiziyle aynıdır belkıde ama mükemmel olmuş sen gezinirken videonun dewam etmesi kucuk planda muzık dınleme modunda arkaya aldınmı şarkı çalması çok
Dostum eğer 20 iş günü dolduysa önce mahallendeki tüketici heyetine şikayette bulunuyorsun. O işleme girdiğinde de gidip servise şikayet ediyorsun. Servis sana cihazımı onarıp veya değişim yapıp veriyor. Ayrıca gün geciktiği için ücretini de talep edip alıyorsun Aynı sorundan 3 kere olursa veya herhangi bir sorundan 4 kere oluşursa yeni cihaz vermek zorundalar
Telefonumubir kaç hafta önce teknik servisten almıştım ve cihazı o an inceleyince çok sevinmiştim temiz bir tamirat yapıldığı için ama lanet teleservis yine yaptı yapacağını dün telefonun ekranının aktında toz tespit etmem ve bu tozun nasıl girebileceğini incelememle ekranın sol alt kısımdan kalkma yani açılma yaptığını farkettim. Yani ekran camı ekrandan ayrılma yapmış. Sol alt kısma bakıyorum kasa ile sıfır konumda iken sağ alt kısım barik kalkmış. Aradım servisi getirin bakalım diyorlar. Lanet olsun bunlara. Bunların hiçmi cezası olmaz adam bir işi yanlış yapıyor ama cezayı yine biz çekiyoruz cihazdan ayrı kalarak. Hep uğraş heğ uğraş.
Arkadaşlar L1520 alacağım ankarada en uygun fiatı hangi mağzada bilirim internette fiatlaeı duşuk ama ben mağzadan almayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
E="dakamon, post: 7536263, member: 564485"]Bu gün götürdüm teknik servise. Aynı gün içerisinde ekranı falan değiştirdiler. Telefon neredeyse yenilendi. Umarım bir daha bi sıkıntı olmaz.[/QUOTE]
Altin sem Erde vursaydin