Emre Üye ogzhnoTr' Alıntı: Şakamısın sen ya Genişletmek için tıkla ... Artık Microsoftla Nokia'nın Bir Bağı Yok, Demek İstiyorum.
ogzhnoTr' Alıntı: Şakamısın sen ya Genişletmek için tıkla ... Artık Microsoftla Nokia'nın Bir Bağı Yok, Demek İstiyorum.
ogzhnoTr Üye Emre aktaş' Alıntı: Artık Microsoftla Nokia'nın Bir Bağı Yok, Demek İstiyorum. Genişletmek için tıkla ... Nokia en büyük yeeeey
Emre aktaş' Alıntı: Artık Microsoftla Nokia'nın Bir Bağı Yok, Demek İstiyorum. Genişletmek için tıkla ... Nokia en büyük yeeeey
GianniInfantino Üye ogzhnoTr' Alıntı: Nokia en büyük yeeeey Genişletmek için tıkla ... Sıkıntılı bir durumda arkadaş. Normal değil bu durum
ogzhnoTr' Alıntı: Nokia en büyük yeeeey Genişletmek için tıkla ... Sıkıntılı bir durumda arkadaş. Normal değil bu durum
Emre Üye GianniInfantino' Alıntı: Sıkıntılı bir durumda arkadaş. Normal değil bu durum Genişletmek için tıkla ... Burası Teknoloji Forumu Sıkıntı Giderme Yeri Değil.
GianniInfantino' Alıntı: Sıkıntılı bir durumda arkadaş. Normal değil bu durum Genişletmek için tıkla ... Burası Teknoloji Forumu Sıkıntı Giderme Yeri Değil.
ogzhnoTr Üye Emre aktaş' Alıntı: Burası Teknoloji Forumu Sıkıntı Giderme Yeri Değil. Genişletmek için tıkla ... Evet sıkıntı giderme yeri değil hep aynı tavırdasın farkında değilsindir belki
Emre aktaş' Alıntı: Burası Teknoloji Forumu Sıkıntı Giderme Yeri Değil. Genişletmek için tıkla ... Evet sıkıntı giderme yeri değil hep aynı tavırdasın farkında değilsindir belki
Emre Üye ogzhnoTr' Alıntı: Evet sıkıntı giderme yeri değil hep aynı tavırdasın farkında değilsindir belki Genişletmek için tıkla ... WP Yeni Uygulamalar Gelmiyorsa Suçlu Ben Değilim.
ogzhnoTr' Alıntı: Evet sıkıntı giderme yeri değil hep aynı tavırdasın farkında değilsindir belki Genişletmek için tıkla ... WP Yeni Uygulamalar Gelmiyorsa Suçlu Ben Değilim.
ogzhnoTr Üye Emre aktaş' Alıntı: WP Yeni Uygulamalar Gelmiyorsa Suçlu Ben Değilim. Genişletmek için tıkla ... Yeni uygulamalarla ne alakası var bu konuşmanın. Bişeyler anlatmaya çalışıyorsun bari söylenenlere bağlantılı anlat
Emre aktaş' Alıntı: WP Yeni Uygulamalar Gelmiyorsa Suçlu Ben Değilim. Genişletmek için tıkla ... Yeni uygulamalarla ne alakası var bu konuşmanın. Bişeyler anlatmaya çalışıyorsun bari söylenenlere bağlantılı anlat
wpfurkan Üye Emre Aktaş madem o kadar nokia hastası bir insansın madem symbian candır niye mesela nokia n8 değilde samsung kullanıyorsun.
Emre Aktaş madem o kadar nokia hastası bir insansın madem symbian candır niye mesela nokia n8 değilde samsung kullanıyorsun.
SamilGoktas Üye İnternet tarayıcısında tasarruf modunu açtığımızda sitelerde ki reklamları engellediğini farkettim. Bilmeyen arkadaşlar varsa haberleri olsun. Bilenler kusura bakmasınlar
İnternet tarayıcısında tasarruf modunu açtığımızda sitelerde ki reklamları engellediğini farkettim. Bilmeyen arkadaşlar varsa haberleri olsun. Bilenler kusura bakmasınlar
Emre Üye wpfurkan' Alıntı: Emre Aktaş madem o kadar nokia hastası bir insansın madem symbian candır niye mesela nokia n8 değilde samsung kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla ... Samsung Kullandığımı Nerden Biliyorsun?
wpfurkan' Alıntı: Emre Aktaş madem o kadar nokia hastası bir insansın madem symbian candır niye mesela nokia n8 değilde samsung kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla ... Samsung Kullandığımı Nerden Biliyorsun?
flutewoddy Üye Uygulama ve oyunları telefona kurmak mı daha mantıklı yoksa sd karta kurmak mı daha mantıklı ?
wpfurkan Üye Emre aktaş' Alıntı: Samsung Kullandığımı Nerden Biliyorsun? Genişletmek için tıkla ... Nokia hakkında attığın ss'lerde touchwiz'i gören herhâlde tek ben değilim.
Emre aktaş' Alıntı: Samsung Kullandığımı Nerden Biliyorsun? Genişletmek için tıkla ... Nokia hakkında attığın ss'lerde touchwiz'i gören herhâlde tek ben değilim.
Emre Üye wpfurkan' Alıntı: Nokia hakkında attığın ss'lerde touchwiz'i gören herhâlde tek ben değilim. Genişletmek için tıkla ... İyi Tespit Yapmışsın
wpfurkan' Alıntı: Nokia hakkında attığın ss'lerde touchwiz'i gören herhâlde tek ben değilim. Genişletmek için tıkla ... İyi Tespit Yapmışsın
wpfurkan Üye Emre aktaş' Alıntı: İyi Tespit Yapmışsın Genişletmek için tıkla ... Dur cihazı da tahmin edeyim. S3 mini değil mi?
Emre aktaş' Alıntı: İyi Tespit Yapmışsın Genişletmek için tıkla ... Dur cihazı da tahmin edeyim. S3 mini değil mi?
Emre Üye wpfurkan' Alıntı: Dur cihazı da tahmin edeyim. S3 mini değil mi? Genişletmek için tıkla ... LG G2 Samsung sattım gitti
wpfurkan' Alıntı: Dur cihazı da tahmin edeyim. S3 mini değil mi? Genişletmek için tıkla ... LG G2 Samsung sattım gitti
wpfurkan Üye Emre aktaş' Alıntı: LG G2 Samsung sattım gitti Genişletmek için tıkla ... O lg ha şaşırdım valla Lumia kullandın mı hiç?
Emre aktaş' Alıntı: LG G2 Samsung sattım gitti Genişletmek için tıkla ... O lg ha şaşırdım valla Lumia kullandın mı hiç?
Emre Üye wpfurkan' Alıntı: O lg ha şaşırdım valla Lumia kullandın mı hiç? Genişletmek için tıkla ... evet ilk sürümde bildirim paneli yoktu Mobile veriyi kapat aç işkenceydi resmen kasalar n9 çakma ama sistem değil
wpfurkan' Alıntı: O lg ha şaşırdım valla Lumia kullandın mı hiç? Genişletmek için tıkla ... evet ilk sürümde bildirim paneli yoktu Mobile veriyi kapat aç işkenceydi resmen kasalar n9 çakma ama sistem değil
ogzhnoTr Üye Emre aktaş' Alıntı: evet ilk sürümde bildirim paneli yoktu Mobile veriyi kapat aç işkenceydi resmen kasalar n9 çakma ama sistem değil Genişletmek için tıkla ... Nokia kendi telefonunun tasarımını taklit etmiş yani O da güzel.
Emre aktaş' Alıntı: evet ilk sürümde bildirim paneli yoktu Mobile veriyi kapat aç işkenceydi resmen kasalar n9 çakma ama sistem değil Genişletmek için tıkla ... Nokia kendi telefonunun tasarımını taklit etmiş yani O da güzel.
wpfurkan Üye Emre aktaş' Alıntı: evet ilk sürümde bildirim paneli yoktu Mobile veriyi kapat aç işkenceydi resmen kasalar n9 çakma ama sistem değil Genişletmek için tıkla ... Yani wp8.0 kullanmışsın. Peki 8.1 denedin mi?
Emre aktaş' Alıntı: evet ilk sürümde bildirim paneli yoktu Mobile veriyi kapat aç işkenceydi resmen kasalar n9 çakma ama sistem değil Genişletmek için tıkla ... Yani wp8.0 kullanmışsın. Peki 8.1 denedin mi?