beats
Üye
Nokia Camera Beta aslında onu Classic yapmışlar, ayrıca sadece "Lumia 830, 930, 1520 veya Icon'unuz varsa" şeklinde başlamış açıklamaya diğer modellere yüklenemeyecek sanırım. Lumia Camera özelliklerinin Classic'de olduğu da belirtilmiş.Mağaza güncellemeleri konusunu dağıtmamak için burda soruyorum; ikisi arasındaki fark nedir? ne zamandır bu klasik var?
acaba artık Denim güncellemesi ile Lumia Cameraya gelecek güncellemelerdeki özellikleri (belki de hali hazırda geldi aktif değildir) artık Betaya vermeyip onun adını değiştirip Classic yapıp eksik özelliklerle Denim öncesi sürümler için özel mi yaptılar?Nokia Camera Beta aslında onu Classic yapmışlar, ayrıca sadece "Lumia 830, 930, 1520 veya Icon'unuz varsa" şeklinde başlamış açıklamaya diğer modellere yüklenemeyecek sanırım. Lumia Camera özelliklerinin Classic'de olduğu da belirtilmiş.
nokia camerayı kaldırıp ayarlardan telefonumu bul özelliğini açıp pc üzeriden wp magazadan hesabınızı girip kurun sorunsuz kurulurNokia kameraya güncelleme geldi. İndiriyor ama telefona kurmuyor, hata kodu veriyor. Buda hata kodu: "80004004"
nokia camerayı kaldırıp ayarlardan telefonumu bul özelliğini açıp pc üzeriden wp magazadan hesabınızı girip kurun sorunsuz kurulur
Az önce telefon kilitlendi. Ekrana görüntü gelmiyor. Ama biri arayınca telefon çalıyor. Bataryayı çıkarıp taktım düzeldi. Neden böyle yaptı ki.
hayırlı teskereler dilerim kardeşim, vatan size emanetbu gün son gün akşam 12 de ankaraya askerlik yolcuğu başlıyor 6 ay yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, bakalım gelince wp ne kadar değişmiş olacak
Hayır hocam cyan yuklu.İşletim sistemini prw kullanıyormusun
bu gün son gün akşam 12 de ankaraya askerlik yolcuğu başlıyor 6 ay yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, bakalım gelince wp ne kadar değişmiş olacak
Hayır hocam cyan yuklu.
HAYIRLI TESKERELER.bu gün son gün akşam 12 de ankaraya askerlik yolcuğu başlıyor 6 ay yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, bakalım gelince wp ne kadar değişmiş olacak
yok aman almıyayım ben kısa iyidir 18 ay ne ya mafolurum orada ben, bu win10 beta falan çıkıcak neredeyse win10da çıkmaya yaklaşacak yani baya gelişme olucak gibi arada denimdir gdr2 dir herşey akıp geçicek kaçak olarak götürsemmi diye düşünüyorum aslında L920 yi ama süpriz olur artıkHAYIRLI TESKERELER.
benim gibi 18 ay yapsaydın çok şey değişirdide,6 ayda pek bişey değişmez
yok aman almıyayım ben kısa iyidir 18 ay ne ya mafolurum orada ben, bu win10 beta falan çıkıcak neredeyse win10da çıkmaya yaklaşacak yani baya gelişme olucak gibi arada denimdir gdr2 dir herşey akıp geçicek kaçak olarak götürsemmi diye düşünüyorum aslında L920 yi ama süpriz olur artık
bu gün son gün akşam 12 de ankaraya askerlik yolcuğu başlıyor 6 ay yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, bakalım gelince wp ne kadar değişmiş olacak
18 ay mı kaldı1 yıla indi galiba
yok aman almıyayım ben kısa iyidir 18 ay ne ya mafolurum orada ben, bu win10 beta falan çıkıcak neredeyse win10da çıkmaya yaklaşacak yani baya gelişme olucak gibi arada denimdir gdr2 dir herşey akıp geçicek kaçak olarak götürsemmi diye düşünüyorum aslında L920 yi ama süpriz olur artık
kesin kaparlar bırakırlarmı bana böyle teli tertipler bir şey yapmasada zaten çoğuyla tanıştık üstler sıkıntı çıkartırNizamiyede kaptırırsın teli götürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?