İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

beats

Üye
Mağaza güncellemeleri konusunu dağıtmamak için burda soruyorum; ikisi arasındaki fark nedir? ne zamandır bu klasik var?
Nokia Camera Beta aslında onu Classic yapmışlar, ayrıca sadece "Lumia 830, 930, 1520 veya Icon'unuz varsa" şeklinde başlamış açıklamaya diğer modellere yüklenemeyecek sanırım. Lumia Camera özelliklerinin Classic'de olduğu da belirtilmiş.

acaba artık Denim güncellemesi ile Lumia Cameraya gelecek güncellemelerdeki özellikleri (belki de hali hazırda geldi aktif değildir) artık Betaya vermeyip onun adını değiştirip Classic yapıp eksik özelliklerle Denim öncesi sürümler için özel mi yaptılar?

4MaGuS

Üye
Nokia kameraya güncelleme geldi. İndiriyor ama telefona kurmuyor, hata kodu veriyor. Buda hata kodu: "80004004"
nokia camerayı kaldırıp ayarlardan telefonumu bul özelliğini açıp pc üzeriden wp magazadan hesabınızı girip kurun sorunsuz kurulur

4MaGuS

Üye
bu gün son gün akşam 12 de ankaraya askerlik yolcuğu başlıyor 6 ay yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, bakalım gelince wp ne kadar değişmiş olacak

Tepkiler: Rock Ve Roll, suyunsesi ve emz
bu gün son gün akşam 12 de ankaraya askerlik yolcuğu başlıyor 6 ay yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, bakalım gelince wp ne kadar değişmiş olacak
hayırlı teskereler dilerim kardeşim, vatan size emanet
yahu ben buna aşık olmaya başladım sanki
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: suyunsesi ve 4MaGuS

dakamon

Üye

Hayırlı testekereler dostum. Sen gelene kadar win10 olur artık

dakamon

Üye
Hayır hocam cyan yuklu.

Bende de oluyor o tarz sıkıntılar. Valla ya bir sonraki güncellemeyi yükleyeceksin yada çok sıkıntı yaratmıyorsa yani zırt pırt bunu yapmıyorsa kullancan. Ama diyorsa ki sürekli oluyor. Nsrt ile format at.

Tepkiler: MixRadio

dakamon

Üye
Mesela bende de bazen uygulamalar da yükleniyor yazısı çıkıyor bekliyorum bekliyorum açılmıyor atıyor uygulamadan sonra aynı uygulamaya dokunuyorum açılmıyor bekliyorsun açılıyor yine yükleniyor yazısı yine atma. Bende en çok bu sıkıntı var

YkPkY

Üye
HAYIRLI TESKERELER.
benim gibi 18 ay yapsaydın çok şey değişirdide,6 ayda pek bişey değişmez

Tepkiler: hajkhanx33

4MaGuS

Üye
HAYIRLI TESKERELER.
benim gibi 18 ay yapsaydın çok şey değişirdide,6 ayda pek bişey değişmez
yok aman almıyayım ben kısa iyidir 18 ay ne ya mafolurum orada ben, bu win10 beta falan çıkıcak neredeyse win10da çıkmaya yaklaşacak yani baya gelişme olucak gibi arada denimdir gdr2 dir herşey akıp geçicek kaçak olarak götürsemmi diye düşünüyorum aslında L920 yi ama süpriz olur artık

Boş ver abı wpyi bizimkisi tek taraflı aşk bak dalgana askerlık hoş olur Allah yardımcın olsun

Tepkiler: 4MaGuS

dakamon

Üye
18 ay mı kaldı 1 yıla indi galiba

emz

Üye

Artık bir wp 10 kullanırsın. Hayırlı tezkereler olsun inşallah. Kendine iyi bak.

YkPkY

Üye

Nizamiyede kaptırırsın teli götürme

YkPkY

Üye
Pil tasarrufu-kullanım dünkü güncellemelerden sonra bozulmuş.herkes bi baksın.direk atıyor