ponçikEnişte
Üye
oyun nasıl peki güzel mi? FIFA mı DLS mi?@YkPkY
Hocam benim pil tasarrufu yine bozulduTelefonu sıfırlayıp cihaz merkezinide kaldırmıştım yani sorunsuz çalışıyordu ama bugün baktım yine bozulmuş
Bugün telefona yüklediğim tek şey bu oyun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@YkPkY
Hocam benim pil tasarrufu yine bozulduTelefonu sıfırlayıp cihaz merkezinide kaldırmıştım yani sorunsuz çalışıyordu ama bugün baktım yine bozulmuş
Bugün telefona yüklediğim tek şey bu oyun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam oyun fena değil ve kasma falanda yok güzeloyun nasıl peki güzel mi? FIFA mı DLS mi?(konudan saptırma diye buna derim)
@YkPkY
Hocam oyun fena değil ve kasma falanda yok güzel
hanginize güveneyim?Oyun berbatmış bu ne.10 dk da 10 gol attım.
Ama pil tasarrufu bozulmadı :P
ekstraları+bilgi güncelledim hala cyan
Pfdyi devre dışı bırak denim olur
benim telefonumda geliştirici sürümünü yüklemeyi sağlıyacak hiçbir program yokPfd programını devre dışı bırakırsanız sizdede denim yazar denedim
Bende de cyan ve pdf yedekten yüklendi ama daha hiç açmadım. Bunu nedeni ne?
Pfdyi devre dışı bırak denim olur
Pfd cyan için klasor olayını getiriyordu. Devre dışı bırakırsam mevcut klasörler gider mi, denim klasor olayını destekliyor mu?
1320 kullanıcılarına beni de ekleyin
Ve bana tavsiyeler verin alışamadım bi
Mesela klavye sesini nerden kapatcam ?
Ben onu alddaki tuşlar sanıyodumAyarlar , Zil Sesi Uyarılar , Tuş yazan yerdeki tiki kaldırın
Ben onu alddaki tuşlar sanıyodumdeğilmiş teşekkür ederim
Tamam teşekkür ederimSizin dediğiniz Ayarlar.Dokun. Gezinme Çubuğu (AÇIK) kapalı yaparsanız titremez gezinme çubuğu
Tamam teşekkür ederim
İndirdiğim rar dosyalarını neyle açıcsm ?
Ben çıkarsın oraya kaydetsin istiyorum nasıl çıkarcak bu ?Windows Phone için "Archiver" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?